2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Canım transferden sonra nasıl beslendin? Önerin var mı?
Arkadaşlara da faydası olsun inşallah
Öncelikle dengeli beslenmeye çalışıyorum arkadaşlar
Rutin yiyeceklerim;
Çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, çiğ fındık, çiğ ceviz
Üzüm kurusu, kayısı kurusu
Ev yapımı yoğurt
Doğal tahin pekmez
İyi pişirilmiş et
Hergün 1 köy yumurtası

Stres, kaygı, korku yok

Doğa yürüyüşü ve iç huzur
İnancınıza göre ibadet ve manevi arınma

Şifa olsun inşallah

Merhaba her keze. Benim de ikinci denemem olacak yarına çağırdı doktor transfer için ancak yumurta toplamından sonra karnımda şişkinlik var nerdeyse çok az geçti. Yumurta toplam cumartesi olmuştu

Teşekkürler kuzum. Notlarımı alıyorum, ❤

Merhaba kızlar bende transferden çıktım eve geldim. Transferden sonra 10 dakıka yattım. Sonra idarırımı yaptım. Sonra ilaçlarım yazıldı. Duphaston estrofem peogestan fitil ve 3 günde 1 progestan iğne var. Herkese hayırlı uğurlu olsun inşallalah. Test günümde 13 nisan cumartesi günü

Hayırlı olsun arkadaşım

Pozitif olur inş benimde test günüm 9 nisan

Merhaba her keze. Benim de ikinci denemem olacak yarına çağırdı doktor transfer için ancak yumurta toplamından sonra karnımda şişkinlik var nerdeyse çok az geçti. Yumurta toplam cumartesi olmuştu
Kaç yumurta toplandı canım, ohhs mu oldun yoksa

Hayirli olsun insallah pozitif haberini alirsin

Hayırlı olsun canım ❤ bebiş haberini alacağız inşallah 13 Nisan'da

T teacherrrrrr canım sen de gününü ekletsene, S sevnylan ' a ... Birbirimizi kaybetmeyelim

Anne Adayı Transfer tarihiEmbriyo bilgisiSonuç
S sevnylan

S sevnylan benim tarihimi de ekler misin 05.04.2024

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…