- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
Stres evet bendede çok fazla genel aileviSigara ya kalırsa çok stres yaşadım bu süreçte özel nedenlerden dolayı eşimle konuşmuyoruz onlar daha çok etkiler bence akupunktur nasıl oluyor bilgi verir misiniz belki kurtulurum bende bu illetten ama ben seviyorum içmeyi of
İstanbuldayım yaptırın da yine haberleşelim şimdi embriyoloh aradı 1 tane transfer 5 tane dondurulmaya hazır 5.gün embriyosu 2 tane de gelişim takibi devam ediliyor muşStres evet bendede çok fazla genel ailevihipnoz dediler etkili onu yaptırdım bir gün etkili oldu sonra bitti etkisi. Akapuntur sigara içmeden gidiyorsun ertesi gün anestezi alıcakmış gibi düşün kulağa cihazla bakıyor o bölgelere iğne takıyor yüzde 70 etkili dedi doktor bayram sonrası hemen yaptırıcam çok araştırdım en etkilisi akapuntur yan etkisi falan yok doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi sigarayı bırakınca yoksunluk hissi yaratmıyormuş hipnozda kötüydüm elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi tuhaftım ben izmirdeyim siz nerdesiniz bilmiyorum tavsiye ederim sizde izmirdeyseniz
Sonuçlar çıktı arkadaşım. Duphaston ve folik asit dışında ilaç kullanmayacakmışımSonuçlar çıkınca vericek yine ilaç o zaman
Hayırlısı olsun inş herşey yolunda gider bende geldim şimdi transfere 1 tane transfer 5 tane embriyo donduruyorumSonuçlar çıktı arkadaşım. Duphaston ve folik asit dışında ilaç kullanmayacakmışım
MaşallahHayırlısı olsun inş herşey yolunda gider bende geldim şimdi transfere 1 tane transfer 5 tane embriyo donduruyorum
Bende bildiğim bütün duaları okuyacağım çok heyecanlıyım hepimizi güldürsün rabbim bu güzel ayda inşallah bayram çifte bayram olur bizeMaşallaharkadaşım. Ben Fatiha okudum transfer sırasında içimden. Transferden sonra da Meryem süresini açtım
Kaç gün sonra test yapıyoruzBende bildiğim bütün duaları okuyacağım çok heyecanlıyım hepimizi güldürsün rabbim bu güzel ayda inşallah bayram çifte bayram olur bize
Bana 8 Nisanda yaptır dediler.Kaç gün sonra test yapıyoruz
Çok iyi maşallahİstanbuldayım yaptırın da yine haberleşelim şimdi embriyoloh aradı 1 tane transfer 5 tane dondurulmaya hazır 5.gün embriyosu 2 tane de gelişim takibi devam ediliyor muş
Pozitif olur inşBen de bugün kontrole gittim salı günü transferim var. Yine bir sürü iğne ilaç tabi. Sona yaklaştık Rabbim herkese hayırlısını versin.
Ay bana da 9 peşpeşeyizBana 8 Nisanda yaptır dediler.
Bebişlerimizi kaptık deseneAy bana da 9 peşpeşeyiz
İnş inş amin iyi yapıyorsunuz Allahım hayırlısını nasip etsin inşallahBebişlerimizi kaptık desene
Bizimle ve sağlıklı olsunlar inşallah. Bol bol konuşuyorum ben bebeğimle. Onunla baş başa kalıp ruhumu dinlendiriyorum şimdilik
Sağol canım inşallah hep birlikte. senin transfer ne zamanPozitif olur inş
Ben 2 de oldum eve geldimSağol canım inşallah hep birlikte. senin transfer ne zaman
Merhaba beni de ekler misiniz 29 yaş ilk deneme 2 tane 5. Gün embriyosu transfer nisan sonuSiz bilgilerinizi yazın ben eklerim.ve ekledim
Yaa çok sevindim senin adına kaç gündür aklımdaydın merak ediyordum diğer sayfada göremedim hadi bakalım inşallah tutunur ki tutacak da allahın izniyleBen 2 de oldum eve geldim
Sormayı unuttum ben duş için ne dedilerBana 8 Nisanda yaptır dediler.
Allah razı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin sisin son durum neYaa çok sevindim senin adına kaç gündür aklımdaydın merak ediyordum diğer sayfada göremedim hadi bakalım inşallah tutunur ki tutacak da allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?