• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Ay hadi bakalım önce sen sonrasında ben🙊 ben de duş almayı sordum bugün mü yarın sabah mı alayım diye yarın sabah al çünkü sonrasında bi müddet alamayacaksın dedi. Şimdi okuldayım kafamı dağıtıyorum da yarın gelmeyeceğim artık rapor alacağım bu heyecanla sabahtan gelsem okula ders falan anlatamam🥲
Hımm duşa da dikkat edelim o zaman. Ben bugün alacağım mecbur. Yarın sabah işe gitmek zorundayım. Kabak çekirdeği, avakado, kefir bunları da hazır ve nazır bulunduruyorum

Günaydın kızlar ☺️
Transferimin 6. gününden hepinize selamlar. Bugüne kadar yaşadığım karın, kasık ağrısı ve gaz sancısı bu sabah yok. Dinç uyandım hiçbir belirtimin olmadığını görmek bana evi toplamak için enerji verdi. Son 4’e girdiğimden heyecanım gitgide artıyor. Hepimiz dualarımdasınız💚☺️✌️🤲
5.gün bugün kaset test yaptım negatif

Merhaba arkadaşlar benimde bugün transferim var. Saat 9 gibi klinikteydim. Muayene ettiler evrak imzaladık. Saat 14:00 gibi tekrar klinikte olun dediler geldim heyecanla bekliyorum.🙏🙏🙏

Canım başta embriyo sayssını da yazıyordun sonra vaz mı geçtin? Aslında kimin kaç embriyo transferi olacak onu da görsek iyi olabilirdi. ❤
Biraz karıştı bazıları bilgilerini yazmadı bende bu yüzden sildim yeterki siz öyle daha güzel diyin ☺️ hemen yazıyorum 🌸❤️

Herkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim. 🌸❤️

Oy kuzum zaman geçmek bilmiyordur sana 🥰🙏 çok az kalmış. Bayrama bebekli gireceksin inşallah 🙏🌈❤ inanıyorum
Amin inşallah 🙏 arkadaşım. Bayram için hiçbir plan yapmadık sonuç nasıl olacak bilmediğimizden☺️💚
Heyecanlıyım ama korkuyorum 😦 ya olmazsa yine. Aman susayım negatif elektrik göndermeyelim evrene durduk yere 🤣🤣

Bana da yarın için 12.30da gelin dediler. Muhtemelen 13.00 civarı olmuş olurum. Transferden sonra çömelmek, eğilmek, üst rafa uzanmak yok. O sebeple dikkat edelim kuzum inşallah. Ben de çok heyecanlıyım
Ayyy çok heyecanlı canım💚☺️ Kendi transferlerim geldi aklıma. Her defasında heyecandan transfer saatine kadar hop oturup hop kalktım🤣🤣
Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla olsun inşallah 🙏

Gününü beklemelisin 👍 şu keyifli günlerini işkenceye çevirme arkadaşım. 10 günü tamamla testini yaptır sonuca göre ne yapacağına karar verirsin✌️
Kesinlikle ben ilk transferimde 7.gün yaptım silik çıktı 9 a kadar her gün yaptım silik ama görünürdü evde bayram havası 11.gün kan verdm kimyasal gebelik denildi o düşüşü ömrüm boyu unutamam o yüzden bu sefer test yapmıcam tadını çıkarıcam olmazsa da nasip yine deneriz Allah ne zaman nasip ederse ❤️

Kesinlikle ben ilk transferimde 7.gün yaptım silik çıktı 9 a kadar her gün yaptım silik ama görünürdü evde bayram havası 11.gün kan verdm kimyasal gebelik denildi o düşüşü ömrüm boyu unutamam o yüzden bu sefer test yapmıcam tadını çıkarıcam olmazsa da nasip yine deneriz Allah ne zaman nasip ederse ❤️
İşte buuu☺️ azmin sonu zaferdir inşallah arkadaşım. Allah’tan en hayırlısını en doğru zamanda istiyoruz 💃💃🕺🕺🕺
Çizgi film izliyorum bende🤣🤣

Back