- 18 Aralık 2023
- 97
- 148
- 13
- 33
Öyle valla bakalım sonu da güzel olsun inşallah hepimiz içinHadi gözün aydın arkadaşım en güzel ve en heyecanlı günler kıymetini bilelim
Hımm duşa da dikkat edelim o zaman. Ben bugün alacağım mecbur. Yarın sabah işe gitmek zorundayım. Kabak çekirdeği, avakado, kefir bunları da hazır ve nazır bulunduruyorumAy hadi bakalım önce sen sonrasında benben de duş almayı sordum bugün mü yarın sabah mı alayım diye yarın sabah al çünkü sonrasında bi müddet alamayacaksın dedi. Şimdi okuldayım kafamı dağıtıyorum da yarın gelmeyeceğim artık rapor alacağım bu heyecanla sabahtan gelsem okula ders falan anlatamam
5.gün bugün kaset test yaptım negatifGünaydın kızlar
Transferimin 6. gününden hepinize selamlar. Bugüne kadar yaşadığım karın, kasık ağrısı ve gaz sancısı bu sabah yok. Dinç uyandım hiçbir belirtimin olmadığını görmek bana evi toplamak için enerji verdi. Son 4’e girdiğimden heyecanım gitgide artıyor. Hepimiz dualarımdasınız
Biraz karıştı bazıları bilgilerini yazmadı bende bu yüzden sildim yeterki siz öyle daha güzel diyinCanım başta embriyo sayssını da yazıyordun sonra vaz mı geçtin? Aslında kimin kaç embriyo transferi olacak onu da görsek iyi olabilirdi. ❤
5. Gün embriyosu, 3. Deneme, tek embriyoHerkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
Erken yapmışsınz bence, acele etmeyın moralınızı bozmayın5.gün bugün kaset test yaptım negatif
Sağolun siz yapmışmıydınızErken yapmışsınz bence, acele etmeyın moralınızı bozmayın
Ilk deneme 3. Gün embriyosu 2 tane transferHerkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
Gününü beklemelisin5.gün bugün kaset test yaptım negatif
1 transferHerkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
Benım daha 3. Günüm çok erken. 7. Günden öncede yapmayı düşünmüyorum. Bundan önceki ilk iki transferde gününden önce direk gidip kan testi verdim negatifi öyle gördümSağolun siz yapmışmıydınız
Amin inşallahOy kuzum zaman geçmek bilmiyordur sanaçok az kalmış. Bayrama bebekli gireceksin inşallah ❤ inanıyorum
Ayyy çok heyecanlı canımBana da yarın için 12.30da gelin dediler. Muhtemelen 13.00 civarı olmuş olurum. Transferden sonra çömelmek, eğilmek, üst rafa uzanmak yok. O sebeple dikkat edelim kuzum inşallah. Ben de çok heyecanlıyım
Benim tek embriyo :)Herkese merhaba Kaç embriyo transfer olduğunu/olacağını yazabilir misiniz? Listeyi tekrar düzenleyeceğim.
Daha çok erken neden kendini strese sokuyorsun sabırlı olalım keyfini çıkart5.gün bugün kaset test yaptım negatif
Kesinlikle ben ilk transferimde 7.gün yaptım silik çıktı 9 a kadar her gün yaptım silik ama görünürdü evde bayram havası 11.gün kan verdm kimyasal gebelik denildi o düşüşü ömrüm boyu unutamam o yüzden bu sefer test yapmıcam tadını çıkarıcam olmazsa da nasip yine deneriz Allah ne zaman nasip ederseGününü beklemelisinşu keyifli günlerini işkenceye çevirme arkadaşım. 10 günü tamamla testini yaptır sonuca göre ne yapacağına karar verirsin
İşte buuuKesinlikle ben ilk transferimde 7.gün yaptım silik çıktı 9 a kadar her gün yaptım silik ama görünürdü evde bayram havası 11.gün kan verdm kimyasal gebelik denildi o düşüşü ömrüm boyu unutamam o yüzden bu sefer test yapmıcam tadını çıkarıcam olmazsa da nasip yine deneriz Allah ne zaman nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?