- 25 Kasım 2022
- 292
- 215
- 23
- 31
Amiiiin doktorunuz beslenme ile ilgili tavsiyelerde bulundumu? Şuna buna dikkat edin gibi uyarıları oldumu.Gönlü güzel kardeşim hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiin doktorunuz beslenme ile ilgili tavsiyelerde bulundumu? Şuna buna dikkat edin gibi uyarıları oldumu.Gönlü güzel kardeşim hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Amin amin kardeşim nasıl geçti acı var mı ne kadar yatırdılarBen transfer oldum yarın darısı başına arkadaşım
Hiç bir acı hissetmedim çok şükür bu sefer. Transferden önce yarım saat transferden sonra da 1 saate yakın yatırdılar. Herkes dua edip kapıdan uğurladılar beniAmin amin kardeşim nasıl geçti acı var mı ne kadar yatırdılar
Dengeli besleneceksin dedi. Maydonoz ve ödem attırıcı bitki çayları içilmeyecek. Çay kahve günde 1 tane sigara asla içmeyeceksin dediler arkadaşımAmiiiin doktorunuz beslenme ile ilgili tavsiyelerde bulundumu? Şuna buna dikkat edin gibi uyarıları oldumu.
inş herşey Yolunda gider bugün adet gibi ağrım oldu ilaçlardan mıdır acabaHiç bir acı hissetmedim çok şükür bu sefer. Transferden önce yarım saat transferden sonra da 1 saate yakın yatırdılar. Herkes dua edip kapıdan uğurladılar beni
Ben hala sigarayı bırakamadımDengeli besleneceksin dedi. Maydonoz ve ödem attırıcı bitki çayları içilmeyecek. Çay kahve günde 1 tane sigara asla içmeyeceksin dediler arkadaşım
Bende 27 yaşındayım 25 nisanda 28 olacağım benimde sebepsiz infertilite ilk embriyom kimyasaldı şimdi 2. Embriyom transfer edilecek inşAllah güzel haberler alırızzMerhaba, ben de Nisan ayında transfer olacağım regl gününü bekliyorum.
28 yaş, sebepsiz infertilite, 2.deneme olacak. 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilecek
Hepimize mutlu haberler diliyorum
Benide ekler misinizSiz bilgilerinizi yazın ben eklerim.ve ekledim
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alacağız inşallahTransferimi oldum arkadaşım şimdi 10 günlük bekleme süreci başladı. Bu sefer doktor kan tahlili istedi ve progeston takviyesini ona göre başlayalım dedi. Şimdilik sadece duphaston günde 2 kere ve folik asit günde 1 içeceğim
Benide ekler misiniz yaş 28 5. Gün 2 nisan transfer 2. DenemeBenimde ekler misiniz 31 yaş 5. Gün embriyo 30 Mart tranafer
Meryem hanım sayfayı açan arkadaş ekliyorBenide ekler misiniz yaş 28 5. Gün 2 nisan transfer 2. Deneme
Transferden önce kan tahlili yaptılar mıBen transfer oldum yarın darısı başına arkadaşım
Arkadaşım transferden sonra tahlil yaptılar hormonların seviyesine bakmak için. Sistemden bakıyorum sonuç yok hemşire de bilgilendirmedi. Yarın hemşiremi arayacağım bakalımTransferden önce kan tahlili yaptılar mı
İnşallah kader arkadaşım. Güzel bir bağ var hepimizin arasında. İnşallah dualarımız da faydalı olurHayırlı olsun canım güzel haberlerini alacağız inşallah
İnş normal çıkmıştır hepsi ne tahliliydi peki söylediler miArkadaşım transferden sonra tahlil yaptılar hormonların seviyesine bakmak için. Sistemden bakıyorum sonuç yok hemşire de bilgilendirmedi. Yarın hemşiremi arayacağım bakalım
İnşallah arkadaşım. Progestan seviyesine bakacaklardı ilaç takviyesini ona göre vereceğim dedi doktor.İnş normal çıkmıştır hepsi ne tahliliydi peki söylediler mi
Herkese merhaba, Nisan ayında transfer olacaklar burada buluşalım transfer öncesi tedaviniz nasıl gidiyor? Rahim hazırlığı aşamasında neler yapıyorsunuz?
Anne Adayı Transfer tarihi Embriyo bilgisi Sonuç S sevnylan 28.04.2024 5.gün edahandro 3.gün Zeynep3545 5günPGT @mercan6065 @teacherrrrrr 5.günPGT @blahblah123 3.gün @esra464646 06.04.2024 H Htc1059 29.03.2024 5.gün @Mila86 3.gün @Emel11 21.03.2024 5.gün G Gul9393 01.04.2024 5.gün @festina lente 01.04.2024 5.gün @arkaoda 09.04.2024 3.gün P pinarparlayann 30.03.3024 5. Gün @mirage_07 5.gün @ilaydaaky 5.gün Meryemimm 02.05.2024 5.gün
Sigara bende aynı durumdayım akapuntur yaptırıcam bırakmak içinBen hala sigarayı bırakamadım
Sonuçlar çıkınca vericek yine ilaç o zamanİnşallah arkadaşım. Progestan seviyesine bakacaklardı ilaç takviyesini ona göre vereceğim dedi doktor.
Duphaston ve folik asit verdi gönderdi
Sigara bende aynı durumdayım akapuntur yaptırıcam bırakmab
Sigara ya kalırsa çok stres yaşadım bu süreçte özel nedenlerden dolayı eşimle konuşmuyoruz onlar daha çok etkiler bence akupunktur nasıl oluyor bilgi verir misiniz belki kurtulurum bende bu illetten ama ben seviyorum içmeyi ofSigara bende aynı durumdayım akapuntur yaptırıcam bırakmak için