KAn sulandirici canim... progestan ve clexan benimde.. oxapar ile ayni mi.bilmiyorum.. dusuklerim varda acaba dedim sulandiriciyi ondan mi verdi..ilk hamileligimde de 9 ay kullanmistimNe iğnesi acaba canım ben Progestan dex ve oxapar kullanıyorum
Evet canım oxaparda kan sulandırıcı. Marka farklılığı olsa gerekKAn sulandirici canim... progestan ve clexan benimde.. oxapar ile ayni mi.bilmiyorum.. dusuklerim varda acaba dedim sulandiriciyi ondan mi verdi..ilk hamileligimde de 9 ay kullanmistim
Bende de aşırı baş ağrısı yapıyorBende estrofem bulantı yapıyor zaten, şu an sa var bulantım ama banttan kaynaklı olduğunu fark etmedim estrofemden oluyor çünkü.. inşallah faydasını görürüz
Bana dedin diye dusunup cevapliyorum :) bugun baska olan yok sanirim... 2 tane 5.gun . Kan testini 19 subata verdi.. 50 kere yaparim ben o zamana..Oldunuz mu transfer siz hadi hayırlı olsun kac tane transfer ettiler size
Evet evet size demiştimBana dedin diye dusunup cevapliyorum :) bugun baska olan yok sanirim... 2 tane 5.gun . Kan testini 19 subata verdi.. 50 kere yaparim ben o zamana..
O kadar çok iğne ilaç var ki artık hangisi bulantı hangisi uyku yapıyor çözemiyoruzBende estrofem bulantı yapıyor zaten, şu an sa var bulantım ama banttan kaynaklı olduğunu fark etmedim estrofemden oluyor çünkü.. inşallah faydasını görürüz
Aa aynı gün aynı sayı belirti falan yasiyormusunuzBeni de tabloya eklermisiniz 3 Şubat'ta transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu
Yaa inşallah pozitifi görürüzAa aynı gün aynı sayı belirti falan yasiyormusunuz
Ben kullandım transfer günütractocile kullanan varmı
Tamam canımLilakahve canım benim transfer tarihim belli oldu 12 Şubat pazartesi güncelleyebilir misin
Bende aldım ama 6-7 gün geçmeden yapmayı düşünmüyorumKızlar ben internetten 10lu erken gebelik testlerinden siparis ettim kimseyi teşvik etmeyim ama ben 5.gün falan test yapmaya başlayacağım. Son güne kadar beklemek beni çok gereceği için her sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum. Hem testte çıkmasa bile umut devam edecek sonuçta
Ekledim hayırlısı olsun inşallahMerhaba ben de bugün transfer oldum. 5.gün tek embriyo yaş 27 2.denemem listeye ekleyebilirsiniz. Haftaya perşembe test günüm
Ekledim hayırlısı olsunBeni de tabloya eklermisiniz 3 Şubat'ta transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu
7,5 mg 2 ampul ve 5,5 mg 10 ampul yazdılar banaBen kullandım transfer günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?