2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Herkese Merhaba kaset teste pozitif görenler var nasıl yapalım kan testini mi bekleyelim? Kese gözükmesini mi bekleyelim yoksa kalp yapmaya başlayayım mı? benim gönlümden kese gözükmesi geçiyor sizlerin önerisine göre devam ederiz.

Olumsuz sonuç alan dostlar inşallah en kısa zamanda pozitif haberi almanızı diliyorum. Hamilelik için paylaşım açtığımızda farklı zamanlarda da olsa (aramızda ay farkı olarak biran önce )buluşabilmek dileğimle hiç moral bozmayın lütfen benim toparlanmam için doktorum bana sen bu bebeği istiyormusun ona odaklanacaksın dedi. Yılmak pes etmek yok. Olana kadar yola devam. Yıpratma kendini ki hamile kaldığında bebeğine kavuştuğunda sana enerji lazım olacak bana umut olmuştu belki sizlere de faydası olur dualarım hepimizle herkese iyi bayramlar diliyorum

Listeye eklemeyi unuttuğum fark etmediklerim olduysa yeniden yazmanızı istiyorum

Kızlar dün kan testi verdim değer 11 pozitif
Ama çok düşük inşallah sağlıkla yükselir
3. Gün embriyosu 5. Günde idrarda silik çizgi ile pozitif görmüştüm 8. Gün kan verdim 11 çıktı
Değerin düşük olması bi tık üzdü ama bebeğim benimle diye teselli veriyorum hiç uyuyamadım test günümde inşallah yükselir

İnşallah çok sevindim inşallah değerin yükselir canım

İyi bayramlar herkesin Rabbim bu bayramda bize çifte bayram sevinci yaşatsin

Boş gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimalinide düşünürsek kese gözükmesine göre olması mantıklı geldi bana
Dr lar keseyi görmeden net hamilesin demiyor zaten

İnşallah inşallahh 3. Gün embriyosuna göre 8. Gün değeri çok mu düşük yoksa olması gereken mi araştırıyorum ama net bir şey bulamadım
Bence normal 3.gun emrbiyosu için 12.gunde kan testi önerdiklerini göz önüne alırsak inşallah o güne kadar tam istenilen yüksekliğe gelir

İnşallah inşallahh 3. Gün embriyosuna göre 8. Gün değeri çok mu düşük yoksa olması gereken mi araştırıyorum ama net bir şey bulamadım
Canım benimde dün 12.günüm ve kan testi 19,24 geldi, haberleşelim bende biraz korkuyorum görümcemgil sürekli tahlil belli yükselmez bu deyip moralimi bozdular inşallah umut oluruz

Canım benimde dün 12.günüm ve kan testi 19,24 geldi, haberleşelim bende biraz korkuyorum görümcemgil sürekli tahlil belli yükselmez bu deyip moralimi bozdular inşallah umut oluruz
Herşey Allahtan yükselmez deyip ümitsizliğe kapılmayın, diğer forumlarda 19 ile öğrenip kese görenleri okudum. Hatta 15. Güne kadar negatif olup sonra ikiz gebelik olduğunu öğrenen bile okudum.. rabbimin mucizesine inanıyorum değerlerimiz inşallah yükselecek
Tekrar kan verince haber verir misin

Umut kırmak asla istemem ama ben ilk transferimi 11.gün 11 değerle öğrendim kimyasal olmuştu

Aminn inşAllah sağlıklıysa bizimle kalsınlar diğer türlüde çok zor Allah herşeyin hayırlısını bilir

Boş gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimalinide düşünürsek kese gözükmesine göre olması mantıklı geldi bana
Dr lar keseyi görmeden net hamilesin demiyor zaten
Canım 3. Gün embriyosu için çok erken test vermişsin ❤ 12. Gün veriliyor kan testi. Bence yükselecek değerin bebeğin seninle inanıyorum

Güzel arkadaşım benim ❤ evet bebeklerimize odaklanalım, yılmak yok yola devam edeceğiz sonuç ne çıkarsa çıksın. Bayramın kutlu olsun ❤ buradaki tüm arkadaşlarımın bayramını kutlarımm

Bence kan testinde çıkanları ekleyebiliriz gibi geldi bana. Ama tabi herkes nasıl derse, nasıl isterse o da bana uyar

Hayırlı bayramlar kızlar3.gün embriyosu 3 Nisan transfer tarıhım sabah erken gebelık testı yaptım çok soluk kırmızı cızgı çıktı resımlerdde çok bellı ama fotoğraf eklıyorum yine de bakar mısınz

Eklentiler

• IMG_0424.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_0423.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 75
Yarın haber ederim sende haber ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…