- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
Kaset test yapmıştım hep negatiftiPeki 10 günden önce hiç idrar yada kan testi yapmış mıydınız
Anladım 6.gün benim kanda negatif çıktı bi kaç güne düzelir mi kiKaset test yapmıştım hep negatifti
Sağol kuşum bilgi içinTransfer sonrası tavsiyem günlerce yatmayın. 2.günden itibaren normal hayata dönün. Doktorlarda bunu söylüyor, araştırmalarda bunu destekliyor. Bol su için, her gün avokado havuç rendesi yapıp yiyin, çiğ kabak çekirdeği yiyip duanızı da eksik etmeyin.
Canım inşallah Hayırlı bebek haberlerini alırsınBende dün transfer oldun dinlenmedeyim nasıl geçiyor nasıl hissediyorsunuz
Doktorun lavabo ve yemek dışında kalkma dedi harfiyen ne dediyse onu yapıyorum.. lavaboya çıkarken hafif geziniyorum sonra tekrar yatış bugün 2. GünümTransfer sonrası tavsiyem günlerce yatmayın. 2.günden itibaren normal hayata dönün. Doktorlarda bunu söylüyor, araştırmalarda bunu destekliyor. Bol su için, her gün avokado havuç rendesi yapıp yiyin, çiğ kabak çekirdeği yiyip duanızı da eksik etmeyin.
Bence düzelir benim öyle olmuştu. 6 gün çok erken herkesin farklı artıyor betası o yüzden üzülme güzel düşün güzel olsunAnladım 6.gün benim kanda negatif çıktı bi kaç güne düzelir mi ki
Neden ya doktorunuz böyle mi dedi gerçekten yemek ve lavabo dışında kalkma. Özel bi sebebi mi var acaba, genelde rutin hayatınıza dönün ağır iş yapmayın hatta sürekli yatmayın kan dolaşımı olmazsa bebeğe olumlu değil olumsuz etkisi var diyorlar doktorlarDoktorun lavabo ve yemek dışında kalkma dedi harfiyen ne dediyse onu yapıyorum.. lavaboya çıkarken hafif geziniyorum sonra tekrar yatış bugün 2. Günüm
Bence fitilin zararı yok aksine tutunması açısından iyi fazla olması. Ben günde 3 defa alıyorum sabah 8 akşam 16.00 gece 00.00 da ve transfer günü işlemim 16.00 adoğru olduğu için 18.00 gibi kullanmamı söylediler ve gece olanı da 1 e doğru almamı söylemişlerdi. Sabahta aynı şekilde 8 den devam ettimKızlar gece 00.00 da ve sabah 08.00 de progestan fitil alıyorum. Dün transfer olduğu için 3 tane kullandım 16.00 da yaptım. Bugün normale dönmem gerekirken karışıklık oldu 16.00 da fitili aldım sizce gece almalı mıyım? Kafam çok karıştı doktara yazdım ama cevap yok aradım ulaşılamiyor
Tamam sağolunBence düzelir benim öyle olmuştu. 6 gün çok erken herkesin farklı artıyor betası o yüzden üzülme güzel düşün güzel olsunkuzum
Belirtiniz var mı bende aynı gün transfer oldum :)Merhaba beni de ekler misiniz yaş 30 5.gun embriyosu 02.04.2024 transfer oldum
Kasiklarim da biraz sancı var onun dışında yok sizde varmı pekiBelirtiniz var mı bende aynı gün transfer oldum :)
Transfer sonrası 4. Günüm, belirti aramak ne kadar doğru bilmiyorum ama 2 gündür yoğun kasık ağrısı ve göğüslerde şişkinlik var, tabi kullandığımız onca ilaç ve iğneden de olabilir bilemiyorumKızlar herhangi bi belirti yaşayan var mı acaba
Aynen olabilir gene de ümitsizliğe düşmeyelim rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah sağ sağlim evlatlarimizi kucağımıza alırızTransfer sonrası 4. Günüm, belirti aramak ne kadar doğru bilmiyorum ama 2 gündür yoğun kasık ağrısı ve göğüslerde şişkinlik var, tabi kullandığımız onca ilaç ve iğneden de olabilir bilemiyorum
Benim hiç yok sadece üzerimde ağırlık var kasıklarım ağrımıyorAynen olabilir gene de ümitsizliğe düşmeyelim rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah sağ sağlim evlatlarimizi kucağımıza alırız
AmiinAynen olabilir gene de ümitsizliğe düşmeyelim rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah sağ sağlim evlatlarimizi kucağımıza alırız
Benimde üzerimde ağırlık var kabiz olmustim şimdi biraz daha iyiyim ama inşallah olacak olacak diye sürekli dua edelim Allah a bırakalım rabbim inşallah bu günde sesimizi duyar illa bir belirti olması sart deyil 12 Nisan da test yapacağım inşallah paylaşırım sonucu sende 12 Nisan da mı yapacaksinBenim hiç yok sadece üzerimde ağırlık var kasıklarım ağrımıyor
Aminnnnnnnn inşallahAmiinkalbinde evlat hasreti olan tüm kardeşlerimle beraber benimde kucağım dolar inşallah
Kaç gün uzanıp dinlendinBenim hiç yok sadece üzerimde ağırlık var kasıklarım ağrımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?