2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Sağol kuşum bilgi için üçüncü gün açık havaya gezmeye gitmeyi düşünüyorum kendimi yormadan, minik bir piknik ilkinde evden çıkmamıştım. Bu sefer daha hareketli olacağım

Bende dün transfer oldun dinlenmedeyim nasıl geçiyor nasıl hissediyorsunuz
Canım inşallah Hayırlı bebek haberlerini alırsın ben eve gelince uyuyup kaldım. Normalde gündüzleri asla uyuyamam. Bugün daha çok dinleniyorum. Yarın biraz daha hareket ederim ama asla kendimi yormam. Pazartesi de açık havaya minik bir pikniğe gitmeyi düşünüyorum, kendimi yormadan. Süreci oldukça keyifli geçirmeye çalışacağım. İlkinde çok hareket etmemiştim. Bu sefer hareketi bir tık arttırıyorum. Her gün avakado, kabak çekirdeği ve kefir yiyip içiyorum kuzum. Sen de durumlar nasıl?

Doktorun lavabo ve yemek dışında kalkma dedi harfiyen ne dediyse onu yapıyorum.. lavaboya çıkarken hafif geziniyorum sonra tekrar yatış bugün 2. Günüm

Doktorun lavabo ve yemek dışında kalkma dedi harfiyen ne dediyse onu yapıyorum.. lavaboya çıkarken hafif geziniyorum sonra tekrar yatış bugün 2. Günüm
Neden ya doktorunuz böyle mi dedi gerçekten yemek ve lavabo dışında kalkma. Özel bi sebebi mi var acaba, genelde rutin hayatınıza dönün ağır iş yapmayın hatta sürekli yatmayın kan dolaşımı olmazsa bebeğe olumlu değil olumsuz etkisi var diyorlar doktorlar

Kızlar gece 00.00 da ve sabah 08.00 de progestan fitil alıyorum. Dün transfer olduğu için 3 tane kullandım 16.00 da yaptım. Bugün normale dönmem gerekirken karışıklık oldu 16.00 da fitili aldım sizce gece almalı mıyım? Kafam çok karıştı doktara yazdım ama cevap yok aradım ulaşılamiyor

Kızlar herhangi bi belirti yaşayan var mı acaba

Bence fitilin zararı yok aksine tutunması açısından iyi fazla olması. Ben günde 3 defa alıyorum sabah 8 akşam 16.00 gece 00.00 da ve transfer günü işlemim 16.00 adoğru olduğu için 18.00 gibi kullanmamı söylediler ve gece olanı da 1 e doğru almamı söylemişlerdi. Sabahta aynı şekilde 8 den devam ettim

Aynen olabilir gene de ümitsizliğe düşmeyelim rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah sağ sağlim evlatlarimizi kucağımıza alırız

Benim hiç yok sadece üzerimde ağırlık var kasıklarım ağrımıyor
Benimde üzerimde ağırlık var kabiz olmustim şimdi biraz daha iyiyim ama inşallah olacak olacak diye sürekli dua edelim Allah a bırakalım rabbim inşallah bu günde sesimizi duyar illa bir belirti olması sart deyil 12 Nisan da test yapacağım inşallah paylaşırım sonucu sende 12 Nisan da mı yapacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…