• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Sigara ya kalırsa çok stres yaşadım bu süreçte özel nedenlerden dolayı eşimle konuşmuyoruz onlar daha çok etkiler bence akupunktur nasıl oluyor bilgi verir misiniz belki kurtulurum bende bu illetten ama ben seviyorum içmeyi of 😔
Stres evet bendede çok fazla genel ailevi 😞 hipnoz dediler etkili onu yaptırdım bir gün etkili oldu sonra bitti etkisi. Akapuntur sigara içmeden gidiyorsun ertesi gün anestezi alıcakmış gibi düşün kulağa cihazla bakıyor o bölgelere iğne takıyor yüzde 70 etkili dedi doktor bayram sonrası hemen yaptırıcam çok araştırdım en etkilisi akapuntur yan etkisi falan yok doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi sigarayı bırakınca yoksunluk hissi yaratmıyormuş hipnozda kötüydüm elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi tuhaftım 🙈 ben izmirdeyim siz nerdesiniz bilmiyorum tavsiye ederim sizde izmirdeyseniz

Stres evet bendede çok fazla genel ailevi 😞 hipnoz dediler etkili onu yaptırdım bir gün etkili oldu sonra bitti etkisi. Akapuntur sigara içmeden gidiyorsun ertesi gün anestezi alıcakmış gibi düşün kulağa cihazla bakıyor o bölgelere iğne takıyor yüzde 70 etkili dedi doktor bayram sonrası hemen yaptırıcam çok araştırdım en etkilisi akapuntur yan etkisi falan yok doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi sigarayı bırakınca yoksunluk hissi yaratmıyormuş hipnozda kötüydüm elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi tuhaftım 🙈 ben izmirdeyim siz nerdesiniz bilmiyorum tavsiye ederim sizde izmirdeyseniz
İstanbuldayım yaptırın da yine haberleşelim şimdi embriyoloh aradı 1 tane transfer 5 tane dondurulmaya hazır 5.gün embriyosu 2 tane de gelişim takibi devam ediliyor muş

Maşallah 🧿 arkadaşım. Ben Fatiha okudum transfer sırasında içimden. Transferden sonra da Meryem süresini açtım☺️🙏💚🤗
Bende bildiğim bütün duaları okuyacağım çok heyecanlıyım hepimizi güldürsün rabbim bu güzel ayda inşallah bayram çifte bayram olur bize

Back