İnşallah en doğru zamanda en hayırlı haberleri alırız canım. Neden umudun yok? Daha çok erken değil mi karar vermek için?Aynı gün test yapacağız sanırım bi iki kişi daha var umarım güzel haberler alırız. Benim umudum bitti ama yinede bekliyorum
2. Transfer 2 tane 5. Gün embriyosu 03.04.2024 transfer oldum. 13 Nisan test günümHerkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
Bugün kan verdim 7. Gün 1.3 cıktı sonucİnşallah en doğru zamanda en hayırlı haberleri alırız canım. Neden umudun yok? Daha çok erken değil mi karar vermek için?
İnşallah değişir arkadaşım. Diyecek bir şey bulamıyorum Rabbim en hayırlısını biliyor. Bak bende 2 defa olumsuz sonuç aldım üzüldüm ağladım. Ameliyat oldum 3 ay hep psikolojik hem de fiziksel sıkıntılar yaşadım. Şimdi tekrar ayağa kalkma vakti bismillah deyip başladım. Sana da en hayırlısını diliyorum canımBugün kan verdim 7. Gün 1.3 cıktı sonuc
Canım çok sağol ❤edahandro ve T teacherrrrrr arkadaşlarım yarınki transferiniz için dua ediyorum. Sağlıkla bebeklerinizi kapıp gelin inşallah
Canım bugünün sonunda bebeklerimiz göbüşümüzde olacakAllah razı olsun arkadaşım bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah hepimiz pozitif haberlerini alırız hayırlısıylaAllah zor işlerimizi kolaylaştırsın
Aminn canımm inşallahh senin az kaldı önce dualarımız seninle inşallah çok rahat geçerCanım çok sağol ❤sen pozitif haberini alacaksın tam sana sevinirken, bir bakacağız biz de hamileyiz, heyooooo ❤ hep birlikte anneler grubuna geçeceğiz bir kaç hafta içinde tüm güzel haberleri alacağız canım aminnn.
Canım bugünün sonunda bebeklerimiz göbüşümüzde olacakAllah sağlıkla sıkı sıkı tutulmalarını nasip etsin inşallah ❤ 10 gün sonra "hamileyim" Demeyi, o mucizeyi yaşamayı Allah bize nasip etsin inşallah.
Transferin 6.günü kaset test negatif değişmez heralde artık
6.gün test için çok çok erken, lütfen umutsuzluğa kapılmayın kanda bile 7-8 gün belli oluyor idrara 6. Gün geçmesi çok zorTransferin 6.günü kaset test negatif değişmez heralde artık
Canım arkadaşların da dediği gibi çok erken. İdrarda hiç pozitif çıkmayıp kanda çıkan bile var. Sakın demoralize olma. Ben senden umutluyum. Hem yanlış hatırlamıyosam geride dondurulmul embriyoların da var. Ben öyle olsam çok daha rahat olurdum. Geride tek bir embriyom bile yok.3. Gün embriyosu transfer edildi.bu olmadığında sürece en başından tekrar başlayacağım belki ard arda yumurta toplama yapılacak çünkü az. Senin yerinde olsam kafama bile takmazdım emin ol. He tabiki diyeceksin ki öyle olmuyor onda da haklısın ama en kötü diyeceksin ki sadece gidip dondurulmuşlardan birini daha transfer ederim en kötü ihtimalle diyip süreci güzel geçir ki daha negatifi bile kesin değil. Burada birbirimizi tanımayan insanlarız ama birbirimize hep olumlu enerjiler verdik. Dilerim herşey güzel olurTransferin 6.günü kaset test negatif değişmez heralde artık
Çok sağolun moral verdiniz amin Allah razı olsunCanım arkadaşların da dediği gibi çok erken. İdrarda hiç pozitif çıkmayıp kanda çıkan bile var. Sakın demoralize olma. Ben senden umutluyum. Hem yanlış hatırlamıyosam geride dondurulmul embriyoların da var. Ben öyle olsam çok daha rahat olurdum. Geride tek bir embriyom bile yok.3. Gün embriyosu transfer edildi.bu olmadığında sürece en başından tekrar başlayacağım belki ard arda yumurta toplama yapılacak çünkü az. Senin yerinde olsam kafama bile takmazdım emin ol. He tabiki diyeceksin ki öyle olmuyor onda da haklısın ama en kötü diyeceksin ki sadece gidip dondurulmuşlardan birini daha transfer ederim en kötü ihtimalle diyip süreci güzel geçir ki daha negatifi bile kesin değil. Burada birbirimizi tanımayan insanlarız ama birbirimize hep olumlu enerjiler verdik. Dilerim herşey güzel olur
Allah razı olsun6.gün test için çok çok erken, lütfen umutsuzluğa kapılmayın kanda bile 7-8 gün belli oluyor idrara 6. Gün geçmesi çok zor
PgtBenimde tek Embirio 5 . Gün yaş 25
Kan testi yaptırdım oda negatif6.gün test için çok çok erken, lütfen umutsuzluğa kapılmayın kanda bile 7-8 gün belli oluyor idrara 6. Gün geçmesi çok zor
Kan testi yaptırdım negatifÇok sağolun moral verdiniz amin Allah razı olsun
edahandro ve T teacherrrrrr arkadaşlarım yarınki transferiniz için dua ediyorum. Sağlıkla bebeklerinizi kapıp gelin inşallah
Kızlar evdeyım, transferimi oldum. Artık dinlenmedeyimAminn canımm inşallahh senin az kaldı önce dualarımız seninle inşallah çok rahat geçer
Canım iki embriyo ❤Herkese merhaba, Nisan ayında transfer olacaklar burada buluşalımtransfer öncesi tedaviniz nasıl gidiyor? Rahim hazırlığı aşamasında neler yapıyorsunuz?
Anne Adayı Transfer tarihi Embriyo bilgisi Embriyo sayısı Sonuç S sevnylan 28.04.2024 5.gün 1 edahandro 05.04.2024 3.gün Zeynep3545 5günPGT @mercan6065 T teacherrrrrr 05.04.2024 5.günPGT @blahblah123 3.gün @esra464646 06.04.2024 H Htc1059 29.03.2024 5.gün @Mila86 3.gün @Emel11 21.03.2024 5.gün @birmucizeyehasret 01.04.2024 5.gün 1 @festina lente 01.04.2024 5.gün @arkaoda 09.04.2024 3.gün P pinarparlayann 30.03.3024 5. Gün @mirage_07 5.gün @ilaydaaky 5.gün @Meryemimm 02.04.2024 5.gün G gzmist34 03.04.2024 5.gün @19hilal 5.gün 2embriyo @beyaz91 09.04.2024 5.gün @tek bebek 06.04.2024 5.gün PGT @bitekimincicileri 06.04.2024 3. Gün 0 01gizott 01.04.2024 3.gün @sevgiiiiii3 29.03.2024 @Hasret6300 02.04.2024 5.gün Iremre44 09.04.2024 5.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?