- 10 Şubat 2024
- 61
- 53
- 3
7 şubat benimkideSizin kaçıncı gün şuan
İlk deneyim zaten doktor nasıl uygun gördüyse öyle yaptık sonuca bakıcazGenetik teste gitmeyecekse embriyo ve kişide başka sıkıntı yoksa embriyo dondurmanın bence bir anlamı yok diye düşünüyorum
Evet kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorumAdet dönemine denk geldiği için herşeyi adete yoruyoruz olumsuz düşünmeyelim ilaç kullanıyor musunuz
Aynıyız hadi inşallah güzel haberler alırız7 şubat benimkide
Göğüs hassasiyeti de oluyor kimisindeBende göğüs hassasiyeti de var acaba adet mi olcam
Kan sulandırıcı neye göre verdi acaba bende progestan vajinal ilaç be prolutex iğne kullanıyorumEvet kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum
Kan pıhtılaşması durumun göre veriyor. Bende hem kan sulandırıcı iğne hemde corasprin kullanıyorumKan sulandırıcı neye göre verdi acaba bende progestan vajinal ilaç be prolutex iğne kullanıyorum
Sende taze transfermiydinGenetik teste gitmeyecekse embriyo ve kişide başka sıkıntı yoksa embriyo dondurmanın bence bir anlamı yok diye düşünüyorum
EvettSende taze transfermiydin
Onun için de hangi teste bakıyor acabaKan pıhtılaşması durumun göre veriyor. Bende hem kan sulandırıcı iğne hemde corasprin kullanıyorum
Kanda Aptt değerine bakılıyor canım. Benim düşük çıkmıştı o yüzden hem hap hem iğne verdiOnun için de hangi teste bakıyor acaba
Kanda Aptt değerine bakılıyor canım. Benim düşük çıkmıştı o yüzden hem hap hem iğne verdi
Değer Normal yazıyor canımEki Görüntüle 3387576
Bu değerler nasıl sizce
Benim 25lerde çıkmıştıEki Görüntüle 3387576
Bu değerler nasıl sizce
Bilemiyoruz ki canım kötü düşünme iyiye yoralımKızlar bugün transferin 3. Günü dün gece uykumda karnım çok fena kasıldı sizce kötüye mi işaret geceden beri bunu düşünüyorum
Bizde kan uyuşmazlığı var problem olur mu acabaBenim 25lerde çıkmıştı
Bilmiyorum ki canım doktorun ne diyorBizde kan uyuşmazlığı var problem olur mu acaba
Cumartesi yada pazar belki yaparım hiç bilmiyorum korkuyorumGöğüs hassasiyeti de oluyor kimisindetest ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Doktor birşey demediBilmiyorum ki canım doktorun ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?