Evet ilk ama bi sabah bi aksam oldu baska olmadı bılmıyorumkı ney orda da gaz olmazkı anlamadım ben de :)Hissetmeye mi başladınız acaba, ilk gebeliğiniz mi? Sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyomuş diye olumuştum
Bebeği hissetmişsiniz. Benim de böyle oldu. Düzensiz oluyor biraz, günde 1-2. Doktor da begeğin hareketi dedi. Eğlenceli bir dönem başlıyor bence.Evet ilk ama bi sabah bi aksam oldu baska olmadı bılmıyorumkı ney orda da gaz olmazkı anlamadım ben de :)
Evet görmüştüm bunu canım ben sordum Bursa'da 10-12 bin arası 4 kapaklı istiyorum bende 4 kapaklı için fiyatlar böyleydi almadım bende daha bakalımRabi Diva Country 4 Kapak 2 Çekmeceli Gardırop Fiyatı, Yorumları - Trendyol trendyoldan dolabını, şifonyerini ve kitaplığını aldım canım. dolabı 8200dü fiyatı
Mağazadan bana daha pahalı gelir diye hiç bakmadım bile ben
Aynen birde ben 210 cmlik aldım büyükte oldu bayaEvet görmüştüm bunu canım ben sordum Bursa'da 10-12 bin arası 4 kapaklı istiyorum bende 4 kapaklı için fiyatlar böyleydi almadım bende daha bakalım
Yok ben değilim o kadar çok var kiBen de bursalıyım. Daha önce konuştuğum iki bursaşı vardı biri sen miydin acabakarıştırıyorum bazen
Aaaa bak şimdi olduAaaaa bende kızzzz ay doktorumuz da aynıymış çok tatlı Okan bey çok güler yüzlü
Ayynı ben de öyleyim canım felaket sıkıştırıyor o kadar da dikkat ediyorum gaz yapan şeyleri tüketmemeye çalışıyorum. Az önce ben de gazdan uyandımkızlar 2 gundur geceler bana haram.. Gax sancisi uyandiriyor rahatlama da yok. Mahfoldum.. Ölcekmisim gibi hissediyorum..
Kuzum ona bir de puset almıyor muyuz?Ay az önce istediğim bebek arabasını yurt dışından getirtsem alacağım fiyata aldım resmen, çok iyi oldu bu. Cybex eezy twist istiyordum, %45 indirim yakaladım. Düşünen varsa değerlendirsin
yemeği mi geç yiyorsunuz? daha erken yiyip yüksek yatmayı deneyebilirsiniz gazınız midedeyse. aşağıdaki gaza ayağı sıcak tutmak, karın masajı yapmak, yürüyüş ve sıcak duş biraz iyi gelir. gün içerisinde korkunç durumda midem iki üç gündür, sürekli salyalanmaya ve geğirmeye başladım ben de ama gece yüksek yatıyım dedim uyuyabilmişim çok şükür. belki sizin de işinize yararkızlar 2 gundur geceler bana haram.. Gax sancisi uyandiriyor rahatlama da yok. Mahfoldum.. Ölcekmisim gibi hissediyorum..
Ay bunlar ne kadar güzelmiş. Almiladan beğendik biz ama araştırmamıştık hiç. 3 kapaklı çekmeceli dolap ve toddler yatak düşündük sadece.Rabi Diva Country 4 Kapak 2 Çekmeceli Gardırop Fiyatı, Yorumları - Trendyol trendyoldan dolabını, şifonyerini ve kitaplığını aldım canım. dolabı 8200dü fiyatı
Mağazadan bana daha pahalı gelir diye hiç bakmadım bile ben
alıyoruz canım, indirim öncesi puseti adaptörü arabası eklenince pahalı oluyor diye düşünüp alternatif bakıyordum, ikinci el de çok baktım ama bu model yeni olduğu için yoktu. Şimdi indirimle makul bir aralığa geliyor benim için ve alan herkes senelerce arabayı değiştirmeden kullandığından mantıklı geliyor. Bunu al ötekine geç yapmam, en kötü ihtimalle çocuk nefret ederse de satıp başka bir şey alırım diye düşündüm garantisi falan da olacak çünküKuzum ona bir de puset almıyor muyuz?
Sagol canim benim dedigin seyleri yaptim geceden beri ama iflah olmuyor alt kısımda benim gazyemeği mi geç yiyorsunuz? daha erken yiyip yüksek yatmayı deneyebilirsiniz gazınız midedeyse. aşağıdaki gaza ayağı sıcak tutmak, karın masajı yapmak, yürüyüş ve sıcak duş biraz iyi gelir. gün içerisinde korkunç durumda midem iki üç gündür, sürekli salyalanmaya ve geğirmeye başladım ben de ama gece yüksek yatıyım dedim uyuyabilmişim çok şükür. belki sizin de işinize yarar
Valla bende dikkat ediyorum.herseyi yapiyorum ama nerden doluyor bilmiorum birde rahatlaya bilsemAyynı ben de öyleyim canım felaket sıkıştırıyor o kadar da dikkat ediyorum gaz yapan şeyleri tüketmemeye çalışıyorum. Az önce ben de gazdan uyandım
Evet canım Adana'da yaşıyorumBurda mısın peki canım, ben de Adana’da oturuyorumDetaylı ultrason için Adanalı arıyordum
duphalac veriyor doktorlar sindirim problemleri için düzenli kullanınca rahatlatıyor diye biliyorum, kabız problemi varsa onu da çözer bir danışın istersenizSagol canim benim dedigin seyleri yaptim geceden beri ama iflah olmuyor alt kısımda benim gazkendimi de o kadar koruyorum ne oluor boyle anlamadim bunun bi ilaci yok mu ya
Valla doktorumu degisicem canim.kabizim diyorum gazim var sancilarim var diyorum yuzume bakior oylece sscmaa sapan..duphalac veriyor doktorlar sindirim problemleri için düzenli kullanınca rahatlatıyor diye biliyorum, kabız problemi varsa onu da çözer bir danışın isterseniz
Nolurdu hepsi beraber satılsaydı yaaaalıyoruz canım, indirim öncesi puseti adaptörü arabası eklenince pahalı oluyor diye düşünüp alternatif bakıyordum, ikinci el de çok baktım ama bu model yeni olduğu için yoktu. Şimdi indirimle makul bir aralığa geliyor benim için ve alan herkes senelerce arabayı değiştirmeden kullandığından mantıklı geliyor. Bunu al ötekine geç yapmam, en kötü ihtimalle çocuk nefret ederse de satıp başka bir şey alırım diye düşündüm garantisi falan da olacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?