2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok emin olmamak ile birlikte bugün bu arabayı gördüm kabin boy ama puset takılıyor tam incelemedim bilmiyorum prego covi ismi videolarını izleyeceğim bununda 7500 lira gibi bir fiyatı var uygun geldi baana

Eklentiler

• Screenshot_20231029_201711_Hepsiburada.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 54
Yaaaa bak sen de alma fikrindesin odfff ne alcam ben karar veremiyorum böyle olunca
Yok ama şimdi sana alma desem belki içinde kalır ama şunu biliyorum ki travel alacaksın sonra yine kabine döneceksin istersen şimdiden ikisini de al bu da bir seçenek

Bakın hamilton kabine puset takılmış, tentenin kumaş kısmını da çıkarmışlar travel dan hiçbir farkı kalmamış görüntüde.

Verdiginiz bilgiler cok guzel. Peki 3 gundur gecneyen bel kasik ayak agrisina ne yapmaliyiz persembe gunu idrar kulturu vs yaptirmistim temixdi
Cnm idrar yolu değildir insallah kaşık bel hamileliğin sonuna kada tabii rahim plasenta büyütmesinden olucak onun çok bir çaresi yok tabi dozunda olduğu sürece benimde sağ kaşığıma özellikle yatarken giriyor cnm

Cnm genelde bizde bir inanış var hormonlardan da kaynaklanıyor hamilelere evham bu tarz rüyalar çok gelirmiş Allah korudun korkulutan lari duymuştum da yer gök dua için insallah böyle şeyler gelmez başımıza

Yok ama şimdi sana alma desem belki içinde kalır ama şunu biliyorum ki travel alacaksın sonra yine kabine döneceksin istersen şimdiden ikisini de al bu da bir seçenek
Yok ikisini de almam çünkü masraf çok

Sizi dinlicem ikna edin beni

Bende çok emin olmamak ile birlikte bugün bu arabayı gördüm kabin boy ama puset takılıyor tam incelemedim bilmiyorum prego covi ismi videolarını izleyeceğim bununda 7500 lira gibi bir fiyatı var uygun geldi baana
Video iyi fikir bebek arabası videosu izlemek şart oldu belırleyıp ındırım takıp edıyım

Ben de aynı şeyi düşündüm ya bir de acaba bu sefer daha kolay büyümesi avantaj mı olur yoksa çok çatlar mıyız diyorum
Benim ilk gebeliğimde memelerimde çatlak olmuştu ama karnımda olmadı. Karnım geç büyüdü ama sonlarda çok büyüktü. Bu sefer baştan büyük başlarız ama sonda ilkine göre daha da büyümez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…