2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Transfer öncesinde yapmadım opu dan önce yapmıştım dayanamadım gittim aldım 5 tane test ama yapıp yapmamak arasında kaldım.
Çarlatma yaptırdıysan yalancı pozitif çıkabilir diyecektim yapmadıysan sorun yok.

Kızlar test yaptım, çok çok silik bir şey görünüyor 5.gün olduğu için sanırım
Canlıda fotoğraftan daha net ama
Ben yanlış görmüyorum değil mi hafif bir çizgi var sanki
3. Gün embriyosu için erken aslında 7. Günde falan çıkıyor ama seninkinde pozitif görünüyo çatlatma iğnesi de yapmamışsın yanıltıcı olmaz diye düşünüyorum inşallah bebiş tutunmuştur canım

İnşallah canım hepimiz için dua ediyorum inşallah kolaylıkla bebişlerimize kavuşuruz
Test yapmamak için zor tuttum kendimi 3. Gün embriyosu için çok erken olduğu için ama dr embriyon çok hızlı gelişiyor demişti aklıma o gelince yapmak istedim.. benim geride bekleyen embriyom da yok zaten 3 yumurta toplandı 1 tane embriyo oluşmuştu o kadar iğne ilaç hastane yolları hiç birimiz için kolay değil inşallah rabbim yüzlerimizi güldürür

Kızlar bugün transferin 3. Günü açık yeşilimsi bir akıntım oldu enfeksiyon olabilir mi ne yapmam gerekiyor bol su içiyorum ama..

Kızlar test yaptım, çok çok silik bir şey görünüyor 5.gün olduğu için sanırım
Canlıda fotoğraftan daha net ama
Ben yanlış görmüyorum değil mi hafif bir çizgi var sanki
Evet Burda hafif bir şekilde çıkıyor inşallah pozitif dir benim de 5.günün embriyosu bende şuan 5. Gunundeyim transferin senin testin bana umut oldu çok sevindim adına

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de 14 embriyodan 1 tanesi sağlıklı kaldı dediklerinde bütün gün ağlamıştım. Benim de 3. Gün embriyosu inşallah hepimiz pozitifi görürüz canım

Transfer öncesinde yapmadım opu dan önce yapmıştım dayanamadım gittim aldım 5 tane test ama yapıp yapmamak arasında kaldım
Bende 4/5 tane test aldım. Benımde bugun 5. Günüm. Test Yapmamak için kendimi zor tutuyorum. 7. Günü sabahını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…