- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 31
6.gün kan negatif 7.gün kaset test negatifKızlar test yapmayı düşünen varmı
Bugün 5. Günüm idrara henüz geçmediğini düşünüyorum ama kendimi zor tutuyorum gidip test almamak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.gün kan negatif 7.gün kaset test negatifKızlar test yapmayı düşünen varmı
Bugün 5. Günüm idrara henüz geçmediğini düşünüyorum ama kendimi zor tutuyorum gidip test almamak için
Transfer öncesinde yapmadım opu dan önce yapmıştım dayanamadım gittim aldım 5 tane test ama yapıp yapmamak arasında kaldımÇatlatma iğnesi yapmış mıydın canım transfer öncesinde.o yanıltıcı sonuç verebiliyor
Çarlatma yaptırdıysan yalancı pozitif çıkabilir diyecektim yapmadıysan sorun yok.Transfer öncesinde yapmadım opu dan önce yapmıştım dayanamadım gittim aldım 5 tane test ama yapıp yapmamak arasında kaldım.
Yanıltıcı olabiliyor testte diyorlardı o nedenle sordumEvet 2 gün önce niye ki
Canım erken gebelik testi yaptın mı hiç kaset testte çıkmayabilir6.gün kan negatif 7.gün kaset test negatif
3. Gün embriyosu için erken aslında 7. Günde falan çıkıyor ama seninkinde pozitif görünüyo çatlatma iğnesi de yapmamışsın yanıltıcı olmaz diye düşünüyorum inşallah bebiş tutunmuştur canımKızlar test yaptım, çok çok silik bir şey görünüyor 5.gün olduğu için sanırım
Canlıda fotoğraftan daha net ama
Ben yanlış görmüyorum değil mi hafif bir çizgi var sanki
İnşallah canım hepimiz için dua ediyorum inşallah kolaylıkla bebişlerimize kavuşuruz3. Gün embriyosu için erken aslında 7. Günde falan çıkıyor ama seninkinde pozitif görünüyo çatlatma iğnesi de yapmamışsın yanıltıcı olmaz diye düşünüyorum inşallah bebiş tutunmuştur canım
6.gün kan negatif bir iki günde değişmez bence erken gebelik yapmadımCanım erken gebelik testi yaptın mı hiç kaset testte çıkmayabilir
Transferden sonra 10. Gün pozitife dönen biliyorum,bence test gününüzde tekrarlayın6.gün kan negatif bir iki günde değişmez bence erken gebelik yapmadım
Fitil kullanıyor musunuz fitilden kaynaklı olabilirKızlar bugün transferin 3. Günü açık yeşilimsi bir akıntım oldu enfeksiyon olabilir mi ne yapmam gerekiyor bol su içiyorum ama..
Progestan fitil kullanıyorumFitil kullanıyor musunuz fitilden kaynaklı olabilir
Evet Burda hafif bir şekilde çıkıyor inşallah pozitif dir benim de 5.günün embriyosu bende şuan 5. Gunundeyim transferin senin testin bana umut oldu çok sevindim adınaKızlar test yaptım, çok çok silik bir şey görünüyor 5.gün olduğu için sanırım
Canlıda fotoğraftan daha net ama
Ben yanlış görmüyorum değil mi hafif bir çizgi var sanki
Benim ilk günden oldu bidaha gelmedi korkma fitil ile ilgilidirKızlar bugün transferin 3. Günü açık yeşilimsi bir akıntım oldu enfeksiyon olabilir mi ne yapmam gerekiyor bol su içiyorum ama..
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de 14 embriyodan 1 tanesi sağlıklı kaldı dediklerinde bütün gün ağlamıştım. Benim de 3. Gün embriyosu inşallah hepimiz pozitifi görürüz canımİnşallah canım hepimiz için dua ediyorum inşallah kolaylıkla bebişlerimize kavuşuruz
Test yapmamak için zor tuttum kendimi 3. Gün embriyosu için çok erken olduğu için ama dr embriyon çok hızlı gelişiyor demişti aklıma o gelince yapmak istedim.. benim geride bekleyen embriyom da yok zaten 3 yumurta toplandı 1 tane embriyo oluşmuştu o kadar iğne ilaç hastane yolları hiç birimiz için kolay değil inşallah rabbim yüzlerimizi güldürür
Aminn inşallahBende transfer oldum bebişimi aldım geldim hep beraber poztıf gorelım inşAllah
Bende 4/5 tane test aldım. Benımde bugun 5. Günüm. Test Yapmamak için kendimi zor tutuyorum. 7. Günü sabahını beklıyorumTransfer öncesinde yapmadım opu dan önce yapmıştım dayanamadım gittim aldım 5 tane test ama yapıp yapmamak arasında kaldım