Ben tek çocuk konusunda aynı fikirde olmadığım için bi şey diyemiyorum, gönlünce olsunÖyle kuzum vallahi. Ama işte masrafı doğru kullanmamız lazım diye düşünüyorum. Tek çocuk düşünme sebebim herşeyi dört dörtlük olsun. İmkanlarımın hepsi onun olsun diye inan ki. Zaten şanslı köfte yeşil pasaportla doğuyor
Git bakalım kuzum. Benim şuan yok mesela. Ama geçen hafta çarşamba perşembe korkunçtuSikayetleri oldugu gibi dedim canim benim siyatik dedi cunku bobreklerimde de bisi yok cok sukur sinir sıkışmasi diye de geciyormus bu cumartesi bi gidicem sıra bulursam
Amin kuzumBen tek çocuk konusunda aynı fikirde olmadığım için bi şey diyemiyorum, gönlünce olsun
Üşengeçlikten duştan duşa yağlansam bugün de iyi bakım oldu haaa diyip kendi kendime çak yapıyorum, sen at kılı fırça falan demişsin…Her gün pehlivan gibi yağlanan annişler var mı ?Valla elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum başından beri ama o kadar zor ki geçen hafta zaten hiç yapamadım. At kılı fırçası kullanımına hamilelikte de devam ediyorum bacaklarıma, dolaşım için iyi gelir diye düşünüyorum. Üstüne de badem yağı misss
Ne güldüm iyi bakım oldu hahhhahÜşengeçlikten duştan duşa yağlansam bugün de iyi bakım oldu haaa diyip kendi kendime çak yapıyorum, sen at kılı fırça falan demişsin…
Benim de idrarim geliyor ayağa bi kalkıyorum kasiklarimi biri çekiştiriyor sanki taş oturuyor nefesim kesiliyor. Randevuya gittiğimde söyleyeceğim doktora. Çok tutmasam bile o idrari yapmadan önceki evre çok zorluyor beniMerak edenim yok burda amabilgilendirme amaçlı yazıyorum belki kasık ve bel agrisi ceken olursa diye. Bugun gittim tum muayenelerimi oldum. Siyatik dedi doktor. Belden kasıklara ayagi komple kapsayan bi agriya sebep oluyor. Tekrar doktora gidecegim sonradan tedavi vericekler. Ihmal etmeyin cok siddetli agriniz olursa
Tetanoz doktorum yaptır dedi ben de yaptıracağım ancak bana bişi demedi kimse daha şu zaman gel gibi.Kızlar selam tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz benim sağlık ocağım 2 Kasım da ilk aşı dedi ama ben 2 kasımda daha 17+2 falan olacağım erken değil mi acaba aranızda yaptıran var mı birde aslında tetanoz zamanında vurulmuştum ama 5 yıl geçtiği için 2 doz daha yapalım dediler aklım karıştı araştırdığıma göre herkes 20. Hafta ilk doz 24. Hafta 2. Doz diyor
Ben de tek çocuk istiyorumÖyle kuzum vallahi. Ama işte masrafı doğru kullanmamız lazım diye düşünüyorum. Tek çocuk düşünme sebebim herşeyi dört dörtlük olsun. İmkanlarımın hepsi onun olsun diye inan ki. Zaten şanslı köfte yeşil pasaportla doğuyor
Ben badem yağı ve kako yağı aldım. Daha 1 defa kullandım. Hep unutuyorum ya. Üstelik her gün görebildiğim bir yerde. Ama artış başlamam lazım. Bende de fırça var. Mantıklı aslında kan dolaşımı için.Her gün pehlivan gibi yağlanan annişler var mı ?Valla elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum başından beri ama o kadar zor ki geçen hafta zaten hiç yapamadım. At kılı fırçası kullanımına hamilelikte de devam ediyorum bacaklarıma, dolaşım için iyi gelir diye düşünüyorum. Üstüne de badem yağı misss
