How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Kızlar benim 5 gün olmuştu şimdi erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Çok mu erken davrandım. Bi akıl verin 🤦🏼‍♀️
ben de bugün yaptım 5. Günümdü negatifi gördüm deminden beri ağlıyorum😔 erkenden kalktım bi umut test yaptım. Çıksa çıkardı diyorum. Onca zahmet maddi manevi emek sonucu koca bi sıfır.. üstelik geride embriyom da kalmadı.. inancım da😔😔😔

Son düzenleme:
Kızlaar cok erken biliyorum ama dün de yapmıştım hiç bir şey cıkmamıştı bugün pembe gölgeyi görüyorum, öyleki inanamayıp testi parçaladım. Hergün yapmayı düşünoyurum olmamasına da psikolojik olarak hazırlıklıyım

Eklentiler

• IMG_5301.jpeg
    IMG_5301.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlaar cok erken biliyorum ama dün de yapmıştım hiç bir şey cıkmamıştı bugün pembe gölgeyi görüyorum, öyleki inanamayıp testi parçaladım. Hergün yapmayı düşünoyurum olmamasına da psikolojik olarak hazırlıklıyım
Hafif şekilde çizgi var. Bugün kaçıncı gününüz

Aret kamara giden var mı. Ban bahçeci güvenç karlıkayada oldum tedavimi. İlaçlar iğneler tüm masraflar 150 bini buldu. Aret kamarda yaptıranlar ne kadara mal oldu. Bu transferim negatif oldu. Aret kamar düşünüyorum

ben de bugün yaptım 5. Günümdü negatifi gördüm deminden beri ağlıyorum😔 erkenden kalktım bi umut test yaptım. Çıksa çıkardı diyorum. Onca zahmet maddi manevi emek sonucu koca bi sıfır.. üstelik geride embriyom da kalmadı.. inancım da😔😔😔
5. Gün çıksa çıkardı düşüncesi için gerçekten çok erken ve kendini üzmen için şu an için hiç bir sebep yok.Evet bir umutla erkenden kalkıp çizgiyi göremeyince insan çok üzülüyor o kadar iyi bildiğim bir duygu ki.Ama 5. Günde çıkmazsa hiç üzülmem çıkarsa mutlu olurum düşüncesiyle test yapmanız lazım anca.Teselli etmek için de söylemiyorum bu arada gerçekten henüz çok erken buna eminim.😌🌸

6.gün embriyosu bugün 12.günüm ve kan değerim 19,24 çıktı yükselme şansı var mı ya da yoksa neden değer bu şekilde bilgisi olan yazabilir mi çok üzgünüm😢

Aret kamara giden var mı. Ban bahçeci güvenç karlıkayada oldum tedavimi. İlaçlar iğneler tüm masraflar 150 bini buldu. Aret kamarda yaptıranlar ne kadara mal oldu. Bu transferim negatif oldu. Aret kamar düşünüyorum
Ben varım, opu ve transfer ücreti 70 bin.Bir de ilk muayene ücreti var 3 bin 750 gibi bişeydi sanırım.Onun haricinde her kontrolde kan veriliyor neredeyse onlar da 640 tl tutuyor.Merkeze ödenen ücretler bu şekilde.İlaçlar,iğneler kişiye göre değişiyor tabi.

Bu arada bu bilgileri verdim ama bak senin transferin negatif falan değil sen henüz transfer sonucunu bilmiyorsun.Nasıl ki herkesin kan testinde ilk betası farklı çıkıyor, çizgiyi de herkesin çok erken görmemesi çok normal değil mi ama canım üzülme lütfen bu kadar erken üzülüp ağlamana hiç kıyamadım.

Kızlar bu ay transfer olacaktım.
Reglim 4 gün gecikti, Dr a gittim, yumurtan 3 gün önce çatlamış, regline daha var dedi.
Şehir dışından gittiğim için ilaçları aldım, reglimin 3. Günü bulunduğum yerdeki doktora ultrason fotoğrafı alıp, Dr a gönderip onay verince ilaçlara başlayacaktım

Ama muane olduğum günden bu yana siyah lekelenmem oluyor. Bu neden olur acaba ?
Dr yumurta yeni çatlamış demişti, yanilamaz değil mi ? Bu regl mıdır, ilaçlara başlamalı mıyım anlamadım.
Canım merhaba benimde siyah geldi bir kaç gün nasıl kötü hissettim kendimi sonrasında kırmızıya döndü korkma yani normal bişeymiş ilaçlarına başlamalısın doktoruna güven 🤲🌸

Merhabalar size bir şey sormak istiyorum ben antalyada oturuyorum ams tedaviyi ankarada görüyorum. Şuan dinlenmedeyim, transferde eşimizide istiyorlar mı yanımızda bilgisi olan var ?
Canım eşin ve sen imza veriyorsun transfere girmeden önce. Belki o imzayı önceden almış olsalardı istemeyebilirlerdi. Önceden konuşmak lazım bunları. Mesea yurtdışından gelenlerin eşleri imzaları önden veriyor, sonrasındaki transferde bulunmayabiliyorlar.

Var canım var. İnşallah koyulaşır 🧿

6.gün embriyosu bugün 12.günüm ve kan değerim 19,24 çıktı yükselme şansı var mı ya da yoksa neden değer bu şekilde bilgisi olan yazabilir mi çok üzgünüm😢
Canım geç yerleşmiş olabilir. İki günde bir kanda yükselmeyi beklemekten başka çaren yok malesef. Kimyasal da olmuş olabilir. İki gün sonra vereceğin testte kesinleşir

Daha çok erkennn zarar verme bebeğine

Sende benim gibi dayanamayip erken yapanlardan sin bende 5.gun yaptım ve negatif oldu üzülme test gününü bekle inşallah pozitif olur

Kızlar lütfen 3. Gün 5. Gün test yapıp pozitifi görüp buraya atmayın.sevincinizi lütfen etrafınızdakilerle paylaşın gidin kocanızla annenizle falan paylaşın.buradaki insanları da olumsuz etkilediğinizin lütfen farkında olun. İnsanlar merak edip 4. Gün 5. Gün test yaptırıp negatif çıkınca demoralize oluyorlar olacağı varsa da olmuyor stresle. 3. Gün test yapıp pozitif gördüm diye burda paylaşıp insanları strese sokan var ya süphanallah!!

Kızlar lütfen 3. Gün 5. Gün test yapıp pozitifi görüp buraya atmayın.sevincinizi lütfen etrafınızdakilerle paylaşın gidin kocanızla annenizle falan paylaşın.buradaki insanları da olumsuz etkilediğinizin lütfen farkında olun. İnsanlar merak edip 4. Gün 5. Gün test yaptırıp negatif çıkınca demoralize oluyorlar olacağı varsa da olmuyor stresle. 3. Gün test yapıp pozitif gördüm diye burda paylaşıp insanları strese sokan var ya süphanallah!!
Kaçıncı gün gördüğümüzde paylaşalım?

Back