- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.941
Yarında yapabilirimisin canım bakalım bir geneninki daha da silikleşecek mi ben birgebeninkini kullandım ve baya kopkoyu pik gördüm ama innovita da pik olduğunda bir gebeninki silik olan arkadaşlar gördük. Yumurta boyutuyla alakalıymışKızlar dün innovita markada pik gördüm bir gebenin günlüğü pike yakın oldu ama tam pik olmadı en üstteki resimdeki testlerin üstte olanı innovita marka altta olanı bir gebenin günlüğü dün pik gördüm yani 17 ci gün innovita markada gördüm ama bir gebenin günlüğünde görmedim alttaki resimdeki olan testler bugün adetin 18 ci günü iki testte siliklesti ilk 10 dakkadaki olan halini hemen çekemedim ilk 10 dakkadaki hali baya silikti testler durdukça koyulasiyorya ben koyulasmis halini çektim ama ilk 10 dakkadaki hali baya silikti iki marka testte birden siliklesince anladim catladigini birde Baya sol kasığımda bugün ağrı var dün pik günü değerlendiremedim çatlamayi bugünü degerlendiricem artık catlamadan sonrasını da değerlendirmek gereklimi yumurta bir gün canlı kalıyor diyorlarya genelde sizce yumurtam pik olup catlamismi innovita ve bir gebenin günlüğü marka ovulaston testi yapanlar bir bakabilirmisiniz?