Yeni başladım yağlanmaya paklanmayaHer gün pehlivan gibi yağlanan annişler var mı ?Valla elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum başından beri ama o kadar zor ki geçen hafta zaten hiç yapamadım. At kılı fırçası kullanımına hamilelikte de devam ediyorum bacaklarıma, dolaşım için iyi gelir diye düşünüyorum. Üstüne de badem yağı misss
Ay yok artık, daha neler giy kız mayonu bikinini canın sağolsun doğumdan sonra verirsin kilolarıNe güldüm iyi bakım oldu hahhhahYa heryerim çatlak dolu dahada ilerlerse mayo bikini giyemicem. Gerçi 4 ayda 8 kilo aldım bırak bikiniyi muhtemelen doğumdan sonra uzun bi süre kıyafetlerimi bile giyemiycem
10 yıl önce lazer yaptırdım hiç kılım yoktu o zamandan beri.Yazdan yaza jilet yapıyordum.Şimdi her banyoda kullanıyorum.Aşırı aşırı kıllandım. Ama ağırlaşmaya başlayınca ağdaya gidicem mecbur.Yeni başladım yağlanmaya paklanmayalazercilerin ağdaya dönüşü peki
Dışarı çıkınca hapşırmamak için dua ediyorum. Hem kilolu hem sidikli olmak çok zorAy yok artık, daha neler giy kız mayonu bikinini canın sağolsun doğumdan sonra verirsin kiloları
Ay evet ya. Ben de bacağım için ilk seansa gitmiştim lazerde. kaldı öyle. 2 seansım. Doğumdan sonra artık. Şimdilik ağda yapmıyorum kuru makineyle traş ediyorum aylardır sık sık. Ancak son ay bir sir ağda yaptırabilirim daha uzun soluklu olması adına.Yeni başladım yağlanmaya paklanmayalazercilerin ağdaya dönüşü peki
Aynen ben de böyleyim. Epilasyonun öncesinden beter bazı yerler. Jilete dönüş. Ağda da canımı acıtcak istemiyorum ondan. Belki karın büyüyünce mecbur olcak. Saçım da çok uzadı, kestircem bir ara. Benim kontrol da bugündü, çok şükür her şey yolunda kızımızı gördük. Su içti, elini açtı kapattı döndü durdu kıpır kıpırdı. HHaftasıyla uyumluymuş. Aşıları da doktor bana tavsiye ediyoruz dedi, tetenoz için sağlık ocağı 20. Haftadan sonra dedi.10 yıl önce lazer yaptırdım hiç kılım yoktu o zamandan beri.Yazdan yaza jilet yapıyordum.Şimdi her banyoda kullanıyorum.Aşırı aşırı kıllandım. Ama ağırlaşmaya başlayınca ağdaya gidicem mecbur.
Adet söktürücü olarakda kullanıldığını ben bilmiyordum. Ben sadece öksürüğü kestiğini biliyordum.Tesekkur ederim. Adet söktürücü olarak sogun suyu içilirdi onu biliyorum ama hamilelikte dokunmaz mi ki? O kadar kotu oldum ki. Öksürürken kusacak gibi olup tikaniyorum. Zaten kusma fobim var.
Aynı kafadayız kuzumBen de tek çocuk istiyorum
Gerçekten çocuğa ayıracak tüm günüm olsaydı ve parayı dert etmeseydik ancak o zaman 2. çocuğu yapabilirdim. Fakat ben de kızıma elimizdeki imklanların hepsini olabildiğince sağlamak istiyorum.
Birde tekerleklerin süspansiyonu olması önemli detaylardan engebeli taşlı toprak yollarda bebeğin konforu ve arabanın kolay gitmesi için. Oto koltuğu adac sertifikalı olması önemli detaylardan.Kuzum görüp bakabileceksek mantıklı zaten ama ben doğudayım malum böyle şansım yok ki. İstanbul da olsam kesin değerlendirirdim mesela bunu.
Elele Allroad 3 Travel Sistem Bebek Arabası Rose Siyah
Bak kuzum bunu beğendim. Kendi sayfasında da 7bin lira. Bir arkadaşım dedi ki bebek arabası değil de oto koltuğu daha önemli mesela. Daha pahalısını oto koltuğuna ayır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?