Evet bende öyle düşünüyorum pazar dedi doktor amaBenimde üzerimde ağırlık var kabiz olmustim şimdi biraz daha iyiyim ama inşallah olacak olacak diye sürekli dua edelim Allah a bırakalım rabbim inşallah bu günde sesimizi duyar illa bir belirti olması sart deyil 12 Nisan da test yapacağım inşallah paylaşırım sonucu sende 12 Nisan da mı yapacaksin
Benimde üzerimde ağırlık var kabiz olmustim şimdi biraz daha iyiyim ama inşallah olacak olacak diye sürekli dua edelim Allah a bırakalım rabbim inşallah bu günde sesimizi duyar illa bir belirti olması sart deyil 12 Nisan da test yapacağım inşallah paylaşırım sonucu sende 12 Nisan da mı yapacaksin
senin kaçıncı denemen vanmBana cuma yap sonucu at dedi. Sen dinlendinmi uzandin mi bu sürede
bugün ayaklandım ama genel olarak çok yatmadım yaKaç gün uzanıp dinlendin
Çok yatmadım ben ayaklandım bugün tamamenSenin kaçıncı denemen kardeşim
senin kaçıncı denemen vanm
bugün ayaklandım ama genel olarak çok yatmadım ya
Kaç gün uzanıp dinlendin
Benimki ilk transfer benm rahim inceligi vardı zorla kalinlasti üç çizgi olmadi 2 buçuk senedir rahimde yaptırmadıgim işlem kalmadı eni sonu doktor transferi yaptı o yüzden bana dinlen dedi bol bolSenin kaçıncı denemen kardeşim
senin kaçıncı denemen vanm
bugün ayaklandım ama genel olarak çok yatmadım ya
Benimde ilki kimyasaldı bu ikinci 4aa kalite bu diğeri 5aa dı tutmadı sizinde benimde pozitif olur inşAllah tez zamanda dolar belirti olmaması beni üzüyor biraz ishal var bende de birde çok gazBenimki ilk transfer benm rahim inceligi vardı zorla kalinlasti üç çizgi olmadi 2 buçuk senedir rahimde yaptırmadıgim işlem kalmadı eni sonu doktor transferi yaptı o yüzden bana dinlen dedi bol bol
Amin inşallah canım üzülme inşallah olacak hep olumlu düşün bende de gaz çok afedersin sürekli WC gitmek zorunda kalıyorum bu yüzden ilacın etkisi benceBenimde ilki kimyasaldı bu ikinci 4aa kalite bu diğeri 5aa dı tutmadı sizinde benimde pozitif olur inşAllah tez zamanda dolar belirti olmaması beni üzüyor biraz ishal var bende de birde çok gaz
İdrar testi yapmayı düşünüyor musunAmin inşallah canım üzülme inşallah olacak hep olumlu düşün bende de gaz çok afedersin sürekli WC gitmek zorunda kalıyorum bu yüzden ilacın etkisi bence
Ağır eşya taşıma kasıklarını karnını iyi koru. Gerisi nasip işi.Sağol kuşum bilgi içinüçüncü gün açık havaya gezmeye gitmeyi düşünüyorum kendimi yormadan, minik bir piknik ilkinde evden çıkmamıştım. Bu sefer daha hareketli olacağım
Bu kararını şiddetle destekliyorum. Çok iyi gelecek arkadaşımSağol kuşum bilgi içinüçüncü gün açık havaya gezmeye gitmeyi düşünüyorum kendimi yormadan, minik bir piknik ilkinde evden çıkmamıştım. Bu sefer daha hareketli olacağım
Aynen ben ilkinde kesin oldu diye gittim kabak gibi çift çizgiydi ama kan testimde kimyasal olduğu çıktıBen düşünmüyorum ama eşim diyor ki yapalım bende dedim eyer çıkmazsa kan testine kadar moralim bozuk bir şekilde psikolojimi bozamam diye
Doktor ilk 2gün mü hiç hareket etme dedi. Yoksa idrar testi verinceye kadar mı. Doktor sizin özel durumuzu bakarak devamlı dinlenme vermiştir.Doktorun lavabo ve yemek dışında kalkma dedi harfiyen ne dediyse onu yapıyorum.. lavaboya çıkarken hafif geziniyorum sonra tekrar yatış bugün 2. Günüm
Aynen o idrar testine çok güvenmemek lazım inşallah tutunur bebişlerimiz sağ salim kucagimiza alırızAynen ben ilkinde kesin oldu diye gittim kabak gibi çift çizgiydi ama kan testimde kimyasal olduğu çıktı
Sizde belirtiler neydi galiba siz gebesinizAğır eşya taşıma kasıklarını karnını iyi koru. Gerisi nasip işi.
kan testine kadar canım.. 3 kez düşük yaptım o yüzden olabilirDoktor ilk 2gün mü hiç hareket etme dedi. Yoksa idrar testi verinceye kadar mı. Doktor sizin özel durumuzu bakarak devamlı dinlenme vermiştir.
Doktor ne diyorsa harfiyen uyun. Yatın diyorsa yatın.kan testine kadar canım.. 3 kez düşük yaptım o yüzden olabilir
Çok belirtiler yaşadım aşırı hemde. Vücudum iğne ilaçlara çok büyük tepkiler verdi. Şükür evet, çok şeylerden geçerek de geldim bu zamana. Sevinemiyorum bile çünkü çok ağır geçiyor, benim şikayetlerim çok fazla.Sizde belirtiler neydi galiba siz gebesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?