2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Bende bu sabaha transfer oldum bayanlar çok ağrım var bel kasık şimdi açık kahve sümüksü bi lekelenme sildim normal mi acaba

Amiiiiiiiiin hayırr hiçbir belirtim yaşamadım. Sadece dün akşam ara sıra kasıklarıma ağrı girdi bir kaç kez o kadar. Başka belirti yok. ( bel agrısı, kasıı agrısı, lekelenme vs olmadı)
Oh oh oh maşallah kuzım ya ❤ değerin çok güzel çıkmış. Belirti olmaması da beni sevindirdi. Daha dördüncü günümdeyim, hiç belirtim yok, zaten belirti de olmaz farkındayım ama işte insan kendisine yoldaş arıyor. Darısı başımıza kuzum ❤ çok sevindim senin adına.

Benim afedersiniz altıma yapıyormuşum gibi ıslanıyor su gibi beyaz akıntı fitilden dolayı zaten ama su gibi olanı çözemedm
Canım fitil eriyor ve su gibi oluyor. En azından benimki öyle oluyor kuzum. Peçete koymama rağmen çamaşırıma çıkıyor inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunuyordur ❤

Bende bu sabaha transfer oldum bayanlar çok ağrım var bel kasık şimdi açık kahve sümüksü bi lekelenme sildim normal mi acaba
Evet canım normal, endişelenme. Yoğun kanama olursa doktorunla iletişime geçmelisin.

Progestanı bi benmi ağızdan alıyorum ya acaba bi şey olurmu
Ağızdan yan etkisi çok olduğu için vajinadan veriyorlar kuzum. Doktoruna danışarak fitil ile alıp alamayacağını sor istersen. Ama tabi Doktor'un böyle verdiyse vardır bir bildiği gönlünü rahat tut. Prospektüsünde iki türlü de kullanılır yazıyor zaten

Progestanı bi benmi ağızdan alıyorum ya acaba bi şey olurmu
Benim doktorum , estrofemi de hem ağızdan hem fitil olarak vermişti. Ama progestanı hiç ağızdan istemedi. Şu cümleyi kurmuştu 1 vajinal fitil olarak kullanman ağız yoluyla kullandığın 5 tabletle eşdeğer. Tabi her bedenin süreci farklıdır belki değerlerinle ilgili bi tedavi yöntemidir doktoruna sadık kalmak en doğrusu

Son 3 gün cuma günü gidip kan vereceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız,bugün kaset testinde negatif gördüğüm için modumu hiç dusurmeden aksine olumlu veya olumsuz herşeye hazır olmak için bana bir önden hazırlık oldu diyebilirim. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

Banada progestan alıyordum geçenkinde bunda lutinus verdi daha etkiliymiş aparatla yapıyorum
Aa ilk kez duydum bu ilacı demekki değişiyor bazı doktorlar folik asit de veriyo ama benim doktorum sadece iğne, estrofem birde progestan devam et dedi

Bende o gün transfer oldum. Senin nasıl durumlar canım. Herhangi bir farklılık varmı.kacinci gün embriyosuydu seninki
Canım 3. Gün çift embriyo transferiydi. İlk denemem 4. Gün tek embriyoydu, negatif oldu. Bu ikinci denemem. Şuan için hiçbir belirtim yok kuzum. Senin hikayen nedir? Nasıl hissediyrsun ❤ senin kaç embriyo?

Merhaba canım bende 5 Nisan'da transfer oldum. Merak ediyorum aynı gün olup herhangi hissedilen bişi varmı aramızdaki arkadaşlardan.
B birtk kızlar siz de ilk sayfadaki tabloya ekletsenize bilgilerinizi. Birbirimizi kaybetmeyelim. Topik başkanımız S sevnylan ekliyor. Onu etiketlemeniz lazım. Yoksa görmeyebilir.

Merhaba canım bende 5 Nisan'da transfer oldum. Merak ediyorum aynı gün olup herhangi hissedilen bişi varmı aramızdaki arkadaşlardan.
Merhaba :)) benim transferden sonra en belirgin yaşadığım şey mide bulantısı ve tatsızlık. Bi de kasıklarımda tuhaf bişeyler var ağrı diyemem ama her zamanki gibi olmadığının farkındayım . 5. Gün embriyosu 5 aa kalite transferim ve pazar günü test günüm. Ben tabi sırf merakımdan dün de bugünde test yaptım dün hiç bişiy yoktu bugün gölge şeklinde ikinci çizgiyi gördüm ama güvenmiyorum her sonuca hazırlıklyım cunku bu kez akışına bıraktım . Tanımadığım ve gercekten isteyen her kalbin karnnda taze bir kalp atışı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…