İnşallah kuzumCanım 3. Gün embriyosu için çok erken test vermişsin ❤ 12. Gün veriliyor kan testi. Bence yükselecek değerin bebeğin seninle inanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzumCanım 3. Gün embriyosu için çok erken test vermişsin ❤ 12. Gün veriliyor kan testi. Bence yükselecek değerin bebeğin seninle inanıyorum
Evet çok silik çıkmış canım görünüyor, maşallahHayırlı bayramlar kızlar3.gün embriyosu 3 Nisan transfer tarıhım sabah erken gebelık testı yaptım çok soluk kırmızı cızgı çıktı resımlerdde çok bellı ama fotoğraf eklıyorum yine de bakar mısınz
Çok belirgin kuzum ❤ inşalşah sağlıkla koyulaşırHayırlı bayramlar kızlar3.gün embriyosu 3 Nisan transfer tarıhım sabah erken gebelık testı yaptım çok soluk kırmızı cızgı çıktı resımlerdde çok bellı ama fotoğraf eklıyorum yine de bakar mısınz
Clexane kullanıyorum canım bugün dediğin gibi deneyim normalde canım tatlı değildir de bu sefer öyle olmadı bakalım şifa olsun iğneler inşallahOksapar mi kullaniyorsun. Ben taktigini buldum canım acimamasi için önden buz koyup uyuştur. Sonra sürekli derin nefes al ver o şekilde ol igneni inan daha kolay oluyor
Evet görünüyor maşallahHayırlı bayramlar kızlar3.gün embriyosu 3 Nisan transfer tarıhım sabah erken gebelık testı yaptım çok soluk kırmızı cızgı çıktı resımlerdde çok bellı ama fotoğraf eklıyorum yine de bakar mısınz
Benimde silik 8.günüm kimyasaldan çok korkuyorum ya kesin öğrenen arkadaşlar sizin kaçıncı günde koyulaştıEvet çok silik çıkmış canım görünüyor, maşallah
Ay maşallah gün geçtikçe koyulaşacsk gibi duruyor. Benim 6.gun embriyosu 5nisanta transfer oldum test yapsam cikarmi acaba sizinkini görünce meraklandimHayırlı bayramlar kızlar3.gün embriyosu 3 Nisan transfer tarıhım sabah erken gebelık testı yaptım çok soluk kırmızı cızgı çıktı resımlerdde çok bellı ama fotoğraf eklıyorum yine de bakar mısınz
Belirti yaşadınız mı hiç?Hayırlı bayramlar kızlar3.gün embriyosu 3 Nisan transfer tarıhım sabah erken gebelık testı yaptım çok soluk kırmızı cızgı çıktı resımlerdde çok bellı ama fotoğraf eklıyorum yine de bakar mısınz
Canım sabret bence. 5. Gün embriyosu 10. Gün9.günde test vereyim dedim hemşire çok erken vermeyin dedi
5 aa kalite 5. Gün embriyosu 2. Deneme 1 embryo transferiListeye eklemeyi unuttuğum fark etmediklerim olduysa yeniden yazmanızı istiyorum
Eşim yerime sabrediyor izin vermiyor yarın serum taktırıcam inşAllah benimledir bebğimCanım sabret bence. 5. Gün embriyosu 10. Gün
3. Gün embriyosu 12. Gün. Şimdi versen değer düşük çıkarsa yine için rahat etmeyecek. Gününde ver kuzum.
Canım sen test yaptın mı bugün silik mı çıktıBenimde silik 8.günüm kimyasaldan çok korkuyorum ya kesin öğrenen arkadaşlar sizin kaçıncı günde koyulaştı
Evet canım benim silik yaCanım sen test yaptın mı bugün silik mı çıktı
Ayy çok sevindim çok inşallah kan testinde de pozitif çıkar inşallahEvet canım benim silik ya
Ben sevinemiyorum hasret benim geçenkide böyleydi ama inşAllah bizimledir bebeklerAyy çok sevindim çok inşallah kan testinde de pozitif çıkar inşallah
İnşallah inşallah üzülme benim içim rahat inşallah kimyasal değildir tutunmuştur bebeğin sanaBen sevinemiyorum hasret benim geçenkide böyleydi ama inşAllah bizimledir bebekler
Herkese mutlu bayramlarBence kan testinde çıkanları ekleyebiliriz gibi geldi bana. Ama tabi herkes nasıl derse, nasıl isterse o da bana uyar
İlk idrarla lazımda şimdi beni linçlemesinler atmıcaktım da silik çıktı belki birininde öyledirSizi görünce yine bi test yapma perileri geliyor bana 5. Gün yapıp sonuç alamayınca paniğim. Bide kızlar ilk idrarla mı yapmak lazım ben gün sonu yapmıştım çünkü