2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen babyjörn. Onun çok benzeri var başka ucuz marka. Acaba öyle mi alsam yoksa bu seninki gibi modeller mi kararsız kaldım. Ay annemler kv hepsi o elektriklilerden alcaz diye tutturdu çıldırcam

Aynen babyjörn. Onun çok benzeri var başka ucuz marka. Acaba öyle mi alsam yoksa bu seninki gibi modeller mi kararsız kaldım. Ay annemler kv hepsi o elektriklilerden alcaz diye tutturdu çıldırcam
Elektrikli kullanıp memnun olan yazar belki ama ben alsam memnum olmazdım Ucuz olanlardan bütçeye uygun hepsi alınabilir bence ya en ucuzu bile 8 ay dayandı sonuçta bize ondan sonra kullanmadık zaten baby nin fiyatı neden elektrikliyle yarışıyor evirip çevirip baktım anlamadım; kapitalizm işte, kesin feno analarda vardır hep, normalde 2 binse 6 bin olur onların yüzünden

Evet ailelerden uzak olan tek biz değiliz sonuçta bi şekilde halledecez artık
Yalnız değilsiniz. Biz de ailelerden uzaktayız. Hiç tanıdık bildik biri yok ve İstanbul gibi kargaşanın başkenti olan bit yerde yaşıyoruz bebeğime ben bakacam ücretsiz izne ayrılıp. Aynı sizin yazdıklarınız gibiyiz yani olsun ama, sağlıklı mutlu olalım da hallederiz bir şekilde inşallah

Kızlar en arka sağ tarafımda dişim şişti, tuzlu su gargarasi yaptım başka ne yapabilirim ?

Evet en önemlisi o sağlıklı ve mutlu olalım gerisi inşallah bi şekilde halledilir

Alsın bırak kırma kimsenin hevesini kim ne istiyorsa alsın Ben hiç zahmet etmeyin demiyorum kim ne istiyorsa alabilir hatta eli boş gelmesin kimse

Çalisma konusunda bende esimden set yiyorum.. cocuk olcak hic calisamazsn diyor.. cok sukur ki evden yonettigim bi isim var tupperware yapiyorum.. oda olmasa kafayi yerim herhalde evde tek basinayim kimim kimsem yok cunku

Çalisma konusunda bende esimden set yiyorum.. cocuk olcak hic calisamazsn diyor.. cok sukur ki evden yonettigim bi isim var tupperware yapiyorum.. oda olmasa kafayi yerim herhalde evde tek basinayim kimim kimsem yok cunku
Bir işle meşgul olman çok güzel. Evden çalışmak büyük avantaj. Bence bebişine çok da güzel bakarsın.

Çalışmaya alışan insan oturamaz evde. Doğumdan bir süre sonra bunalıp kendin başlarsın. Kreşler erken alıyor artık. Üni başından beri çalışıyorum.İki ay önce bıraktım işi. Şimdiden bunaldım. Biz de uzağız herkesten. olmasa da kendi annem de kv’de en başta ‘bize güvenip çocuk yapmayın bakmayız dediler.( ben zaten ikisinin de huyunu alsın istemezdim,baktırmazdım) Kocalara hak veriyorum endişelerinde haklılar bence. Bilinmezlik var çocuğun masrafları, ne olduğu her şey belirsizlik içinde.

Tupperware mı yapıyorsun bayılıyorum onlara nereden satışını yapıyorsun. Nereden uyguna alınır dolapta güvenemiyorum

Son düzenleme:
Üç yıl oldu peynir saklayıcı aldım çok uzun süre peynirler ne kokuyor ne küfleniyor. Shakerla ayran yapıyorum

Valla hoşuma gitti benim kimsem yok kız bekliyorum sizde bana gönderin çok şanslısınız cidden çok masraf

Ya zaten ben evde duramam 18 yaşından beri çalışıyorum ne baba ne koca hiç kimseden para almadım benim için baya zor olacak bu durum. Bakalım doğsun da artık ona göre biseyler düşünülür heralde napalım tedaviyle oldu ama çok şükür oldu olmamasi herşeyden daha zor çünkü bunları bi şekilde halledecez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…