How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Canım 3. Gün çift embriyo transferiydi. İlk denemem 4. Gün tek embriyoydu, negatif oldu. Bu ikinci denemem. Şuan için hiçbir belirtim yok kuzum. Senin hikayen nedir? Nasıl hissediyrsun ❤🙏🍒 senin kaç embriyo?
Benim 6.gün embriyosu orta kalitede. Farklı olarak sadece transferin ertesi günü kahverengi lekelenme geldi sürüntü şeklindeydi. Silince geçecek kadar azdı. Kasıklarımda tarif edemediğim bir değişiklik hissediyrm ama ignelerden mi, psikolojik mi anlamadım. Bir yanım hamilesin tamam diyor bir yanım olmadı sanırım diyor. Kafayı yiyeceğim 😁 o yüzden buradan sizlerle tanışmak istedim B birtk

nasıl yapıldığını bilmiyorum kiiii :)))
Merhaba :)) benim transferden sonra en belirgin yaşadığım şey mide bulantısı ve tatsızlık. Bi de kasıklarımda tuhaf bişeyler var ağrı diyemem ama her zamanki gibi olmadığının farkındayım . 5. Gün embriyosu 5 aa kalite transferim ve pazar günü test günüm. Ben tabi sırf merakımdan dün de bugünde test yaptım dün hiç bişiy yoktu bugün gölge şeklinde ikinci çizgiyi gördüm ama güvenmiyorum her sonuca hazırlıklyım cunku bu kez akışına bıraktım . Tanımadığım ve gercekten isteyen her kalbin karnnda taze bir kalp atışı olur inşallah.
Bende hiç bulantı tatsızlık vs.olmadı. amiiin inşallah canım. Tam kadir gecesi günü transfer olduk inşallah hepimizin tutar 🙏🙏❤️

Ben kuzum ben ben. İlk sayfada var kim ne zaman olmuş kuzum
Canım senin nasıl gidiyor? Ben de ilk iki gün ara ara bel ağrısı giriyodu bugün çok bir şeyim yok ama göbekten yaptığımız iğne yerleri gerçekten canımı acıtmaya başladı🫢 Allah hepimizin çektiği bu acıların mükâfatını bebişlerle versin inşallah arife gecesinin yüzü suyu hürmetine 🙏🏼

Canım senin nasıl gidiyor? Ben de ilk iki gün ara ara bel ağrısı giriyodu bugün çok bir şeyim yok ama göbekten yaptığımız iğne yerleri gerçekten canımı acıtmaya başladı🫢 Allah hepimizin çektiği bu acıların mükâfatını bebişlerle versin inşallah arife gecesinin yüzü suyu hürmetine 🙏🏼
Oksapar mi kullaniyorsun. Ben taktigini buldum canım acimamasi için önden buz koyup uyuştur. Sonra sürekli derin nefes al ver o şekilde ol igneni inan daha kolay oluyor

Oh oh oh maşallah kuzım ya ❤🧿 değerin çok güzel çıkmış. Belirti olmaması da beni sevindirdi. Daha dördüncü günümdeyim, hiç belirtim yok, zaten belirti de olmaz farkındayım ama işte insan kendisine yoldaş arıyor. Darısı başımıza kuzum 💕❤ çok sevindim senin adına.
İnşalallalah burdakı herkesin güzel pozitif haberleri okuruz🥰 ben ilk zamanlar kendimi çok strese soktum belirti neden yok diye ama üzülmeyin herkeste aynı olmuyor. Kiminde belirt oluyor kiminde de olmuyor benim gibi

Benim 6.gün embriyosu orta kalitede. Farklı olarak sadece transferin ertesi günü kahverengi lekelenme geldi sürüntü şeklindeydi. Silince geçecek kadar azdı. Kasıklarımda tarif edemediğim bir değişiklik hissediyrm ama ignelerden mi, psikolojik mi anlamadım. Bir yanım hamilesin tamam diyor bir yanım olmadı sanırım diyor. Kafayı yiyeceğim 😁 o yüzden buradan sizlerle tanışmak istedim B birtk
Ben 2 aşılama bir başarısız transfer atlattım. Cok üzüldüm ama maksimum süre 3 gündü sonrasında unutup yoluma devam ettim. Bu transferim için de hiç bi sorun yok ama %60 oran verdi. Tavsiye vermek tabi ki de bana düşmez zaten cevremizde ki iyi kötü niyetli herkesin bi tavsiyesi bi fikri var bizler için. Sadece şunu söyleyebilirim lütfen kendi ruh ve beden sağlığını önemse içinden geliyosa test yap , yok ben dayanırım sabırlıyımdır diyosan bekle . Herşeyi akışa bırak. Ben sabırsızım elimden gelse transferden cıktıktan sonraki her gün kan vercektim sadece meraktan 😂

nasıl yapıldığını bilmiyorum kiiii :)))
Canım @ işareti koyup yanına topik başkanının adını yazdığında adını etiketlemiş olursun. Veya ilk sayfadaki tablonun altına yorum yaparsan yine görür seni ❤

Ben 2 aşılama bir başarısız transfer atlattım. Cok üzüldüm ama maksimum süre 3 gündü sonrasında unutup yoluma devam ettim. Bu transferim için de hiç bi sorun yok ama %60 oran verdi. Tavsiye vermek tabi ki de bana düşmez zaten cevremizde ki iyi kötü niyetli herkesin bi tavsiyesi bi fikri var bizler için. Sadece şunu söyleyebilirim lütfen kendi ruh ve beden sağlığını önemse içinden geliyosa test yap , yok ben dayanırım sabırlıyımdır diyosan bekle . Herşeyi akışa bırak. Ben sabırsızım elimden gelse transferden cıktıktan sonraki her gün kan vercektim sadece meraktan 😂
Benim bu 2.tedavim.ilk tedavide kalitesiz yumurta durumun sebebi denildi 5.güne ulaşan embryo olmadı. 3.gune gelenlerde kalitesi çok düşük diye dondurulmadı. Bu tedavimde tek embriyom gelişim gösterdi 6.gun donduruldu 1ay sonra transfer oldum. Başka şansım yok yani. O yüzden korkuyorum umudumu kaybetmekten. En erken cumartesi filan test yaparım heralde şuan birde varsa da çıkmazsa filan çok üzülürüm 😪

