Kızlar selam dün yazamadım. Kimseyi korkutmak için söylemiyorum benim geçmişteki ameliyatlarımdan kaynaklı rahim çok yukarda ve terste olduğu için transferim çok zorlu geçti maalesef mahfoldum. Doktor bir türlü rahim ağzından ulaşamadı yarım saat sürdü.. Ama benden sonra girenler üçer dakikada çıktı aslında ne kadar basit bir işlem olduğunu o zaman gördüm. Ağlamaktan mahfoldum ama o kadar zorluk sonrası miniği gönderdiler onu da gördüm çok şükür
Bugün 2.günüm aşırı halsizim ama dünkü uğraşlardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Doktora sordum bu kadar zor olması tutunmasını etkiler mi diye hayır dedi bu sadece geçmişteki ameliyatlarından kaynaklı böyle oldu bundan sonrası yalnızca sezaryan doğum yapabilirsin tek şey bu senin için dedi.. Şimdi dua ediyorum miniğim tutunsun diye herkese dua ediyorum
Bana iki gün sadece yemek ve lavabo ihtiyacı için kalk, ama bir saat yatıyorsan 10 dk ev içinde yürü dediler. Test tarihimi 17.04 dediler ama önceki gün yapabilirim artık dayanamayıp.. Çünkü evde hiçbir test yapmayacağım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah hiçbir zorluk olmadan transferleriniz gerçekleşir ve hepsi bir güzel tutunur sizlere