Aynen babyjörn. Onun çok benzeri var başka ucuz marka. Acaba öyle mi alsam yoksa bu seninki gibi modeller mi kararsız kaldım. Ay annemler kv hepsi o elektriklilerden alcaz diye tutturduBen ilkinde bilmiyordum bu kadar kullanacağım bi şey olduğunu o yüzden bimden almıştım çok kullanınca en son yatış pozisyonundan kalkmaz oldu attım direkt çöpeBu bebeğime joie dreamer aldım, babybjörn diyorsun galiba sen ona o kadar vermeye değmez bence joie taş gibi
Elektrikli kullanıp memnun olan yazar belki ama ben alsam memnum olmazdımAynen babyjörn. Onun çok benzeri var başka ucuz marka. Acaba öyle mi alsam yoksa bu seninki gibi modeller mi kararsız kaldım. Ay annemler kv hepsi o elektriklilerden alcaz diye tutturduçıldırcam
Yalnız değilsiniz. Biz de ailelerden uzaktayız. Hiç tanıdık bildik biri yok ve İstanbul gibi kargaşanın başkenti olan bit yerde yaşıyoruzEvet ailelerden uzak olan tek biz değiliz sonuçta bi şekilde halledecez artık
Nasil bi histir neye benzer bizimle paylasirsaniz onu da anlatirsanizzz belki burdakilere de fikir olurrrrBebisininn hareketlerini hissedenler var miiiii
Galiba hic bir sey , sadece tuzlu su karbonatli su gargara ve soguk kompress yapabilirsinn . Evde baska pek yapilacak bir sey yok malesef .. cok gecmis olsunKızlar en arka sağ tarafımda dişim şişti, tuzlu su gargarasi yaptım başka ne yapabilirim ?
Kızlar en arka sağ tarafımda dişim şişti, tuzlu su gargarasi yaptım başka ne yapabilirim ?
beeenBebisininn hareketlerini hissedenler var miiiii
Evet en önemlisi o sağlıklı ve mutlu olalım gerisi inşallah bi şekilde halledilirYalnız değilsiniz. Biz de ailelerden uzaktayız. Hiç tanıdık bildik biri yok ve İstanbul gibi kargaşanın başkenti olan bit yerde yaşıyoruzbebeğime ben bakacam ücretsiz izne ayrılıp. Aynı sizin yazdıklarınız gibiyiz yani olsun ama, sağlıklı mutlu olalım da hallederiz bir şekilde inşallah
Canım doktora git bence. Bu haftalarda artık doktora gidebiliyoruz diye biliyorum.Kızlar en arka sağ tarafımda dişim şişti, tuzlu su gargarasi yaptım başka ne yapabilirim ?
Benim de öyle. İçimde bir şeyin hareketlendiğini hissediyorum. Bazen pıt pıt yapıyor.beeenözellikle yemeklerden sonra
Alsın bırak kırma kimsenin hevesini kim ne istiyorsa alsınAynen babyjörn. Onun çok benzeri var başka ucuz marka. Acaba öyle mi alsam yoksa bu seninki gibi modeller mi kararsız kaldım. Ay annemler kv hepsi o elektriklilerden alcaz diye tutturduçıldırcam
Çalisma konusunda bende esimden set yiyorum.. cocuk olcak hic calisamazsn diyor.. cok sukur ki evden yonettigim bi isim var tupperware yapiyorum.. oda olmasa kafayi yerim herhalde evde tek basinayim kimim kimsem yok cunkuCanım bence bulursunuz bir yolunu. Benim annemin üst komşusu da karı koca yalnızlardı. Arada bir kadının annesi bir eşinin annesi gelip kalıp gitti. Kendileri ücretsiz izin kullandılar, yıllık izin kullandılar. Çocuğu bir yaştan sonra kreşe bıraktılar. Bir şekilde hallolur diye düşünüyorum. Şimdiden sıkma canını.