Hayırlısı olsun kuzum umarım bebiş belirtisidir. bu yaşananlar çoğunlukla ilaçların etkisi oluyormuş ama tabiki gebelik belirtilerine çok benziyor. İnşallah seninki bebiştir kuzum ❤🙏

Amin amin amin kuzucum. Kadir gecesi transfer olduk, Arifede dua ettik, bayramı geçireceğiz inşallah sonunda da hamile haberimizi alırız canım. Ben de hiç bir belirti yok kuzum. Dümdüz yaşıyorum walla. İğneler bende de aynı. Morartmaya başladım. İğne yaptıkça hassasiyet artıyor. Derim kalınlaştı sanki ama olsun bebeklerimiz için değer. İnşallah emeklerimizin karşılığını sağlıklı bebişlerimizle alırız kuzum.

Bende bilmiyorum tabloya ekleyince nasıl takip ediyoruz. Daha yeniyim pek bilgim yok 🙈 etiketleyeyim S sevnylan
Yok kuzum sadece etiketlemek değil.
Transfer tarihini
Kaçıncı gün embriyosu olduğunu
Kaç tane olduğunu yazıyorsun öyle etiketliyorsun.

Veya

İlk sayfadaki tablonun altına bu dediklerimi yazarsanız da görecektir. B birtk

Hayırlısı olsun kuzum umarım bebiş belirtisidir. bu yaşananlar çoğunlukla ilaçların etkisi oluyormuş ama tabiki gebelik belirtilerine çok benziyor. İnşallah seninki bebiştir kuzum ❤🙏
Evet ya . Tam bu belirti mi acaba diye aratiyorum Google da bir bakıyorum ki ignelerden de olabilirmiş filan 🙈🥲

Benim bu 2.tedavim.ilk tedavide kalitesiz yumurta durumun sebebi denildi 5.güne ulaşan embryo olmadı. 3.gune gelenlerde kalitesi çok düşük diye dondurulmadı. Bu tedavimde tek embriyom gelişim gösterdi 6.gun donduruldu 1ay sonra transfer oldum. Başka şansım yok yani. O yüzden korkuyorum umudumu kaybetmekten. En erken cumartesi filan test yaparım heralde şuan birde varsa da çıkmazsa filan çok üzülürüm 😪
Olması gereken test günü yapılması ve sonrasında doktorunla görüşmek her sonucta ben sabırsızlık ve meraktan yaptım. Cok yakın bi dostum 12 yıldır defalarca kez deneyip negatifi gördü ve cidden imkansızdı cunku rahim duvarı 4.2 mm üzerine hiç cıkmıuodu. Son tüp bebek denemesinde ne kadar umutsuz olsa da mucize gibi pozitif oldu. Onu gördükten sonra benim daha geç olacağını bilsem de inancık tazelendi . Vücudumuzun en cok duyduğu ses kendimizinkiymiş ve en cok kendimize inanırmış bunu unutma 🤍

Herkese merhaba, Nisan ayında transfer olacaklar burada buluşalım 💙 transfer öncesi tedaviniz nasıl gidiyor? Rahim hazırlığı aşamasında neler yapıyorsunuz?
Anne Adayı 🤰🏼Transfer tarihiEmbriyo bilgisiEmbriyo sayısı Sonuç🤰🏼🙏☘️
S sevnylan 28.04.20245.gün1
edahandro edahandro 05.04.20243.gün2
@Zeynep354515.04.20245günPGT1
@mercan6065
T teacherrrrrr 05.04.20245.günPGT1
@blahblah1233.gün
@esra46464606.04.2024
@Htc105929.03.20245.gün1
@Mila863.gün2
@Emel1121.03.20245.gün
@birmucizeyehasret01.04.20245.gün1
@festina lente01.04.20245.gün
@arkaoda09.04.20243.gün
@pinarparlayann30.03.20245. Gün
@mirage_075.gün1
@ilaydaaky5.gün
@Meryemimm02.04.20245.gün1
@gzmist3403.04.20245.gün2
@19hilal5.gün 2embriyo
@beyaz9109.04.20245.gün
@tek bebek06.04.20245.gün PGT
@bitekimincicileri06.04.20243. Gün
@01gizott01.04.20243.gün
@sevgiiiiii329.03.20246.gün1
@Hasret630002.04.20245.gün
@Iremre4409.04.20245.günPGT1
@bebeklikkkumas04.04.20245.gün2
@reyhanoguzhan12.04.20245.gün
@aydodo03.04.20243.gün1
@semanur2020.04.20245.gün
5 Nisan 6.gün orta kalite embriyo tek transfer
S sevnylan

Ben idrar testi almıştım ama sanırım yapamayacağım kuzum. Kan testini bekleyeceğim. Ben de dört aşılama oldum ve bir olumsuz transferim var. Yüreğim kaldırmıyor artık kendimde negatifi görmeyi. Kan testim pozitif çıkarsa o zaman keyfine yapacağım o idrar testlerimi.

Benim de kuzum geride hiç embriyom yok. Düşük amhlıyım. İlkinde tek embriyom olmuştu. Bunda iki embriyom oldu. Allah nasip eder inşallah bu sefer🙏

Back