2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

arabası olana hafif ama işlevli bir model yok mudur acaba benn hic anlamıyorum nasıl alcaksak

Bebe kıyafetlerı almaya basladım belkı ıkıncı cocugum olursa dıye erkek gibi almıcam ortak renk alcam dıyodum her seyını erkege göre almaya basladım amaaaaan bi daha mı gelcez dunyaya

Yok benım ılk bir de 100.yıl dıye heralde ayrı coskulu cok guzel kucuklugumu de hatırladım
Ben çocuklarla ilgili herşeyde duygusalım öğretmen de olunca sulu gözüm tamamen

Geçen sene öğretmenler gününde sınıfa girdim çocuklar özel şarkı vs söyledi ben yine ağladım bu sene artık daha çok ağlarım

İşte kışın doğursaydın sana travel hiç alma diye gönül rahatlığıyla söylerdim zaten evdesiniz diye. Travelde 5-6 aya kadar küçük parça kullanılıyor büyüğe sonra geçiyorsun yanında olmayacak yani. Sen travel de alsan kabin de alsan küçük puseti kullanacaksın. Sana foto atıyorum. Bu traveldeki küçük parça.

Eklentiler

• F487FD8E-4F17-4171-A92B-8BF09B3584AE.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 88
arabası olana hafif ama işlevli bir model yok mudur acaba benn hic anlamıyorum nasıl alcaksak
İşte dediğim gibi ben masraf yapmak istemiyorum hafif olsun diyorsan küçük puset takılan kabin alacaksın canım pusetten sonra oturur vaziyete gelince kabin çok hafif ve kullanışlı

İşte dediğim gibi ben masraf yapmak istemiyorum hafif olsun diyorsan küçük puset takılan kabin alacaksın canım pusetten sonra oturur vaziyete gelince kabin çok hafif ve kullanışlı
Insallah dogru arabayı alırım

Insallah dogru arabayı alırım
Bu da kabin dediğimiz tip işte hafif olan bu, şu önündeki hamilton yazan yeri çıkarıp onun takma yerine aparat takıyorsun puseti de onun üstüne takıyorsun ilk aylarda

Eklentiler

• 2A1760B9-23F6-4EDD-B1D0-CE56B58F36D0.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 80
Canım onerdıgın chicco duo goody plus modelı 20 bin nasıl ucuz oldu Allahım cıldırcım bana bu arabaya 20 vermek niye cok gelıyor ya of

Ikinci el uygulamalarinda gayet iyi bebek arabalari var bence bakin

Canım onerdıgın chicco duo goody plus modelı 20 bin nasıl ucuz oldu Allahım cıldırcım bana bu arabaya 20 vermek niye cok gelıyor ya of
Chicco pahalı evet, hamilton daha ucuz yarı fiyatına geliyor aparatı ve pusetiyle ve bence chicco kalitesinde

Kuzum ama Bitlis malum hazirana kadar kış yani Mayıs da bile kar oluyor biliyorsun ama ben çıkartırım diyorum bağışıklık olarak kuvvetlensin her gün az az hava aldırmayı planlıyorum atıyorum köpüşümüzü gezdirirken gündüz onu da çıkartırım hava alır. Yanlış mı olur sence

Çıkarırsın biz de hiç sakınmadık öyle, bir de yazı var tabii ben travel la daha görsel mutlu olurum diyorsan onu al, 3 ay için yük olmasın görseli mühim değil dersen diğerini o da kötü durmuyor zaten gördüysen

Ya travel çok beğeniyorum görünüş olarak
Peki martta doğmuş bir bebek eylüle kadar o travel in ilk aparatıyla kalabilir mi? Yani pusetiyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…