2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tek çocuk konusunda aynı fikirde olmadığım için bi şey diyemiyorum, gönlünce olsun

Sikayetleri oldugu gibi dedim canim benim siyatik dedi cunku bobreklerimde de bisi yok cok sukur sinir sıkışmasi diye de geciyormus bu cumartesi bi gidicem sıra bulursam
Git bakalım kuzum. Benim şuan yok mesela. Ama geçen hafta çarşamba perşembe korkunçtu

Her gün pehlivan gibi yağlanan annişler var mı ? Valla elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum başından beri ama o kadar zor ki geçen hafta zaten hiç yapamadım. At kılı fırçası kullanımına hamilelikte de devam ediyorum bacaklarıma, dolaşım için iyi gelir diye düşünüyorum. Üstüne de badem yağı misss

Üşengeçlikten duştan duşa yağlansam bugün de iyi bakım oldu haaa diyip kendi kendime çak yapıyorum, sen at kılı fırça falan demişsin…

Üşengeçlikten duştan duşa yağlansam bugün de iyi bakım oldu haaa diyip kendi kendime çak yapıyorum, sen at kılı fırça falan demişsin…
Ne güldüm iyi bakım oldu hahhhah Ya heryerim çatlak dolu dahada ilerlerse mayo bikini giyemicem. Gerçi 4 ayda 8 kilo aldım bırak bikiniyi muhtemelen doğumdan sonra uzun bi süre kıyafetlerimi bile giyemiycem

Benim de idrarim geliyor ayağa bi kalkıyorum kasiklarimi biri çekiştiriyor sanki taş oturuyor nefesim kesiliyor. Randevuya gittiğimde söyleyeceğim doktora. Çok tutmasam bile o idrari yapmadan önceki evre çok zorluyor beni

Selam Kızlar bende bugün devlete gittim hem kızımı gördüm hem de kan ve idrar tahlili verdim.
Yani gordum sayılmaz yanlış bilgi olmasın doktor gördü iyi dedi :) Bana da belli olmayan bir ultrason görüntüsü verdi .
25 Kasım a özelden detaylı usg randevusu aldım.

Tetanoz doktorum yaptır dedi ben de yaptıracağım ancak bana bişi demedi kimse daha şu zaman gel gibi.

Bir de son 10 yıl içerisinde tetanoz aşısı olduysan gerek yok diye biliyordum neden yapalım dediler acaba sana.

Ben de tek çocuk istiyorum

Gerçekten çocuğa ayıracak tüm günüm olsaydı ve parayı dert etmeseydik ancak o zaman 2. çocuğu yapabilirdim. Fakat ben de kızıma elimizdeki imklanların hepsini olabildiğince sağlamak istiyorum.

Ben badem yağı ve kako yağı aldım. Daha 1 defa kullandım. Hep unutuyorum ya. Üstelik her gün görebildiğim bir yerde. Ama artış başlamam lazım. Bende de fırça var. Mantıklı aslında kan dolaşımı için.

Yeni başladım yağlanmaya paklanmaya lazercilerin ağdaya dönüşü peki

Ne güldüm iyi bakım oldu hahhhah Ya heryerim çatlak dolu dahada ilerlerse mayo bikini giyemicem. Gerçi 4 ayda 8 kilo aldım bırak bikiniyi muhtemelen doğumdan sonra uzun bi süre kıyafetlerimi bile giyemiycem
Ay yok artık, daha neler giy kız mayonu bikinini canın sağolsun doğumdan sonra verirsin kiloları

Yeni başladım yağlanmaya paklanmaya lazercilerin ağdaya dönüşü peki
Ay evet ya. Ben de bacağım için ilk seansa gitmiştim lazerde. kaldı öyle. 2 seansım. Doğumdan sonra artık. Şimdilik ağda yapmıyorum kuru makineyle traş ediyorum aylardır sık sık. Ancak son ay bir sir ağda yaptırabilirim daha uzun soluklu olması adına.

Özel bölgemde de neredeyse bitti gibiydi daha önceden yaptırmıştım lazer. Ancak sanki biraz bu yıl çıkmaya başladı tekrar. Zaten belli bir süre sonra o çıkanlara yaptırmak gerekliymiş. Nedir bu kadınların çilesi. Herhalde doğum zamanında bacak ve özel bölge için temiz bir yerde ağda yaptırcam gibi mecburen. O zamana kadar tıraşa devam.

Aynen ben de böyleyim. Epilasyonun öncesinden beter bazı yerler. Jilete dönüş. Ağda da canımı acıtcak istemiyorum ondan. Belki karın büyüyünce mecbur olcak. Saçım da çok uzadı, kestircem bir ara. Benim kontrol da bugündü, çok şükür her şey yolunda kızımızı gördük. Su içti, elini açtı kapattı döndü durdu kıpır kıpırdı. HHaftasıyla uyumluymuş. Aşıları da doktor bana tavsiye ediyoruz dedi, tetenoz için sağlık ocağı 20. Haftadan sonra dedi.

Tesekkur ederim. Adet söktürücü olarak sogun suyu içilirdi onu biliyorum ama hamilelikte dokunmaz mi ki? O kadar kotu oldum ki. Öksürürken kusacak gibi olup tikaniyorum. Zaten kusma fobim var.
Adet söktürücü olarakda kullanıldığını ben bilmiyordum. Ben sadece öksürüğü kestiğini biliyordum.
O zaman bir doktora yada en azından eczaneye gidip boğazını rahatlatıcak birşeyler al bence. Hiç riske girme, kendinede işkence etme.
A ben birde balkona çıkıyordum öksürük krizi tutunca. Serin hava hemen iyi geliyordu. Ben yurt dışındayım ama, havalar soğuk burda.

Geçmiş olsun tekrardan

Aynı kafadayız kuzum inşallah çok güzel yetiştirelim bebeklerimizi

Birde tekerleklerin süspansiyonu olması önemli detaylardan engebeli taşlı toprak yollarda bebeğin konforu ve arabanın kolay gitmesi için. Oto koltuğu adac sertifikalı olması önemli detaylardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…