• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Aynı gün test yapacağız sanırım bi iki kişi daha var umarım güzel haberler alırız. Benim umudum bitti ama yinede bekliyorum
İnşallah en doğru zamanda en hayırlı haberleri alırız canım. Neden umudun yok? Daha çok erken değil mi karar vermek için?

Bugün kan verdim 7. Gün 1.3 cıktı sonuc
İnşallah değişir arkadaşım. Diyecek bir şey bulamıyorum Rabbim en hayırlısını biliyor. Bak bende 2 defa olumsuz sonuç aldım üzüldüm ağladım. Ameliyat oldum 3 ay hep psikolojik hem de fiziksel sıkıntılar yaşadım. Şimdi tekrar ayağa kalkma vakti bismillah deyip başladım. Sana da en hayırlısını diliyorum canım💚🤲🙏

edahandro edahandro ve T teacherrrrrr arkadaşlarım yarınki transferiniz için dua ediyorum. Sağlıkla bebeklerinizi kapıp gelin inşallah 🙏 ☺️💚
Canım çok sağol ❤💕🙏 sen pozitif haberini alacaksın 🌈 tam sana sevinirken, bir bakacağız biz de hamileyiz, heyooooo 💕🙏 hep birlikte anneler grubuna geçeceğiz 🙏🙏 bir kaç hafta içinde tüm güzel haberleri alacağız canım aminnn.
Allah razı olsun arkadaşım bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah hepimiz pozitif haberlerini alırız hayırlısıyla🥰 Allah zor işlerimizi kolaylaştırsın🙏🏼
Canım bugünün sonunda bebeklerimiz göbüşümüzde olacak 🌈 Allah sağlıkla sıkı sıkı tutulmalarını nasip etsin inşallah ❤ 10 gün sonra "hamileyim" Demeyi, o mucizeyi yaşamayı Allah bize nasip etsin inşallah.

Canım çok sağol ❤💕🙏 sen pozitif haberini alacaksın 🌈 tam sana sevinirken, bir bakacağız biz de hamileyiz, heyooooo 💕🙏 hep birlikte anneler grubuna geçeceğiz 🙏🙏 bir kaç hafta içinde tüm güzel haberleri alacağız canım aminnn.

Canım bugünün sonunda bebeklerimiz göbüşümüzde olacak 🌈 Allah sağlıkla sıkı sıkı tutulmalarını nasip etsin inşallah ❤ 10 gün sonra "hamileyim" Demeyi, o mucizeyi yaşamayı Allah bize nasip etsin inşallah.
Aminn canımm inşallahh senin az kaldı önce dualarımız seninle inşallah çok rahat geçer💕

Transferin 6.günü kaset test negatif değişmez heralde artık 😔
Canım arkadaşların da dediği gibi çok erken. İdrarda hiç pozitif çıkmayıp kanda çıkan bile var. Sakın demoralize olma. Ben senden umutluyum. Hem yanlış hatırlamıyosam geride dondurulmul embriyoların da var. Ben öyle olsam çok daha rahat olurdum. Geride tek bir embriyom bile yok.3. Gün embriyosu transfer edildi.bu olmadığında sürece en başından tekrar başlayacağım belki ard arda yumurta toplama yapılacak çünkü az. Senin yerinde olsam kafama bile takmazdım emin ol. He tabiki diyeceksin ki öyle olmuyor onda da haklısın ama en kötü diyeceksin ki sadece gidip dondurulmuşlardan birini daha transfer ederim en kötü ihtimalle diyip süreci güzel geçir ki daha negatifi bile kesin değil. Burada birbirimizi tanımayan insanlarız ama birbirimize hep olumlu enerjiler verdik. Dilerim herşey güzel olur 🙏

Canım arkadaşların da dediği gibi çok erken. İdrarda hiç pozitif çıkmayıp kanda çıkan bile var. Sakın demoralize olma. Ben senden umutluyum. Hem yanlış hatırlamıyosam geride dondurulmul embriyoların da var. Ben öyle olsam çok daha rahat olurdum. Geride tek bir embriyom bile yok.3. Gün embriyosu transfer edildi.bu olmadığında sürece en başından tekrar başlayacağım belki ard arda yumurta toplama yapılacak çünkü az. Senin yerinde olsam kafama bile takmazdım emin ol. He tabiki diyeceksin ki öyle olmuyor onda da haklısın ama en kötü diyeceksin ki sadece gidip dondurulmuşlardan birini daha transfer ederim en kötü ihtimalle diyip süreci güzel geçir ki daha negatifi bile kesin değil. Burada birbirimizi tanımayan insanlarız ama birbirimize hep olumlu enerjiler verdik. Dilerim herşey güzel olur 🙏
Çok sağolun moral verdiniz amin Allah razı olsun ❤️

Herkese merhaba, Nisan ayında transfer olacaklar burada buluşalım 💙 transfer öncesi tedaviniz nasıl gidiyor? Rahim hazırlığı aşamasında neler yapıyorsunuz?
Anne Adayı 🤰🏼Transfer tarihiEmbriyo bilgisiEmbriyo sayısı Sonuç🤰🏼🙏☘️
S sevnylan 28.04.20245.gün1
edahandro edahandro 05.04.20243.gün
Zeynep3545 Zeynep3545 5günPGT
@mercan6065
T teacherrrrrr 05.04.20245.günPGT
@blahblah1233.gün
@esra46464606.04.2024
H Htc1059 29.03.20245.gün
@Mila863.gün
@Emel1121.03.20245.gün
@birmucizeyehasret01.04.20245.gün1