2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hissetmeye mi başladınız acaba, ilk gebeliğiniz mi? Sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyomuş diye olumuştum
Evet ilk ama bi sabah bi aksam oldu baska olmadı bılmıyorumkı ney orda da gaz olmazkı anlamadım ben de :)

Evet ilk ama bi sabah bi aksam oldu baska olmadı bılmıyorumkı ney orda da gaz olmazkı anlamadım ben de :)
Bebeği hissetmişsiniz. Benim de böyle oldu. Düzensiz oluyor biraz, günde 1-2. Doktor da begeğin hareketi dedi. Eğlenceli bir dönem başlıyor bence.

Reflu yatağı almaya gerek kalmadı sbsbsjsj

Eklentiler

• Screenshot_20231102_230837_Instagram.jpg
    183,5 KB · Görüntüleme: 56
Ay az önce istediğim bebek arabasını yurt dışından getirtsem alacağım fiyata aldım resmen, çok iyi oldu bu. Cybex eezy twist istiyordum, %45 indirim yakaladım. Düşünen varsa değerlendirsin

Evet görmüştüm bunu canım ben sordum Bursa'da 10-12 bin arası 4 kapaklı istiyorum bende 4 kapaklı için fiyatlar böyleydi almadım bende daha bakalım
Aynen birde ben 210 cmlik aldım büyükte oldu baya
Ikea ve koçtaştakiler hep 180 cmdi onlara baktım ben sadece Bursa'da
İnegöle üşendik gitmedik aslında İnegölden baksaydık iyi olurdu

kızlar 2 gundur geceler bana haram.. Gax sancisi uyandiriyor rahatlama da yok. Mahfoldum.. Ölcekmisim gibi hissediyorum..

kızlar 2 gundur geceler bana haram.. Gax sancisi uyandiriyor rahatlama da yok. Mahfoldum.. Ölcekmisim gibi hissediyorum..
Ayynı ben de öyleyim canım felaket sıkıştırıyor o kadar da dikkat ediyorum gaz yapan şeyleri tüketmemeye çalışıyorum. Az önce ben de gazdan uyandım

yemeği mi geç yiyorsunuz? daha erken yiyip yüksek yatmayı deneyebilirsiniz gazınız midedeyse. aşağıdaki gaza ayağı sıcak tutmak, karın masajı yapmak, yürüyüş ve sıcak duş biraz iyi gelir. gün içerisinde korkunç durumda midem iki üç gündür, sürekli salyalanmaya ve geğirmeye başladım ben de ama gece yüksek yatıyım dedim uyuyabilmişim çok şükür. belki sizin de işinize yarar

Kuzum ona bir de puset almıyor muyuz?
alıyoruz canım, indirim öncesi puseti adaptörü arabası eklenince pahalı oluyor diye düşünüp alternatif bakıyordum, ikinci el de çok baktım ama bu model yeni olduğu için yoktu. Şimdi indirimle makul bir aralığa geliyor benim için ve alan herkes senelerce arabayı değiştirmeden kullandığından mantıklı geliyor. Bunu al ötekine geç yapmam, en kötü ihtimalle çocuk nefret ederse de satıp başka bir şey alırım diye düşündüm garantisi falan da olacak çünkü

Sagol canim benim dedigin seyleri yaptim geceden beri ama iflah olmuyor alt kısımda benim gaz kendimi de o kadar koruyorum ne oluor boyle anlamadim bunun bi ilaci yok mu ya

Ayynı ben de öyleyim canım felaket sıkıştırıyor o kadar da dikkat ediyorum gaz yapan şeyleri tüketmemeye çalışıyorum. Az önce ben de gazdan uyandım
Valla bende dikkat ediyorum.herseyi yapiyorum ama nerden doluyor bilmiorum birde rahatlaya bilsem

Burda mısın peki canım, ben de Adana’da oturuyorum Detaylı ultrason için Adanalı arıyordum
Evet canım Adana'da yaşıyorum bugün Güzelyalı Hastanesi'nde kontrolüm var doktorum detaylı USG için yönlendirecektir bir ay sonrası için diye tahmin ediyorum paylaşırım buraya da canım

Sagol canim benim dedigin seyleri yaptim geceden beri ama iflah olmuyor alt kısımda benim gaz kendimi de o kadar koruyorum ne oluor boyle anlamadim bunun bi ilaci yok mu ya
duphalac veriyor doktorlar sindirim problemleri için düzenli kullanınca rahatlatıyor diye biliyorum, kabız problemi varsa onu da çözer bir danışın isterseniz

duphalac veriyor doktorlar sindirim problemleri için düzenli kullanınca rahatlatıyor diye biliyorum, kabız problemi varsa onu da çözer bir danışın isterseniz
Valla doktorumu degisicem canim.kabizim diyorum gazim var sancilarim var diyorum yuzume bakior oylece sscmaa sapan..

Nolurdu hepsi beraber satılsaydı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…