Hayır ben pedal yavaş yapın acıtmasın demedim doktor o şekilde verilmesi gerektiğini söyledim dedim bana öyle bi çıkıştı ki “günde kaç kez bu iğneden yapıyoruz ilk defa yapmıyoruz biliyoruz yavaş verilmesi gerektiğini dedi “ ben nerden bileyim günde kaç kişiye yaptığını dimi ama veya normalde de yavaş veriliyor olması gerektiğini nerden bileyim ilk defa yaptırıyorum sonuç olarak ve kadın da beni tanıyor işyerime gelen bir müşterim yani tanıyor beni de o tavrı çok sinir etti gerçekten o kadar bilmiş bilmiş konuştu bana sonunda 3 iğneden en berbatını kendisi yaptıHaklısın ben daha yaptırmadım ama bu yorumları okuyunca ücretli olandan alacağım sanırım. Hemşireye de yavaş yapın acitmayin diyemiyor ki insan işini öğretmiş gibi oluyoruz sanki
Gördüm bende çizgiyiKızlar ben dayanamadım. 6.günüm 5.gün embriyosu. Silik bir çizgi var sanki yanılıyor muyum?
estrofem ne zaman içsem karın ağrısı regl olmuşum gibi oluyor. Evet kasıktada yapıyor. Stres yapma normalPozitif cıkan ve estrofem kullanan arkadaslarım
Kasık agrısı yasıyo musunuz
İlacın etkisi midir, kötü bisey midir doktordan bisey duyan var mıdır?
Allah tez vakitte dogal yolla nasip etsin insallahAmin demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Olumsuzluklara takılmadan stresten uzak bebişlerinize yoğunlaşın
Hepinize dua edeceğim
Benim 4aa ve 4ba gibi biseydi canımPozitif olan arkadaşlarım 5.gün embriyolarınızın kaliteleri nasıldı ?
Ya regl olacakmısım gibi kramp giriyor bazen siddetliestrofem ne zaman içsem karın ağrısı regl olmuşum gibi oluyor. Evet kasıktada yapıyor. Stres yapma normal
Söylesen dert soylemesen dert. Keşke hiç yapmak zorunda kalmasak da bu muameleyi görmesekHayır ben pedal yavaş yapın acıtmasın demedim doktor o şekilde verilmesi gerektiğini söyledim dedim bana öyle bi çıkıştı ki “günde kaç kez bu iğneden yapıyoruz ilk defa yapmıyoruz biliyoruz yavaş verilmesi gerektiğini dedi “ ben nerden bileyim günde kaç kişiye yaptığını dimi ama veya normalde de yavaş veriliyor olması gerektiğini nerden bileyim ilk defa yaptırıyorum sonuç olarak ve kadın da beni tanıyor işyerime gelen bir müşterim yani tanıyor beni de o tavrı çok sinir etti gerçekten o kadar bilmiş bilmiş konuştu bana sonunda 3 iğneden en berbatını kendisi yaptı
Benim bildigim yumurta sayısı ve kalitesi hakkında bilgi veriyor e2. Opuya girmeden hergun istendi nerdeyseKızlar 5 gün iğne kullanıp E2 bakılacak. E2 değeri neyi gösteriyordu tam olarak kaç çıkması gerekir ?
Opudan 2 gün önce 1870 çıktı değerim. 8 yumurta toplandı 5 tanesi dollendi örnek vermek gerekirseKızlar 5 gün iğne kullanıp E2 bakılacak. E2 değeri neyi gösteriyordu tam olarak kaç çıkması gerekir ?
Benim ki gibi canım inşallah sağlıkla dünyaya gelsinBenim 4aa ve 4ba gibi biseydi canım
İlk transferde 5aa’ydı ama negatif oldu
İnşallah canım herşeyin hayırlısı Allah büyüktür hala bi umudum varAnladım canım inşallah artmıştır pozitif çıkar
Yapma arkadaşım ben yaptım çıkmadıTransferin kaçıncı günündesiniz benimde 3. Gün embriyosu 2 tane bugun 6. Günüm test yapmamak icin zor duruyorum ama çıkmaz diye yapmıyorum
Aminnn insallah hepimizinkiBenim ki gibi canım inşallah sağlıkla dünyaya gelsin
AminAllah tez vakitte dogal yolla nasip etsin insallahilacların etkisi hala vucutta , ol der olur
Popodan olan ptogestan icin demisizdir çok acıyor cunku.yaparkn degolde sonraBazı arkadaşlarımız çok acıyor yakıyor falan yazınca yanlış mı yapıyorum dedim acaba neyse içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?