- 9 Kasım 2022
- 347
- 176
- 33
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 tüp mü? İnanın bunu ilk defa duyuyorum. Ben İzmir tavmergene gidiyorum,NK hücrelerimden dolayı transferden bir gün önce makrofaj aşısı olacağım. Bunun için benden iki tüp kan alındı ve Ankara'ya gönderildi. Aşının oluşma süresi ortalama bir hafta. 18.04 makrofaj aşısı ve 19.04 TE de 3. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi olacağım. Ayrıca doktorum intralipid serumu mutlaka önerdiğini söyledi.Kendı kanından 9 tup alıyo sonra 1 saat sonra rahıme şırıngayla su gıbı burakıyolar para tuzağı bence
Ooo kral yarın sabah 10 da buradayız o zaman sende sabah yapBenim arada belim ağrıyor, göğüslerim biraz dolgunlaştı ama ilaçların etkisi olabilir. Bende heyecanlıyım. İdrar testini aldım![]()
Yaptın mı kızPozitif gören arkadaşlara sormak istiyorum, belirtileriniz kaçıncı gün başladı ?![]()
Evetttt. Çok silik bir şey görünüyor sankiYaptın mııııııı
Evetttt. Çok silik bir şey görünüyor sankisen yaptın mı?
Yaaaaa çok mutlu oldum Elhamdurillah ikimizde de var silikEvetttt. Çok silik bir şey görünüyor sankisen yaptın mı?
Çok şükür , inşallah kanda da görelimYaaaaa çok mutlu oldum Elhamdurillah ikimizde de var silik
21 Nisan mı kan gününÇok şükür , inşallah kanda da görelim![]()
Tutuyor tutuyorrrrr....bu cumleyi 13 yil once cok aramistim.ilk denemede tutuyor .hem de su an 12 yasinda ....Selam ilk denemede tutmuyor mu acaba çoğu kişiden böyle şeyler duydum ben de ilk denememi gerçekleştireceği inşallah haftaya transferin var benim düşüklerim oldu Pgt ngs işlemi ile tüp bebek ilerliyoruz hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla gelsin bana bebeğim.
Maşallah negüzel rabbim banada nasip etsin kan vermeme 2 gün varTutuyor tutuyorrrrr....bu cumleyi 13 yil once cok aramistim.ilk denemede tutuyor .hem de su an 12 yasinda ....
Merhabalar, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. NK hücrelerinden tam kan testinde çıkabilecek bir değerle şüpheleniliyor mu? Yoksa illa NK Panel testi mi yaptırtmamız gerekiyor?9 tüp mü? İnanın bunu ilk defa duyuyorum. Ben İzmir tavmergene gidiyorum,NK hücrelerimden dolayı transferden bir gün önce makrofaj aşısı olacağım. Bunun için benden iki tüp kan alındı ve Ankara'ya gönderildi. Aşının oluşma süresi ortalama bir hafta. 18.04 makrofaj aşısı ve 19.04 TE de 3. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi olacağım. Ayrıca doktorum intralipid serumu mutlaka önerdiğini söyledi.
Merhaba,güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimMerhabalar, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. NK hücrelerinden tam kan testinde çıkabilecek bir değerle şüpheleniliyor mu? Yoksa illa NK Panel testi mi yaptırtmamız gerekiyor?
Çok teşekkür ederimMerhaba,güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimNK hücreleri maalesef tam kan sayımında çıkmıyor,ayrı bir testle bakılıyor. Ve maalesef devlet hastaneleri bu testi yapmıyor. Zaten NK hücre paneli testinde şüpheye yer yok,katil hücrelerin ve bu hücreleri besleyen kır hücrelerinşn kana göre oransal dağılımını gösteriyor