How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Daha çok erkennn

Arkadaş duygu yoğunluğu çok fazla olan insanlar var onlar kendileriyle kıyaslayıp strese girebiliriler açısından söylüyor ama burdaki herkesin belli yaşta akıllı insanlar olduğunu düşünüyorum hepimizi tedaviside rahatsızlığıda birbirinden farklı ilerliyor kiminde hamileyse bile 12.günde belli olurken kiminde erken oluyor hepimizin hikayesi farklı bizde bu bilinçle okuyup takip edip aktarıyoruz bence herkes çok hassas birbirimize daha nazik ve üsluplu olmamız gereken zamandayız hanımlar rabbim hakkımızda hayırlısını versin ❤️
Kendisinin neyi neden söylediğini biliyorum aslında ama her şeyin bir üslubu var ve kendisininki asla doğru değil.Ayrıca burda testi erken çıkan da çıkmayana destek oluyor, daha erken olduğunu söylüyor.Evet dertleşiyoruz ama aynı zamanda bilgi alışverişinde bulunuyoruz birbirimizle.Benim mesela buraya asıl girme amacım bu süreçteki başka insanların tecrübelerini öğrenmekti zaten.Testi çok erken çıkan da burda, çok geç çıkan da burda.Tutup da onu bunu yazmayın, yok saçma sapan günlerde test yapıyosunuz gidin başkasıyla paylaşın diyip bi de insanları vebal almakla suçlarsa, burda bu kadar hassas süreçten geçen bir sürü başka insan da kendisine tepki verir tabii.Yoksa sizin söylediğiniz çok doğru ama bence herkes birbirine karşı çok dikkatli ve yapıcı zaten.Çünkü bizi gene en iyi biz anlıyoruz❤️

Kendisinin neyi neden söylediğini biliyorum aslında ama her şeyin bir üslubu var ve kendisininki asla doğru değil.Ayrıca burda testi erken çıkan da çıkmayana destek oluyor, daha erken olduğunu söylüyor.Evet dertleşiyoruz ama aynı zamanda bilgi alışverişinde bulunuyoruz birbirimizle.Benim mesela buraya asıl girme amacım bu süreçteki başka insanların tecrübelerini öğrenmekti zaten.Testi çok erken çıkan da burda, çok geç çıkan da burda.Tutup da onu bunu yazmayın, yok saçma sapan günlerde test yapıyosunuz gidin başkasıyla paylaşın diyip bi de insanları vebal almakla suçlarsa, burda bu kadar hassas süreçten geçen bir sürü başka insan da kendisine tepki verir tabii.Yoksa sizin söylediğiniz çok doğru ama bence herkes birbirine karşı çok dikkatli ve yapıcı zaten.Çünkü bizi gene en iyi biz anlıyoruz❤️
Kesinlikle Anne Baba eşimiz bile bir yere kadar anlıyor aynı duyguyu yaşayan anlar arefe hürmetine verelim gerginliğimizi bazen tamam diyip geçmek lazım ❤️

🧿🧿🧿 maşallah değerinizde çok güzel 8.güne göre hayırlı olsun 🙏🏾 ben değer ya düşük çıkarsa diye kan vermeye tedirgin oldum o yüzden bi kaç gün daha bekleyeceğim 🥹 sağlıklı bir gebelik olmasını diliyorum 🤲🏾
Çook teşekkür ederim. Taze transferse beklemenizi tavsiye ederim🥰 inşalalalh sizinde pozitif olur. Ve sağlıkla kucağımıza almak hepimize nasip olur.

Amiiiiiiiiin😍🤲🏻 hayırr hiçbir belirtim yaşamadım. Sadece dün akşam ara sıra kasıklarıma ağrı girdi bir kaç kez o kadar. Başka belirti yok. ( bel agrısı, kasıı agrısı, lekelenme vs olmadı)
Benım 5 gun embrıyosu transfer oldum 6 nısanda sankı karnımda taş var kendımı salarsam akıp gıdecek gibi. İlkde negatif almiş biri olarak tedirginim

Benım 5 gun embrıyosu transfer oldum 6 nısanda sankı karnımda taş var kendımı salarsam akıp gıdecek gibi. İlkde negatif almiş biri olarak tedirginim
Benimde böyle bir ağırlık sanki 9 aylık hamileyim geriliyorum o yüzden sanırım
Benim karnımda bir ağırlık yok ama transferden sonra aşırı bir şişlik oldu. Sanki 5/6 aylık hamıle gibi karnım şişti. Hala da şişim. Bunun sebebinide vücuda bir sürü hormon alıyoruz sanırım o yüzden.

Progestan fitil kullanıyorum. Ondan kaynaklı bir akıntı var evet. o fitil eriyince fazlası akıyor onun akıntısı var. Onun harıcınde şeffaf bir akıntı varsada fitilden anlayamıyorum🥺
Benimde ya çok tediriginim inşAllah tutunuyo ben progestani ağızdan alıyorum

Benim karnımda bir ağırlık yok ama transferden sonra aşırı bir şişlik oldu. Sanki 5/6 aylık hamıle gibi karnım şişti. Hala da şişim. Bunun sebebinide vücuda bir sürü hormon alıyoruz sanırım o yüzden.
Ayyy aynısı bende de var 🥺 bugün yıllardır giydiğim pantolon düğmesi kapanmadı bi anda o kadar kilo almışta olamam karnım çok şiş ve bu bile insanın psikolojisini bozabiliyor..
bunca çabamızın karşılığını inşallah alırız 🤲🏾

3.gün embryom yarın 8.gün olucak erken gebelık testı yapıcam kızlar kendımı her şeye alıştırmaya çalışıyorum ama ilk transferimde üçüncü gününde sanki toplu iğneyi kasıklarıma batırıyormus günü batmalar olmuştu bu tarnsferımınde ıkıncı üçüncü gününde de oyleydı ama yine de kondurmuyorum teste kadar

Ayyy aynısı bende de var 🥺 bugün yıllardır giydiğim pantolon düğmesi kapanmadı bi anda o kadar kilo almışta olamam karnım çok şiş ve bu bile insanın psikolojisini bozabiliyor..
bunca çabamızın karşılığını inşallah alırız 🤲🏾
Amiiiiiin amiiiiiin inşalallaah🤲🏻 bizler iğne ilaç hormon üstüne stres derken şişkinlik yapıyor vücudumuz

Kızlar lütfen 3. Gün 5. Gün test yapıp pozitifi görüp buraya atmayın.sevincinizi lütfen etrafınızdakilerle paylaşın gidin kocanızla annenizle falan paylaşın.buradaki insanları da olumsuz etkilediğinizin lütfen farkında olun. İnsanlar merak edip 4. Gün 5. Gün test yaptırıp negatif çıkınca demoralize oluyorlar olacağı varsa da olmuyor stresle. 3. Gün test yapıp pozitif gördüm diye burda paylaşıp insanları strese sokan var ya süphanallah!!
Sen neden ortamı geriyorsun ki? Rahatsız oluyorsan bu platformda işin ne? Sen gelene kadar kimse gergin değildi. Üslubuna dikkat et. Karşında çocuk yok. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Kimse sana sormayacak ne zaman test yapıp yapmayacağını. Hadi şikayet edelim bu arkadaşı kızlar 🚨🚨🚨🚨🚨

Back