- 17 Şubat 2024
- 169
- 76
- 13
- 25
Hayırlısı olsun ne diyeyimÇok üzüldüm. Rabbim maddi manevi kolaylık versin. İki şekildede yıpranıyoruz zaten
Merhaba benide ekler msn 3.gun embriyosu 13 Şubat transferİnşallah canım sağolasın
İnşallah canım inşallah. Siz bana takılmayın vardır her şerde bir hayır. Herkes pozitif sonuç alamıyor bunu bilerek başlıyoruz hepimiz. Bir umut belirti beklemekle geçiyor günlerimizCanım benim doğru zamanda olcak inşallahsenden olumlu haber bekliyordum ama rabbimin vardır bir bildiği üzülmemeye çalış dicem ama bizlerinki de net değilki daha.. biraz dinlen kafanı boşalt bu kadar emek veriyoruz karşılığını eninde sonunda alacağız inşallah. Rabbim sabrını verir inşallah
Çok sevindim canim hayirli olsun insallah benimde pozitif olurDün kan verdim 332 çıktı
İnşş canım güzel haberleri alalım herkesteÇok sevindim canim hayirli olsun insallah benimde pozitif olur
ay evettt ben gordumm belli oluyor. 6. güne göre baya belliKızlar ben dayanamadım. 6.günüm 5.gün embriyosu. Silik bir çizgi var sanki yanılıyor muyum?
teşekkürlerYarin için bol şans
Ben de gordumKızlar ben dayanamadım. 6.günüm 5.gün embriyosu. Silik bir çizgi var sanki yanılıyor muyum?
Bendede böyle silik çıkmıştı 6. Gün hergün koyulaşır hayırlı olsunKızlar ben dayanamadım. 6.günüm 5.gün embriyosu. Silik bir çizgi var sanki yanılıyor muyum?
8. Gün kan verdim negatif Salı günü tekrar kan vercem asıl vermem gereken tarihte Allahtan ümit kesilmez 3. Gün embriyosu 5. Güne göre daha geç çıkabiliyormuş çok üzüldüm ama Tabbim hayırlısını nasip etsin
Anladım canım inşallah artmıştır pozitif çıkar8. Gün kan verdim negatif Salı günü tekrar kan vercem asıl vermem gereken tarihte Allahtan ümit kesilmez 3. Gün embriyosu 5. Güne göre daha geç çıkabiliyormuş çok üzüldüm ama Tabbim hayırlısını nasip etsin
Ekliyorum hayırlısı olsunMerhaba benide ekler msn 3.gun embriyosu 13 Şubat transfer
Maşallah canım hayırlı olsunE
Evet pozitifdarısı geri kalanlara
Ben de yarın vereceğim kan. Hayırlısı olsun canım ne diyelimKızlar merhaba
Test sonucum negatif çıktı. Ben elendim. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim çıktı bugün 7. Günüm ama insallah cikar benceKızlar 5.gün embriyosu bugün 6. Günüm sizce yarın idrar testi yapsam çıkar mı
Kuzum biz sanırım yaş engeline takılıyoruz. Kromozom olarak sağlıklı embriyoya denk gelmek çok zor. Omega3 koenzim Q10 vs başla güzelim 2-3 ay yumurtaların enerjisini yükseltmemiz lazımAllah size de iç ferahlığı versin inşallah
Aşılama, 2 tane tüp bebek denemesi hep olumsuz sonuçlanıyor. Sabır istiyorum Rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?