2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Neden mecbur kaldın kuzum? Benim de kafamdaki 2.plan şu ki doona alıp sonra kabin. Ama bu çok masraflı olur diyorum
Canım benim bagaja maalesef gövdesi sığmıyor. Yani puset ayrı gövdesi ayrı koyamam.Bütün olması avantaj oldu. En azından arabayı değiştirene kadar bununla idare ederim

Neden mecbur kaldın kuzum? Benim de kafamdaki 2.plan şu ki doona alıp sonra kabin. Ama bu çok masraflı olur diyorum
Tatlış masraflı olacağını düşünmüyorum. Karusel seni katmasam olmazdı) onla da konuştuk bu konuyu seneye zaten aynı fiyata satarım baston alırım diye düşünüyorum

Ya kuzum ben de eşim de satma işine giremeyiz bence halledemeyiz biz yani
Aaamaan kimler satıyor. Siz mi satamıycanız. Neyse içinize sinmiyorsa boşver ama ben travel sistem alıp ikinci bebek arabasını almayan duymadım ağırlığından dolayı bebiş büyüyünce çok zor oluyormuş. Vardır illaki tabi de ben görmedim

Bunu da bir düşüneyim eşimle konuşayım. Şu an Bagi neo ya yakınım en çok

Nar, salatalık, limon yoğun pestisitten geri döndürülmüş yurt dışı satışında. Ne yesek zehirli bu ne ya, karbonat epey temizliyormuş da yoğun zehre etkisi ne acaba? Nasıl temizlenmeli bilen var mı belki mesleği bunla ilgili olanlar vardır, takip edip yazmayanlar arasında

evet aynen böyle oluyor ilk hisleri.

Peki babynest önerir misin? Ben beşik almayı düşünmüyorum anne yanı olan park yataklardan alıcam. Onun içine direkt yatırabilir miyiz yeni doğanı yoksa babynest tarzı bir şey gerekli mi

Peki babynest önerir misin? Ben beşik almayı düşünmüyorum anne yanı olan park yataklardan alıcam. Onun içine direkt yatırabilir miyiz yeni doğanı yoksa babynest tarzı bir şey gerekli mi
Direkt yatırabilirsin canım ya da dediğimiz gibi reflü yatağını parkın içine koyup ilk ay ona yatırabilirsin ikisi de olur. Babynest bende vardı, bime gelmişti uygun diye aldım ne işe yaradığını bilmiyordum da çok numarası yok yani salonda yatarken gündüzleri direkt koltuğa koymak yerine içine koyuyordum işte almasan da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…