Bak benimde 5. Gun boyleydi.. 3 5 biseydi.belkide...catlatma ignesi oldugum icin emin olamadim. Sonra koyulasti..Canım çok teşekkürler cevabın için biraz daha olsa umut oldu bana :)
Tarihiniz kesinleşti miBu yazıyı okumamla ağlamam peki benim de 21 şubattı bakalım bugün kontrolüm var belki erkene alır
Ekliyorum hayırlısı olsun inşallahbenid e ekler misiniz. 30 yaş. 1 adet 5.gün embriyosu. transfer tarihim 7 şubat, sonuç tarihim 19 şubat.
Şubat ayında mı kesin trasnfer canımBeni de ekler misin canım transfer belli değil 2 tane 5.gün embriyosu, yaşım 36
İnşallahh çok teşekkür ederimMaşallah inşallah tek transferde pozitifi görürsünüz
Evet normalde negatif demek ama zaten çok erken kan vermişsin canım inşallah artar bekle bakalımkızlarr yardım edin lütfeen. 5.gün embriyosu transferimin 5.gününde (yani dün) çok silik bir çizgi gördüm predictor testinde dayanamadım kan verdim 3.64 çıktı değer. Sizce çok erken diye mi bu şekilde normal test günüm pazar nasıl dayancam bilemiyorum. Yükselir mi dersinizz?? Normalde daha önce adetim geciktiğinde hep 1-2 arası çıkmış hcgm ilk defa 3.64 gibi bir değer gördüm ama nasıl yorumlıycağimi bilemedim sonuçta 5ten küçük olması negatif anlamina geliyor ama acaba artış olur mu?
Hımm benimde aynı negatif inşallah güzel haberler alalım yaKan uyusmazligi bizde de var ben negatifim esim pozitif. Ama su asamada onun icin bir sey yapilmiyor.dogumdan sonra ya da allah korusun kurtaj dusuk vs olursaa bizim igne olmamiz gerekiyor
Ben aldım biraz önce 2 kutu yazdı doktor 2 sini de aldım. 534 lira ödedim 2 kutuya da. Haftaya salıya kadar 2 gün kullanıcam. Sonra günde 3 e çıkarıcam 26 sında muayenem var.Estrofem kaç gün kullandınız kızlar? Bana bugün başlanacak sanırım, doktor iki kutu yazmasına rağmen eczane 1 kutu verdi. Bitince 1 ay dolmadan eczane vermiyor nasıl yaptınız ücretli mi aldınız ?
Hadi inşallah olmuşturr, cumartesimiydi sizin test gününüzCanım benim günaydın
Bugün lekelenme yok fakat belim aşırı ağrıyor. Eğilip kalkamıyorum. Bana dua edin inşallah
Dondurulmuş embriyo transferi miydi sizin benımde 7şubat transferimbenid e ekler misiniz. 30 yaş. 1 adet 5.gün embriyosu. transfer tarihim 7 şubat, sonuç tarihim 19 şubat.
Kutusu 260 TL sen ücretli almış oldun sanırım. Bir ay dolmadan 2.kutuyu alınca ücretli oluyormusBen aldım biraz önce 2 kutu yazdı doktor 2 sini de aldım. 534 lira ödedim 2 kutuya da. Haftaya salıya kadar 2 gün kullanıcam. Sonra günde 3 e çıkarıcam 26 sında muayenem var.
evet dondurulmuş .sizde va rmı hiç belirti.Dondurulmuş embriyo transferi miydi sizin benımde 7şubat transferim
Benim de taze transfer ilk transferim de adet ağrılarını çektim sürekli negatif oldu bunda ağrılarım çok yok şu 2 gündür ara ara kasıklarıma ağrı giriyorevet dondurulmuş .sizde va rmı hiç belirti.
Canım ucuncu gününden itibaren adet sancısı gibi sancım var başkada belirti yokPapatya6565 @sinemsen1992 B birogretmennn @mrvzgr @Picassoo01
Benim gibi 9 şubatta transfer olanlar belirtileriniz ne durumda , test yaptınız mı hiç
Benimde 5.gun embriyosu 2 transferimde de 10 gün sonraya test istedi doktorum ben sonuç verir diye biliyorum.Ama içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapmanız daha iyi tabikidoktor pazartesi dedi. o yüzden beklemek de istiyorum aslında. 10. gün kesin sonuç verir mi .
belirti aramamak öyleyse en mantıklısı. bir an önce zaman geçse de sonuca bakabilsek. umarım güzel haberler alırız.Benim de taze transfer ilk transferim de adet ağrılarını çektim sürekli negatif oldu bunda ağrılarım çok yok şu 2 gündür ara ara kasıklarıma ağrı giriyor
Benide ekleyebilir misin canım yaş 28 1 adet 3.gün dondurulmuş embriyo 8 Şubat transfer günümEkliyorum hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?