• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Hayırlı bayramlar kızlar🌸3.gün embriyosu 3 Nisan transfer tarıhım sabah erken gebelık testı yaptım çok soluk kırmızı cızgı çıktı resımlerdde çok bellı ama fotoğraf eklıyorum yine de bakar mısınz
Evet çok silik çıkmış canım görünüyor, maşallah 🧿💖

Hayırlı bayramlar kızlar🌸3.gün embriyosu 3 Nisan transfer tarıhım sabah erken gebelık testı yaptım çok soluk kırmızı cızgı çıktı resımlerdde çok bellı ama fotoğraf eklıyorum yine de bakar mısınz
Çok belirgin kuzum ❤🍒🥰😍 inşalşah sağlıkla koyulaşır

Oksapar mi kullaniyorsun. Ben taktigini buldum canım acimamasi için önden buz koyup uyuştur. Sonra sürekli derin nefes al ver o şekilde ol igneni inan daha kolay oluyor
Clexane kullanıyorum canım bugün dediğin gibi deneyim normalde canım tatlı değildir de bu sefer öyle olmadı bakalım şifa olsun iğneler inşallah🥰

Evet görünüyor maşallah 💘

Ay maşallah gün geçtikçe koyulaşacsk gibi duruyor. Benim 6.gun embriyosu 5nisanta transfer oldum test yapsam cikarmi acaba sizinkini görünce meraklandim🙈

Eklentiler

• IMG_3568.jpeg
    IMG_3568.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 41
Sizi görünce yine bi test yapma perileri geliyor bana 5. Gün yapıp sonuç alamayınca paniğim. Bide kızlar ilk idrarla mı yapmak lazım ben gün sonu yapmıştım çünkü 😂

Bence kan testinde çıkanları ekleyebiliriz gibi geldi bana. Ama tabi herkes nasıl derse, nasıl isterse o da bana uyar 🍒🌈🙏
Herkese mutlu bayramlar🥰
Bence de kanda artışı gördüğümüzde ekleyebiliriz ne de olsa pozitifi gören herkes birden fazla kan testi yapıcak.Kese sanki uzun olur biraz şenlensin listemiz 🥳🥳 S sevnylan

Sizi görünce yine bi test yapma perileri geliyor bana 5. Gün yapıp sonuç alamayınca paniğim. Bide kızlar ilk idrarla mı yapmak lazım ben gün sonu yapmıştım çünkü 😂
İlk idrarla lazımda şimdi beni linçlemesinler atmıcaktım da silik çıktı belki birininde öyledir

Back