- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
Düşük riski olduğu için progestan yazılıyor. İlişkiye girmeyin demeside düşük riskini azaltmak için kanama olduğu an. Ve artı spermler doğumu tetikler, yani düşük riskini kat kat arttırmışsınızBen tam 4 haftalıkken öğrendim. 6.hafta bitene kadar eşimle aynen devam ettik. Sonra farklı ülkelerdeydik 12.haftaya kadar. Bir araya gelince ilk birliktelikte böyle kıl gibi ince bi kanama oldu. Ertesi gün doktora gittim kanama alanı yok ama ilişkiye ara ver bence deyip progestan verdi ama ben kendimi iyi hissediyodum ne ilacı aldım ne de ilişkiye ara verdik yine aynen devam. Bebek doğana kadar hamileliğin en güzel yanı bence korunmasız ilişki neden kaçıralım ki bu fırsatı
Kuzum google chrome den giriom duzeldi bende uygulama yokYaaa halen bende giremiyorum aldım googleyi gizli moda koydum da giriyorum bi bende oluyor sandım ben Google’dan giriyorum sizler nerden giriş yapıyorsunuz sitenin özel programı varmı indirim sürekli hata veriyor
Walla bende 4 te uyandim hala uyju yok gittiBu aralar ne düzgün uyuyabiliyorum, ne çişim bitiyor ne karnımın ağrısı. Gece de çok uyanıyorum. Uykum hep hafifti ama köpüş teee salonda pozisyon değiştiriyor kolyesinin çıkardığı sese falan uyanıyorum o derece tetikte gibiyim. Papatya çayı içebiliyo muyduk ya iyi gelir mi acaba, bari sadece çişe kalkayım valla şiştim
3 6 bir nebze daha fazla kullaniliyor. Bebek cok minik dogmadigi surece 0 3 pek de kullanılmaz.Aow o zaman ben de 3 6 ya geceyım:)
Hastane cıkısı alcam zaten tamam tesekkurler:)
Canım annelerle aynı şehirdeyim hatta yakınım ama benim ya da senin gibi ilgilenebileceklerini sanmıyorum. 3 yaşında derdini anlatabilen bi çocukken bakmak ayrı, 3-4 aylık bebeğe bakmak apayrı. Ben 2 aylıkken bile kitaplarla ilgilenelim, Tv açmayalım, ayına uygun etkinlikler yapalım istiyorum kimin annesinde kayınvalidesinde bu enerji var ki.Canım merhaba ,ben özelde öğretmenim ve bu konuda ne yapacağımı kesinleştiremedim,ben de kendim büyütmek istiyorum , annemler başka şehirde yaşıyor ,kayınvalidem de yaşlı, bakacak kimse yok çocuğa,ben doğumdan sonra tekrar başlamak istiyorum yoksa masraflar falan çok zor olacak ,bilmiyorum valla ne yapacağımı
Benim kendi doktorum düşük riskten bahsetmedi. İlişkiyi de yasaklamadı 28-36.haftalarda korunmalı olmasını söyledi sadece. Hafif kanama olunca başka doktora gittim progestanı da o verdi ama rahimde kanama alanı olmadığı için içmek istemedim. Spermler doğumu 28.hafta sonrasında tetikliyor. Bile isteye düşük yapmak isteyecek değilim yaDüşük riski olduğu için progestan yazılıyor. İlişkiye girmeyin demeside düşük riskini azaltmak için kanama olduğu an. Ve artı spermler doğumu tetikler, yani düşük riskini kat kat arttırmışsınız
Yuhh ciğer mi. O konuda katıyım. Şimdiden kendi anneme tavrımı belli ettim. Kıyamam hemen tamam dedi zaten sen ne dersen o diyo. Sıra KV de. Ona da diyeceğim aynı şeyi.Canım ben anasiyim bende hiç birşey okumadım anam babam usulü doğaçlama gidecez bakalımzaten o kadar çok burnunu sokan olacak ki hayır demekten usanacaksin gözümün önünde üç günlük bebeğe mangalda ciğer yalatildigini gördü bu gözler bir yeri sisermis
Bize doktor sınırlama filan demedi ama ben kendimce haftada 1 i ideal gördüm. Onu da tatil gününe.12 hafta bitince haftada bir nazikçe olabilir dedi Dr ama işten gelince o yorgun ben yorgun baygın gibi yatıyoruz
Evet bunu ben de okumuştum bir yerde. Biz de ona dikkat ediyoruz. Sperm uyarıyor demekki.Doktor birliktelik olursa boşalma olmasın korunmaya devam edin erken doğumu tetikliyor dedi
O halde artık almayım ben de 0-3 ya da 1-3 aylık. elimde 5 tane oldu. Yeter. 3-6 aylık bakim ben de. Hem yaz için hem uzun kollu.Ben dogumdan itibaren 3 6 ay giydirdim.
Elbette olmaz. Her çocuğun kişiliği farklı. Ama mesela okumasaydım bilmeyecektim çocuğa 6 aydan önce ek gıda verilmeyeceğini. Ya da emzirme pozisyonlarını vs. Bir sürü şey var bence kritik. Örneğin kundak eskiden bacakları falan da sıkıca sararlarmış oysa ne kadar yanlışmış. Yarım kundak en idealiymiş. Bunları okudukça öğrendim ben de.Canım benim bir oğlum var 7 yaşında ve okulöncesi öğretmeniyim üniversitede çocuk gelişimi ile ilgili yaladık yuttuk kitapları da uygulama da aynısı olmuyor maalesef okuyana sonsuz saygım da var yanlış anlaşılmasın
4 gündür hissetmiyorum hareketlerini ve aşırı moralim bozuk. Yarın kontrolüm var ve içim çok huzursuz. Umarım benim kuruntumdur.Kizlarr kizlarrr , bebeniz her gun hareket ediyor muuuu benim bazen uzun sure cit cikmiyorr valla bugun bende yogundum neredeyse hic belli etmedi kendini valla aksam gobusu yaglarken baya bi durttum ama cit yok dun baya hareketleydi doktor olur oyle diyo ama benim gibi olan var miii
Benim de 6 tane oldu. Ben de attık 3-6 bakarım diyorumO halde artık almayım ben de 0-3 ya da 1-3 aylık. elimde 5 tane oldu. Yeter. 3-6 aylık bakim ben de. Hem yaz için hem uzun kollu.
Benim 3 yıl bitti. Tamamen zevk-ü sefa içinEvet bu dayanamama hallerinden yeni evli olduğunuzu anladım zaten
Canım Mayıs grubuna sor, orada bu konunun baya uzmanları vardı. Sağlıkla gelsin dünyayaKizlar iyi akşamlar tahminleriniz varmı teorilere göre KARINDAN 6+5Eki Görüntüle 3331381
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?