- Emoji Skoru
- 565
- Puanlar
- 23
Ay ağlaya ağlaya geziniyorum internetteBana da gelip gidiyor bu korkular. Belirtilerin azaldigi hatta yok oldugu, bebegin varliginin da cok hissedilmedigi zamanlar oldugundan endiseler daha da artiyor. Benim de bir hafta var, üc haftayi gecirdim, bir hafta gecmiyor sanki, cok da ozledim görmeyi.
Kendini baska seylere ver. Oyala. Güzel düsün. Bebek esyalari bak. Ben bu sekilde o huzursuzlugu atiyorum.
Yarın 18 olacağımHangi haftadasiniz ne zaman geçti bulantı benim de geçmek bilmeyen bulantı kusma var hamileligin başından beri ilaç kullanmadığım gün pertingo resmen
Annemde zaten kız da erkekte var. Ben bunu ayırt ettim demişti. Kızda da göğüs büyürmüşKoyu kopkoyu erkek
Tamam dir ablaCanım Mayıs grubuna sor, orada bu konunun baya uzmanları vardı. Sağlıkla gelsin dünyaya
Penti’nin ‘hiç çamaşırı’ koleksiyonu var. Çeşit çeşit model. Balensiz, desteksiz. Oh be dedim takınca. Balenli sütyenlerle eziyet ediyomuşuz kendimize. Libido killer da değil tavsiye ederimBen de badem yağı sürüyorum. Bir de kakao yağı aldım. Büyüdü göğüslerim. İç çamaşırı alacağım bu indirimlerde. Sütyen fena sıkıyor.
Karnımın altı dalgalanıp baloncuk oluyor bebıstır ınsallah oyleysr baya hıssedıyorum
Ay minişimBen ilk öyle hissediyordum, sonradan pıt pıt olmaya başladı
Canım sen sigara kullanıyordun diye aklımda kalmış, acaba birkaç gün içmesen ve hatta bu vesileyle bıraksan mı? Sigara da çok çarpıntı yapar çünkü.Kızlar benim nabız yine 108 e fırladı 2 saattir inmedi. Ben hala folbiol (folik asit b12 falan icinde) onu kullanıyorum ve demir kalsiyum magnezyum baslatmadi doktorum, yarın randevuya gittiğimde başlatacak. Büyük ihtimal bu eksikler yüzünden kalbim çok çalışıyor. Ama harbi mahvoluyorum bütün vucudum zangir zangir, yatak hareket ediyor resmen nabzımın sert vuruslarindan. Duşa giricem biraz soğuk su yapicam kendime. Ay ne zor vallahi billahi bitiğim gözümü açamadım kaç saattir.
17. Haftamdaym bu zamana kadar hep kullandım ne yapacağım ben şimdi bir şey olur muCanım sen sigara kullanıyordun diye aklımda kalmış, acaba birkaç gün içmesen ve hatta bu vesileyle bıraksan mı? Sigara da çok çarpıntı yapar çünkü.
Bu arada folbiol kullanımı önerilmiyor, doktorun kesmezse de sen mutlaka sor, öğren. Günlük alman gereken folik asit miktarının yanılmıyorsam bin katı falan var bir adet folbiol hapında.
Direkt olarak bir zararı yok diye biliyorum ama fazla folik asit kullanımının otizm spektrum riskini arttırma olasılığı hakkında çok konuşuldu geçtiğimiz aylarda. Ben kullanmadığım için çok hakim değilim konuya, böyle haberler çıkmış diye doktoruna danışır doğrusunu öğrenirsin17. Haftamdaym bu zamana kadar hep kullandım ne yapacağım ben şimdi bir şey olur mu
Benim koyulaştı. Erkek fatma geliyo fghjklşAnnemin tezi doğru çoktıbenim de koyulaşmadı ve kız
Benim doktorum da öyle diyo. Banu doktor ise 17 diyo mesela.16+5 17 haftalık oluyor bir doktor ızlıyorum anladıgım kadarıyla
ama cogu kısı bunu 16 haftalık olarak lanse edıyor neden acaba?
İsmi çok komiğime gitti. "Hiç çamaşırı"Penti’nin ‘hiç çamaşırı’ koleksiyonu var. Çeşit çeşit model. Balensiz, desteksiz. Oh be dedim takınca. Balenli sütyenlerle eziyet ediyomuşuz kendimize. Libido killer da değil tavsiye ederim
Doktor yürüyüş yapıyor musun diye sorarsa cevabın hazır.Bu tuvalet mesaısı tavan yaptı gunde 15 kez gıdıyorum evde neyse de işteki cok uzak bezdım
Tez çürüdüBenim koyulaştı. Erkek fatma geliyo fghjklş
İnşallah canım başarırsınYuhh ciğer mi. O konuda katıyım. Şimdiden kendi anneme tavrımı belli ettim. Kıyamam hemen tamam dedi zaten sen ne dersen o diyo. Sıra KV de. Ona da diyeceğim aynı şeyi.
Benim 15 daha geçen 3 gün bıraktım bende kusa kusa bi hal oldum geri başladım mecburenYarın 18 olacağım
Benimde öyleydi hatta ilaçların bile fayda etmediğini düşünürdüm. 1 2 gün arka arkaya kullanmadım hapları zor oldu ama sonrasında geçti sizin kaçıncı hafta
Folbiol icmiyormusum diofol iciyormusum kafam hiç yerinde değil ya, az önce içerken prilam mi içtim folik asit mi içtim hatırlamıyorum, ikisi de elimdeydi hangisini içtiğimi bilmiyorum kafam hiç yerinde değilCanım sen sigara kullanıyordun diye aklımda kalmış, acaba birkaç gün içmesen ve hatta bu vesileyle bıraksan mı? Sigara da çok çarpıntı yapar çünkü.
Bu arada folbiol kullanımı önerilmiyor, doktorun kesmezse de sen mutlaka sor, öğren. Günlük alman gereken folik asit miktarının yanılmıyorsam bin katı falan var bir adet folbiol hapında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?