Oh oh oh maşallah kuzım ya ❤Amiiiiiiiiinhayırr hiçbir belirtim yaşamadım. Sadece dün akşam ara sıra kasıklarıma ağrı girdi bir kaç kez o kadar. Başka belirti yok. ( bel agrısı, kasıı agrısı, lekelenme vs olmadı)
Ben kuzum ben ben. İlk sayfada var kim ne zaman olmuş kuzum5nisanda transfer olan varmı ?
Canım fitil eriyor ve su gibi oluyor. En azından benimki öyle oluyor kuzum. Peçete koymama rağmen çamaşırıma çıkıyorBenim afedersiniz altıma yapıyormuşum gibi ıslanıyor su gibi beyaz akıntı fitilden dolayı zaten ama su gibi olanı çözemedm
Ben de aynıyım kuzum yaBen tedaviye başladığımdan beri 8 kilo aldım 7aydır
Evet canım normal, endişelenme. Yoğun kanama olursa doktorunla iletişime geçmelisin.Bende bu sabaha transfer oldum bayanlar çok ağrım var bel kasık şimdi açık kahve sümüksü bi lekelenme sildim normal mi acaba
Benimde öyle hem progesteron fitilin akıntısı hemde normal şeffaf akıntıProgestan fitil kullanıyorum. Ondan kaynaklı bir akıntı var evet. o fitil eriyince fazlası akıyor onun akıntısı var. Onun harıcınde şeffaf bir akıntı varsada fitilden anlayamıyorum
Ağızdan yan etkisi çok olduğu için vajinadan veriyorlar kuzum. Doktoruna danışarak fitil ile alıp alamayacağını sor istersen. Ama tabi Doktor'un böyle verdiyse vardır bir bildiği gönlünü rahat tut. Prospektüsünde iki türlü de kullanılır yazıyor zatenProgestanı bi benmi ağızdan alıyorum ya acaba bi şey olurmu
Benim doktorum , estrofemi de hem ağızdan hem fitil olarak vermişti. Ama progestanı hiç ağızdan istemedi. Şu cümleyi kurmuştu 1 vajinal fitil olarak kullanman ağız yoluyla kullandığın 5 tabletle eşdeğer. Tabi her bedenin süreci farklıdır belki değerlerinle ilgili bi tedavi yöntemidir doktoruna sadık kalmak en doğrusuProgestanı bi benmi ağızdan alıyorum ya acaba bi şey olurmu
Doktorun sana ağızdan al dediyse o şekilde yap bana fitil demiştiProgestanı bi benmi ağızdan alıyorum ya acaba bi şey olurmu
Bende de ayrı diğer transferimde böyle olmamıştıBenimde öyle hem progesteron fitilin akıntısı hemde normal şeffaf akıntı
Banada progestan alıyordum geçenkinde bunda lutinus verdi daha etkiliymiş aparatla yapıyorumDoktorun sana ağızdan al dediyse o şekilde yap bana fitil demişti
Aa ilk kez duydum bu ilacı demekki değişiyor bazı doktorlar folik asit de veriyo ama benim doktorum sadece iğne, estrofem birde progestan devam et dediBanada progestan alıyordum geçenkinde bunda lutinus verdi daha etkiliymiş aparatla yapıyorum
Bende o gün transfer oldum. Senin nasıl durumlar canım. Herhangi bir farklılık varmı.kacinci gün embriyosuydu seninkiBen kuzum ben ben. İlk sayfada var kim ne zaman olmuş kuzum
Merhaba canım bende 5 Nisan'da transfer oldum. Merak ediyorum aynı gün olup herhangi hissedilen bişi varmı aramızdaki arkadaşlardan.Ben oldum
Canım 3. Gün çift embriyo transferiydi. İlk denemem 4. Gün tek embriyoydu, negatif oldu. Bu ikinci denemem. Şuan için hiçbir belirtim yok kuzum. Senin hikayen nedir? Nasıl hissediyrsun ❤Bende o gün transfer oldum. Senin nasıl durumlar canım. Herhangi bir farklılık varmı.kacinci gün embriyosuydu seninki
B birtk kızlar siz de ilk sayfadaki tabloya ekletsenize bilgilerinizi. Birbirimizi kaybetmeyelim. Topik başkanımız S sevnylan ekliyor. Onu etiketlemeniz lazım. Yoksa görmeyebilir.Merhaba canım bende 5 Nisan'da transfer oldum. Merak ediyorum aynı gün olup herhangi hissedilen bişi varmı aramızdaki arkadaşlardan.
Merhaba :)) benim transferden sonra en belirgin yaşadığım şey mide bulantısı ve tatsızlık. Bi de kasıklarımda tuhaf bişeyler var ağrı diyemem ama her zamanki gibi olmadığının farkındayım . 5. Gün embriyosu 5 aa kalite transferim ve pazar günü test günüm. Ben tabi sırf merakımdan dün de bugünde test yaptım dün hiç bişiy yoktu bugün gölge şeklinde ikinci çizgiyi gördüm ama güvenmiyorum her sonuca hazırlıklyım cunku bu kez akışına bıraktım . Tanımadığım ve gercekten isteyen her kalbin karnnda taze bir kalp atışı olur inşallah.Merhaba canım bende 5 Nisan'da transfer oldum. Merak ediyorum aynı gün olup herhangi hissedilen bişi varmı aramızdaki arkadaşlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?