Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yarın değerin iki katına çıkar çıkmaz hamiş çıkartmanı ekleyeceğim tabloya. Ben inanmıyorum ki yükselecek ❤ sana sıkı sıkı tutunacak bebeğin. Derin bir oh çekeceğizBana da hemşire çok umutlanma ama umudunu da kaybetme dedi hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim..
Canım benim de hiç belirtim yoktu. Hiç belirtiye takılma. Hala da birşey hissetmiyorumMerhaba, bende arefe günü 5.gün emriyo transferim oldu bugün 7.günüm cumaya test yapmamı istedi doktorum ama ben çok merak ediyorum erken gebelik testi yapsam belli olur mu sizce?. Hiçbir belirtim yok zaten ben normalde de adet sancısı kasık ağrısı filan bilmezdim o yüzden korkuyorum.aranızda 7.günde test yapan var mı?
Yine erken gebelik testi yaptım ve sonuç yine silik çizgi.yarın kan testi vereceğim inş.yüksek değerler görürüm.Canım benim de hiç belirtim yoktu. Hiç belirtiye takılma. Hala da birşey hissetmiyorum
Allahımm inşallahh Kendimi her şeye hazırladım bu iki günde bakalım rabbim en iyisini bilir sağlıklıysa tutunur inşallah değilse de daha sınavımız varmış demek hepimizin hakkında hayırlısı olsunCanım yarın değerin iki katına çıkar çıkmaz hamiş çıkartmanı ekleyeceğim tabloya. Ben inanmıyorum ki yükselecek ❤ sana sıkı sıkı tutunacak bebeğin. Derin bir oh çekeceğiz
Mrba tuplerde sıvı olması size rahatsızlık veriyor muydu.Birinde sıvı vardı alındı. Diğeride kapalıydı açılmadı her ihtiamale karşı sıvı birikmesi olmasın diyemrba
HAYIRLI HABERLER ALINKan vermeye gidiyorum dua edin kızlar
İnşallah güzel sonuçlar alırsınKan vermeye gidiyorum dua edin kızlar
Çok sevindim ya inşallah saglikli şekilde kucağına alirsinHAMİLEYİMMMM değerim 453
İnşallah sonuç çok çok çok güzel olurİnşallah güzel sonuçlar alırsın
CiKan vermeye gidiyorum dua edin kızlar
Çıktı mı sonuçKan vermeye gidiyorum dua edin kızlar
hayırlı güzel haberler alırsın inş.Kan vermeye gidiyorum dua edin kızlar
Kan verdiniz mi bugünkaçıncı gününüzdü? Ben de dün verdim 11.gün 16,78 geldi yarın tekrar vereceğim
Amin canım benimÇok sevindim ya inşallah saglikli şekilde kucağına alirsin