- 9 Kasım 2022
- 341
- 173
- 33
- 27
6.gün tek embriyo yaş 26Herkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.gün tek embriyo yaş 26Herkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
5 gün dondurulmuş tek emriyo tarih yarın belli olucakHerkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
Kaçıncı günde negatif gördünüz kandaBenım daha 3. Günüm çok erken. 7. Günden öncede yapmayı düşünmüyorum. Bundan önceki ilk iki transferde gününden önce direk gidip kan testi verdim negatifi öyle gördüm
TamamGününü beklemelisin şu keyifli günlerini işkenceye çevirme arkadaşım. 10 günü tamamla testini yaptır sonuca göre ne yapacağına karar verirsin
Aminn en güzeli bendr serum taktırmaya gidicrm birazdan çizgi film eşliğinde takayım bende artıkİşte buuu azmin sonu zaferdir inşallah arkadaşım. Allah’tan en hayırlısını en doğru zamanda istiyoruz
Çizgi film izliyorum bende
5.gün (pgt li )tek embriyo transferi- ilk transfer- yaş 31Herkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
İlk transfer taze 5. Gün embrıyosuydu 8. Gün negatifKaçıncı günde negatif gördünüz kanda
Bende bugün 5.embiro 5.gğn negatifİlk transfer taze 5. Gün embrıyosuydu 8. Gün negatif
İkinci tranfer taze 3. Gün embrıyosuydu 8. Gün negatıf
Kuzum yaaaa ❤ böyle topik başkanına can feda ne tatlısın Allah muradını versin. Benim iki embriyo kuzum.Herkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
Canım kasette çıkmayabilir. Erken gebelik testi yapıyorlar genelde böyle erken yapanlarSağolun siz yapmışmıydınız
3 tane daha normal testim var her gün yapıyon en azından onlar da bitmiş olsun hayırlısı diyorum artıkCanım kasette çıkmayabilir. Erken gebelik testi yapıyorlar genelde böyle erken yapanlar
Hep pozitif elektirik gönderelim kuzum. Negatife yer yok ❤ bebişin seninle inşallahAmin inşallah arkadaşım. Bayram için hiçbir plan yapmadık sonuç nasıl olacak bilmediğimizden
Heyecanlıyım ama korkuyorum ya olmazsa yine. Aman susayım negatif elektrik göndermeyelim evrene durduk yere
Evet ya çok heyecanlıyım canım ben de. Bir an önce İkizlerime kavuşmak istiyorum ❤Ayyy çok heyecanlı canım Kendi transferlerim geldi aklıma. Her defasında heyecandan transfer saatine kadar hop oturup hop kalktım
Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla olsun inşallah
Canım sen çok erken yapmışsın ben istanbuldayım şehirdışından geldim 7 Nisan döneceğim test tarihim 9 Nisan hemşireye 7 Nisan yapsam olur mu dedim kesinlikle yapma dedi olmaz gününde yap dedi o yüzden sende moralini hiç bozma henüz çok erken
İnşallah senle ben bu sefer bebeklerimize kavuşacağız arkadaşım pozitif olalım enerjimiz bebeklerimize ulaşsın inşallahİlk transfer taze 5. Gün embrıyosuydu 8. Gün negatif
İkinci tranfer taze 3. Gün embrıyosuydu 8. Gün negatıf
Aradan 4-5 gün geçsin tekrar yaparsın. 5 günde çıkmama ihtimali çok yüksek.3 tane daha normal testim var her gün yapıyon en azından onlar da bitmiş olsun hayırlısı diyorum
Amiiin inşalallah bizimledirİnşallah senle ben bu sefer bebeklerimize kavuşacağız arkadaşım pozitif olalım enerjimiz bebeklerimize ulaşsın inşallah
Tamam benimde 9 Nisan test tarihimCanım sen çok erken yapmışsın ben istanbuldayım şehirdışından geldim 7 Nisan döneceğim test tarihim 9 Nisan hemşireye 7 Nisan yapsam olur mu dedim kesinlikle yapma dedi olmaz gününde yap dedi o yüzden sende moralini hiç bozma henüz çok erken
Deneyeceğim kan gününe kadar evdeAradan 4-5 gün geçsin tekrar yaparsın. 5 günde çıkmama ihtimali çok yüksek.
Aynı gün test yapacağız sanırım bi iki kişi daha var umarım güzel haberler alırız. Benim umudum bitti ama yinede bekliyorumBana 8 Nisanda yaptır dediler.