How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Olması gereken test günü yapılması ve sonrasında doktorunla görüşmek her sonucta ben sabırsızlık ve meraktan yaptım. Cok yakın bi dostum 12 yıldır defalarca kez deneyip negatifi gördü ve cidden imkansızdı cunku rahim duvarı 4.2 mm üzerine hiç cıkmıuodu. Son tüp bebek denemesinde ne kadar umutsuz olsa da mucize gibi pozitif oldu. Onu gördükten sonra benim daha geç olacağını bilsem de inancık tazelendi . Vücudumuzun en cok duyduğu ses kendimizinkiymiş ve en cok kendimize inanırmış bunu unutma 🤍
Ne güzel dedin. İnşallah sesimizi duymuştur bebiş de tutunmuştur. 🤗🙏

Ben idrar testi almıştım ama sanırım yapamayacağım kuzum. Kan testini bekleyeceğim. Ben de dört aşılama oldum ve bir olumsuz transferim var. Yüreğim kaldırmıyor artık kendimde negatifi görmeyi. Kan testim pozitif çıkarsa o zaman keyfine yapacağım o idrar testlerimi.
Böyle iradeli insanlara saygım daha cok , ben olamıyorum . arkamıza bakarsak ooo şöyle düşün doğal yolla da cok denedik olmadı. Eninde sonunda yol devam etti dünyanın sonu olmadı bize böyle bi yerde motive ediyorum kendimi. Bugün gölgeli çizgiyi gördüm ama belki yarın yaptığımda hiç bişey görememe durumum da var. Ben anneliğe odaklanmaktan aşırı unutkan aşırı stresli ve kılolu bi insan oldum. Önemli olanın kendimiz olduğunu hep unuttuk

Böyle iradeli insanlara saygım daha cok , ben olamıyorum . arkamıza bakarsak ooo şöyle düşün doğal yolla da cok denedik olmadı. Eninde sonunda yol devam etti dünyanın sonu olmadı bize böyle bi yerde motive ediyorum kendimi. Bugün gölgeli çizgiyi gördüm ama belki yarın yaptığımda hiç bişey görememe durumum da var. Ben anneliğe odaklanmaktan aşırı unutkan aşırı stresli ve kılolu bi insan oldum. Önemli olanın kendimiz olduğunu hep unuttuk
Çatlatma iğnesi oldunuz mu transfer öncesi

Ah kuzucum aynıyım aynı. Dediklerinin aynısı bende de var.. Eksik yok , fazlası var. Dediğin gibi hayat devam ediyor. Yol devam ediyor. Akışına bırakmak lazım. En güzeli bizi bulacaktır bundan eminim ❤ inşallah çizgin koyulaşarak devam eder 😍 her gün yapacak mısın test?

Kızlar ya yerleşme kanaması olmak zorunda mı herkeste oluyor mu pozitif çıkan arkadaşlarda oldu mu mesela ?

Merhaba arkadaşlar aklıma takıldı ilk transfer olduğum gün duş alıp gitmiştim. Bana transfer günü de ılık suyla duş alabilirsiniz dendi. Ama ben ertesi gün duş aldım. Bugün transferimin 5. Günü toplamda 3 kez duş aldım ama benim maalesef tiroid yüzünden soğuğa karşı hassasiyetim var. Ben maalesef ılık değil sıcak suyla duş aldım. Şimdi de aklıma taktım ya bu sebepten dolayı embriyom tutunamazsa diye🥺 siz nasıl yaptınız

Kızlar ya yerleşme kanaması olmak zorunda mı herkeste oluyor mu pozitif çıkan arkadaşlarda oldu mu mesela ?
Yerleşme kanaması kadınların %20 sinde görülen bir belirtiymiş bunu arama lütfen ve hiç bir belirti olmadan da gebelik yaşanıyor her bedenin süreci kendine özeldir .

Merhaba arkadaşlar aklıma takıldı ilk transfer olduğum gün duş alıp gitmiştim. Bana transfer günü de ılık suyla duş alabilirsiniz dendi. Ama ben ertesi gün duş aldım. Bugün transferimin 5. Günü toplamda 3 kez duş aldım ama benim maalesef tiroid yüzünden soğuğa karşı hassasiyetim var. Ben maalesef ılık değil sıcak suyla duş aldım. Şimdi de aklıma taktım ya bu sebepten dolayı embriyom tutunamazsa diye🥺 siz nasıl yaptınız
Doktorum bana iki transferde de günlük hayatına devam et dedi , kendini suçlamak için sebep ararsan sebepler hiç bitmez takılma bence

Doktorum bana iki transferde de günlük hayatına devam et dedi , kendini suçlamak için sebep ararsan sebepler hiç bitmez takılma bence
Bana da istirahat etmenize gerek yok. 1 gün sonra yürüyüş yapıp merdiven bile çıkabilirsiniz denildi. Ben de pek dinlenmedim yürüyüş yaptım yemek yaptım. Duş olayı kafamı karıştırdı. Cevabınız için teşekkür ederim.

Bana da istirahat etmenize gerek yok. 1 gün sonra yürüyüş yapıp merdiven bile çıkabilirsiniz denildi. Ben de pek dinlenmedim yürüyüş yaptım yemek yaptım. Duş olayı kafamı karıştırdı. Cevabınız için teşekkür ederim.
Benim doktorum normal yolla hamile kaldığınızda kaç zaman sonra öğreniyorsunuz hiç dikkst ediyor musunuz o zaman demişti. Normal yasantjna devam et demisti. Bence birşey olmaz. Rabbim ol dedikten sonra naparsaniz yaşar zaten inşallah pozitiftir 🙏🙏

Benim doktorum normal yolla hamile kaldığınızda kaç zaman sonra öğreniyorsunuz hiç dikkst ediyor musunuz o zaman demişti. Normal yasantjna devam et demisti. Bence birşey olmaz. Rabbim ol dedikten sonra naparsaniz yaşar zaten inşallah pozitiftir 🙏🙏
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız.🤗 İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız 🙏🙏

Back