Bir işle meşgul olman çok güzel. Evden çalışmak büyük avantaj. Bence bebişine çok da güzel bakarsın.Çalisma konusunda bende esimden set yiyorum.. cocuk olcak hic calisamazsn diyor.. cok sukur ki evden yonettigim bi isim var tupperware yapiyorum.. oda olmasa kafayi yerim herhalde evde tek basinayim kimim kimsem yok cunku
Çalışmaya alışan insan oturamaz evde. Doğumdan bir süre sonra bunalıp kendin başlarsın. Kreşler erken alıyor artık. Üni başından beri çalışıyorum.İki ay önce bıraktım işi. Şimdiden bunaldım. Biz de uzağız herkesten. olmasa da kendi annem de kv’de en başta ‘bize güvenip çocuk yapmayın bakmayız dediler.( ben zaten ikisinin de huyunu alsın istemezdim,baktırmazdım) Kocalara hak veriyorum endişelerinde haklılar bence. Bilinmezlik var çocuğun masrafları, ne olduğu her şey belirsizlik içinde.Ay devamını yazmamisim çocuğa kim bakacak diye düşünüyorum işte uzaktayiz ailelerden biri gelsin de baksın falan işi zor yani hem ben biriyle yaşamak istemiyorum 4 senedir evliyiz hep ayriydik ailelerden kafamıza göre bir hayatımız vardı hemde uzun süreli biri de gelemezmiş gibi geliyor 2 sene ücretsiz izin hakkımız var ama o da çok zor geliyor napacaz tek maaş diye evimiz kira falan diye düşünüyorum eşimde sanki boyle kesin ya izin alacaksın tabiki falan diye konuşmuyor hissediyorum o da korkuyormus gibi geliyor tek maaş olmaktan ama çocuğuma da kendim bakmak istiyorum zaten tüp bebek şimdi hayatım o mu olacak demeyi asla istemiyorum ama bazen aklıma geliyor keşke ailelerimiz yanımızda olsaydı diyorum bazen eşimle çocuğu birakip arada bi dışarı çıkardık falan diye ama bazen de istemiyorum kimseyi müdahaleden hoşlanmıyorum çünkü aman ne bileyim iki ucu b.klu değnek sankigirdik bi işin içine sonu hayır olsun
Tupperware mı yapıyorsun bayılıyorum onlara nereden satışını yapıyorsun. Nereden uyguna alınır dolapta güvenemiyorumÇalisma konusunda bende esimden set yiyorum.. cocuk olcak hic calisamazsn diyor.. cok sukur ki evden yonettigim bi isim var tupperware yapiyorum.. oda olmasa kafayi yerim herhalde evde tek basinayim kimim kimsem yok cunku
Üç yıl oldu peynir saklayıcı aldım çok uzun süre peynirler ne kokuyor ne küfleniyor. Shakerla ayran yapıyorumÇalisma konusunda bende esimden set yiyorum.. cocuk olcak hic calisamazsn diyor.. cok sukur ki evden yonettigim bi isim var tupperware yapiyorum.. oda olmasa kafayi yerim herhalde evde tek basinayim kimim kimsem yok cunku
Valla hoşuma gitti benim kimsem yok kız bekliyorum sizde bana gönderin çok şanslısınız cidden çok masrafAy benim yegenlerim var ama hepsi kızpembe pembe şeyleri gönderdiler hep, diyorum benim oğlum olacak, nerden bilecek 1 aylık bebek pembe giydiğini biseu olmaz renklerin cinsiyeti mi olurmuş hiç diye diye bugünlere geldim, Rabbım sınıyor beni
Ya zaten ben evde duramam 18 yaşından beri çalışıyorum ne baba ne koca hiç kimseden para almadım benim için baya zor olacak bu durum. Bakalım doğsun da artık ona göre biseyler düşünülür heralde napalım tedaviyle oldu ama çok şükür oldu olmamasi herşeyden daha zor çünkü bunları bi şekilde halledecez artık.Çalışmaya alışan insan oturamaz evde. Doğumdan bir süre sonra bunalıp kendin başlarsın. Kreşler erken alıyor artık. Üni başından beri çalışıyorum.İki ay önce bıraktım işi. Şimdiden bunaldım. Biz de uzağız herkesten. olmasa da kendi annem de kv’de en başta ‘bize güvenip çocuk yapmayın bakmayız dediler.( ben zaten ikisinin de huyunu alsın istemezdim,baktırmazdım) Kocalara hak veriyorum endişelerinde haklılar bence. Bilinmezlik var çocuğun masrafları, ne olduğu her şey belirsizlik içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?