• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Benimde üzerimde ağırlık var kabiz olmustim şimdi biraz daha iyiyim ama inşallah olacak olacak diye sürekli dua edelim Allah a bırakalım rabbim inşallah bu günde sesimizi duyar illa bir belirti olması sart deyil 12 Nisan da test yapacağım inşallah paylaşırım sonucu sende 12 Nisan da mı yapacaksin
Evet bende öyle düşünüyorum pazar dedi doktor ama

Benimde üzerimde ağırlık var kabiz olmustim şimdi biraz daha iyiyim ama inşallah olacak olacak diye sürekli dua edelim Allah a bırakalım rabbim inşallah bu günde sesimizi duyar illa bir belirti olması sart deyil 12 Nisan da test yapacağım inşallah paylaşırım sonucu sende 12 Nisan da mı yapacaksin

Senin kaçıncı denemen kardeşim

senin kaçıncı denemen vanm

bugün ayaklandım ama genel olarak çok yatmadım ya
Benimki ilk transfer benm rahim inceligi vardı zorla kalinlasti üç çizgi olmadi 2 buçuk senedir rahimde yaptırmadıgim işlem kalmadı eni sonu doktor transferi yaptı o yüzden bana dinlen dedi bol bol

Benimki ilk transfer benm rahim inceligi vardı zorla kalinlasti üç çizgi olmadi 2 buçuk senedir rahimde yaptırmadıgim işlem kalmadı eni sonu doktor transferi yaptı o yüzden bana dinlen dedi bol bol
Benimde ilki kimyasaldı bu ikinci 4aa kalite bu diğeri 5aa dı tutmadı sizinde benimde pozitif olur inşAllah tez zamanda dolar belirti olmaması beni üzüyor biraz ishal var bende de birde çok gaz

Benimde ilki kimyasaldı bu ikinci 4aa kalite bu diğeri 5aa dı tutmadı sizinde benimde pozitif olur inşAllah tez zamanda dolar belirti olmaması beni üzüyor biraz ishal var bende de birde çok gaz
Amin inşallah canım üzülme inşallah olacak hep olumlu düşün bende de gaz çok afedersin sürekli WC gitmek zorunda kalıyorum bu yüzden ilacın etkisi bence

Ben düşünmüyorum ama eşim diyor ki yapalım bende dedim eyer çıkmazsa kan testine kadar moralim bozuk bir şekilde psikolojimi bozamam diye

Doktorun lavabo ve yemek dışında kalkma dedi harfiyen ne dediyse onu yapıyorum.. lavaboya çıkarken hafif geziniyorum sonra tekrar yatış bugün 2. Günüm
Doktor ilk 2gün mü hiç hareket etme dedi. Yoksa idrar testi verinceye kadar mı. Doktor sizin özel durumuzu bakarak devamlı dinlenme vermiştir.

Sizde belirtiler neydi galiba siz gebesiniz 🥰
Çok belirtiler yaşadım aşırı hemde. Vücudum iğne ilaçlara çok büyük tepkiler verdi. Şükür evet, çok şeylerden geçerek de geldim bu zamana. Sevinemiyorum bile çünkü çok ağır geçiyor, benim şikayetlerim çok fazla.

Back