sorma kuzum ya birde cuma cumartrsi gorseydin beni mahfolmustum.suan iyiyim cok sukur ona kiyaslaCanım benimm çokk geçmiş olsun ya. Ne ağrılı oldu bizim gebelikler. En kısa zamanda herkes iyi olur inşallah
Bir fikir uretemiyorum ama mutlaka doktora gidinKızlar sol göğsümde sertlik var 15 gündür memede hafif morlukta var süt bezleri ile ilgili olabilir mi
Canım hayırlı olsun öncelikle. Ben izmir de yaşıyorum ancak hiç devlet hastanesine gitmedim. Özel Çınarlı hastanesine gittim hep özel doğum hastanesi. Açıkçası bilgim yok. Ancak ayrıntılı ultrason burada yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla uzman bir perinatolog tarafından yapılması önemliymiş galiba.Merhaba arkadaşlar bende sanırım Nisan annesi olacam sat 29 haziran 18 haftalık gebeyim sizlere sorum olacak izmirde ayrıntılı usg nerede yapılıyor devlet hastanesi olarak pek yakında zamanımız gelicek tepecikte yapılıyormu bilginiz varmı izmirde oturan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim
Canım hiç birimiz bilemeyiz ama olabilir de. Ben de hep ağrı oldu hiç bahsettiğin sertliği yaşamadım. Acaba masaj mı yapsan göğsüne biraz rahatlatmak için? Ya da doktora mı gitsen. Ultrason ile göğüs içine bakılmasında sakınca olmayabilir, karnımıza bakıyorlar sonuçta.Kızlar sol göğsümde sertlik var 15 gündür memede hafif morlukta var süt bezleri ile ilgili olabilir mi
Ben cuma günü gidecem bir önceki gidisimde kız demişti merak ediyorum değişti mi diyeİyi akşamlar kızlar, 17. Haftadan sonra cinsiyeti değişen oldu mu
Canım Narı çatlak almayın diyorlar ben ona dikkat ediyorum. Diğerlerini normal yıkıyorum ya hangi bir olaya dikkat edecez Allah'a emanet bebeklerimiz.Nar, salatalık, limon yoğun pestisitten geri döndürülmüş yurt dışı satışında. Ne yesek zehirli bu ne ya, karbonat epey temizliyormuş da yoğun zehre etkisi ne acaba? Nasıl temizlenmeli bilen var mı belki mesleği bunla ilgili olanlar vardır, takip edip yazmayanlar arasında
Müdahale etmeden doktora gidin.Kızlar sol göğsümde sertlik var 15 gündür memede hafif morlukta var süt bezleri ile ilgili olabilir mi
Bu çok önemli ya burda nar yesek mi, maydanoz yesek bir şey olur mu diye dikkat ediyoruz ama üstlerindeki zehir normalin 7 katı çıkmış o yüzden göndermişler zaten. Ben normalde yeşillikleri karbonatta bekletiyordum ama bütün sebze meyvelere uygulayacağım artık kiloluk karbonat aldım o yüzden.Canım Narı çatlak almayın diyorlar ben ona dikkat ediyorum. Diğerlerini normal yıkıyorum ya hangi bir olaya dikkat edecez Allah'a emanet bebeklerimiz.
Mart grubunda kimya mühendisi bir arkadaş vardı belki o arındırmak için Bi öneri sunabilirBu çok önemli ya burda nar yesek mi, maydanoz yesek bir şey olur mu diye dikkat ediyoruz ama üstlerindeki zehir normalin 7 katı çıkmış o yüzden göndermişler zaten. Ben normalde yeşillikleri karbonatta bekletiyordum ama bütün sebze meyvelere uygulayacağım artık kiloluk karbonat aldım o yüzden.
Oraya da yazayımMart grubunda kimya mühendisi bir arkadaş vardı belki o arındırmak için Bi öneri sunabilir
Canım süt kanallarından dolayı oluyor benimde hele fark etmeden üzerine yatmışsan yada iç çamaşırının onu sıkmıssa morarma ve sertlik olabilir tabi sen niye de doktoruna sor farkli bişi de olabilir canım ihmale gelmezKızlar sol göğsümde sertlik var 15 gündür memede hafif morlukta var süt bezleri ile ilgili olabilir mi
Valla benim diğer çocuklarım gece çok fazla uyandıkları için ben bi yaşına kadar yanımda yatırdım odadan odaya gitmez bana zulüm gibi olurdu yanımdakine zor kalkıyordum bunu bilmiyorum artık Ablası var arada atar mıyım o tarafa bilmiyorumBebişler ne zamana kadar bizim odamızda yatacak
yediğim şeyleri karbonatlı suda bekletmediysem kabuğunu soyarak tüketiyorum genelde ama kabuğu soymak da karbonatta yıkamak kadar manasız geliyor bana eğer bahsedilen kadar tarım ilacı tespit edilmişseBu çok önemli ya burda nar yesek mi, maydanoz yesek bir şey olur mu diye dikkat ediyoruz ama üstlerindeki zehir normalin 7 katı çıkmış o yüzden göndermişler zaten. Ben normalde yeşillikleri karbonatta bekletiyordum ama bütün sebze meyvelere uygulayacağım artık kiloluk karbonat aldım o yüzden.
Park yatak kullanıyor musun yada anne yanı beşiğiValla benim diğer çocuklarım gece çok fazla uyandıkları için ben bi yaşına kadar yanımda yatırdım odadan odaya gitmez bana zulüm gibi olurdu yanımdakine zor kalkıyordum bunu bilmiyorum artık Ablası var arada atar mıyım o tarafa bilmiyorum
Büyük ölçüde temizliyormuş karbonat ya 7’den 2’ye düşürse bile kârdır, temizlikterörü diye bir sayfa var o kadın da kimyacı sanırım ondan biliyorum. Tarım ilacına karşı en büyük kozumuz zehirlenmemekyediğim şeyleri karbonatlı suda bekletmediysem kabuğunu soyarak tüketiyorum genelde ama kabuğu soymak da karbonatta yıkamak kadar manasız geliyor bana eğer bahsedilen kadar tarım ilacı tespit edilmişse
sirkeli limonlu suda bekletip yıkıyorum. Sirkeye her konuda inancım sonsuzBüyük ölçüde temizliyormuş karbonat ya 7’den 2’ye düşürse bile kârdır, temizlikterörü diye bir sayfa var o kadın da kimyacı sanırım ondan biliyorum. Tarım ilacına karşı en büyük kozumuz zehirlenmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?