arabası olana hafif ama işlevli bir model yok mudur acaba benn hic anlamıyorum nasıl alcaksakBilmiyorum karışığımBende hem travel hem kabin var, arkadaşıma da söyledim, ona kabin al üstüne puset takılanlardan sonra puseti çıkarır rahat rahat kabinle gezersin diye ama onun da gönlü ikisinde. Travel gerçekten yük oluyor insana, ilk aylar kullanılan pusetle gezerken Allah var güzel. Puset takılan travellerden chicco duo goody plus çok güzel, onun muadili hamilton da çok kaliteli bir kabin araba ben de onu kullanıyorum onun fiyatı ortalama 5.5 sanırım 1800 e puset takma aparatı bir de puset alırsan 10 bini geçmez onun fiyatı. Traveli de baby home almıştım ayhan çocuk’tan o da çok kaliteli araba ama hepsi apağır yani.
Yok benım ılk bir de 100.yıl dıye heralde ayrı coskulu cok guzel kucuklugumu de hatırladımBen zaten hep böyle günlerde ağlardım da bu sene daha çok tabiokuldaki törenlerde bile ağlarım normalde de
Ben çocuklarla ilgili herşeyde duygusalımYok benım ılk bir de 100.yıl dıye heralde ayrı coskulu cok guzel kucuklugumu de hatırladım
İşte kışın doğursaydın sana travel hiç alma diye gönül rahatlığıyla söylerdim zaten evdesiniz diye. Travelde 5-6 aya kadar küçük parça kullanılıyor büyüğe sonra geçiyorsun yanında olmayacak yani. Sen travel de alsan kabin de alsan küçük puseti kullanacaksın. Sana foto atıyorum. Bu traveldeki küçük parça.Ya şimdi kuzum bak haziran da memlekete gideceğiz Eylül başına kadar. Yani nerdeyse çocuk 3 aylıktan 6 aylık olacak. Yanımda ne olmalı bu bile soru işareti. O zamana kadar hep o puset oluyor mu mesela? Yoksa diğer şeyi de yanımda mı olmalı? En zoru yaz ayı benim için valla
İşte dediğim gibi ben masraf yapmak istemiyorum hafif olsun diyorsan küçük puset takılan kabin alacaksın canım pusetten sonra oturur vaziyete gelince kabin çok hafif ve kullanışlıarabası olana hafif ama işlevli bir model yok mudur acaba benn hic anlamıyorum nasıl alcaksak
Insallah dogru arabayı alırımİşte dediğim gibi ben masraf yapmak istemiyorum hafif olsun diyorsan küçük puset takılan kabin alacaksın canım pusetten sonra oturur vaziyete gelince kabin çok hafif ve kullanışlı
Bu da kabin dediğimiz tip işte hafif olan bu, şu önündeki hamilton yazan yeri çıkarıp onun takma yerine aparat takıyorsun puseti de onun üstüne takıyorsun ilk aylardaInsallah dogru arabayı alırım
Canım onerdıgın chicco duo goody plus modelı 20 bin nasıl ucuz oldu Allahım cıldırcım bana bu arabaya 20 vermek niye cok gelıyor ya ofİşte dediğim gibi ben masraf yapmak istemiyorum hafif olsun diyorsan küçük puset takılan kabin alacaksın canım pusetten sonra oturur vaziyete gelince kabin çok hafif ve kullanışlı
Chicco pahalı evet, hamilton daha ucuz yarı fiyatına geliyor aparatı ve pusetiyle ve bence chicco kalitesindeCanım onerdıgın chicco duo goody plus modelı 20 bin nasıl ucuz oldu Allahım cıldırcım bana bu arabaya 20 vermek niye cok gelıyor ya of
Ona da bakım canımsChicco pahalı evet, hamilton daha ucuz yarı fiyatına geliyor aparatı ve pusetiyle ve bence chicco kalitesinde
O paraya 4 sene önce tofas alınıyordu sjsjsjsCanım onerdıgın chicco duo goody plus modelı 20 bin nasıl ucuz oldu Allahım cıldırcım bana bu arabaya 20 vermek niye cok gelıyor ya of
Kuzum ama Bitlis malumİşte kışın doğursaydın sana travel hiç alma diye gönül rahatlığıyla söylerdim zaten evdesiniz diye. Travelde 5-6 aya kadar küçük parça kullanılıyor büyüğe sonra geçiyorsun yanında olmayacak yani. Sen travel de alsan kabin de alsan küçük puseti kullanacaksın. Sana foto atıyorum. Bu traveldeki küçük parça.
Çıkarırsın biz de hiç sakınmadık öyle, bir de yazı var tabii ben travel la daha görsel mutlu olurum diyorsan onu al, 3 ay için yük olmasın görseli mühim değil dersen diğerini o da kötü durmuyor zaten gördüysenKuzum ama Bitlis malumhazirana kadar kış yani Mayıs da bile kar oluyor biliyorsun ama ben çıkartırım diyorum bağışıklık olarak kuvvetlensin her gün az az hava aldırmayı planlıyorum atıyorum köpüşümüzü gezdirirken gündüz onu da çıkartırım hava alır. Yanlış mı olur sence
Ya travel çok beğeniyorum görünüş olarakÇıkarırsın biz de hiç sakınmadık öyle, bir de yazı var tabii ben travel la daha görsel mutlu olurum diyorsan onu al, 3 ay için yük olmasın görseli mühim değil dersen diğerini o da kötü durmuyor zaten gördüysen
KullanırYa travel çok beğeniyorum görünüş olarak
Peki martta doğmuş bir bebek eylüle kadar o travel in ilk aparatıyla kalabilir mi? Yani pusetiyle?
Bi şey diyemiyorum al içinde kalacaksaHmmm ya ben travel istiyorum o zaman
Yaaaa bak sen de alma fikrindesinBi şey diyemiyorum al içinde kalacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?