- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Ben de çok tıkanıyorum, geceleri özellikle zor oluyor. bazen de konuşurken nefesim yetmiyor öksürmeye başlıyorum. Doktora sorduğumda olur normal demişti, senin bir de astımın varmış iyice normal benceBurnum cok tıkanıyor ve bazen vok zor nefes alıyorum size de oluyor mu yoksa astımım var dıye mı oluyor
Akşamları oluyo bende de. Hatta burnumun tıkanması geniz akıntısı da yapıyorBurnum cok tıkanıyor ve bazen vok zor nefes alıyorum size de oluyor mu yoksa astımım var dıye mı oluyor
Vok zor oluyorBen de çok tıkanıyorum, geceleri özellikle zor oluyor. bazen de konuşurken nefesim yetmiyor öksürmeye başlıyorum. Doktora sorduğumda olur normal demişti, senin bir de astımın varmış iyice normal bence
Allah yardımcımız olsunAkşamları oluyo bende de. Hatta burnumun tıkanması geniz akıntısı da yapıyor
Neden korkuyosun ki, ne sana zor ve korkutucu geliyor mesela konuşalım at üzerindenO degılde ben bu erkek anası olma olayından sacma sapan bir sekılde korkuyorum
Benım bebegım tup bebek zar zor buldum bundan korkarkende kendıme kızıyorum
Zaten beynım bu hamılelıkte ıyıce error verdi ondan da ayrı çekıyorum
2 günde bir %60 oranında ilerlese tamamdır aslında. Kabaca bir hesap yaptım sizin de o oranda ilerlemiş. Bence normal gibi ama doktora da sordunuz mu bunu?Merhaba kızlar size bişey soracaktım ben ayın 16sında beta bakmıştım sat gününden 1 gün önce beta 30 çıktı dün tekrar baktım 604 çıktı deger çok düşük degilmi acaba başına böyle bir şey gelen oldumu
Ay cok hareketlıler yetemem diyeNeden korkuyosun ki, ne sana zor ve korkutucu geliyor mesela konuşalım at üzerinden
kızı erkeği yok ki, bütün çocuklar hareketli oluyor korkutan buysa. biraz da nasıl alışırsa ilgi alanı neyse aileden nasıl görüyorsa ona göre ilerliyor, birçok şeyin birleşimi etkiliyor çocuğun hareketliliğini. şimdiden bunu düşünüp germe kendini, çok hareketli olursa da alışırsın merak etme hehehAy cok hareketlıler yetemem diye
Insallah canım:))kızı erkeği yok ki, bütün çocuklar hareketli oluyor korkutan buysa. biraz da nasıl alışırsa ilgi alanı neyse aileden nasıl görüyorsa ona göre ilerliyor, birçok şeyin birleşimi etkiliyor çocuğun hareketliliğini. şimdiden bunu düşünüp germe kendini, çok hareketli olursa da alışırsın merak etme heheh
Yeğenim kız ve asla yerinde durmuyor bence kızı erkeği yok bu olayın korkma canımO degılde ben bu erkek anası olma olayından sacma sapan bir sekılde korkuyorum
Benım bebegım tup bebek zar zor buldum bundan korkarkende kendıme kızıyorum
Zaten beynım bu hamılelıkte ıyıce error verdi ondan da ayrı çekıyorum
Yok canım sormadım acişde yaptırdım bakim Bi dedim pazartesi randevum var ondan bi kez yine yapyırayım dedim2 günde bir %60 oranında ilerlese tamamdır aslında. Kabaca bir hesap yaptım sizin de o oranda ilerlemiş. Bence normal gibi ama doktora da sordunuz mu bunu?
Benim yaşım 31 dediğim gibi yaşla alakalı olmayabiliyor.evet sadece ihtimaller dizisi çok güvenilir bir test olduğu söylenemez genelde doktorlar kendi güvencesi için hastalara yapıyor illa hani bir problem çıkarsa test yapıldı diye.sen içini ferah tut ense kalınlığı vs normaldi değil miCanım ben normal biyokimyasal riskim çok çok çok düşüktü 27 yaşında olmama rağmen yaşı koyunca değer bir tık arttı ama aslına bakarsan bu ikili testi yapmak kadar saçma bir şey yok zaten testin güvenirliği %65 ve test sonucu kesin değil istatistik. İlk gebelik olunca bir şeylerden haberim olmuyor bilmiyorum. Bana sadece şuraya kan ver şu gün gel deniyordu kimse bir bilgi vermedi bilsem böyle olduğunu hiç yapmazdım bile.
İnşallah ama hala devam ediyor işte ben de. Bulantılarım bitti şükürYalnız ve anormal hissediyordumbir an önce geçer inşallah bunlar
Bu da ben. Allah ım herşey ben de neden varBurnum cok tıkanıyor ve bazen vok zor nefes alıyorum size de oluyor mu yoksa astımım var dıye mı oluyor
Bana 10. Haftadan beri oluyor. Ben alerji sandım, bir türlü geçmedi. Normalde rinit var. Doktoruma sordum. Gebelikte mukozada ödem oluyormuş ve burun tıkanıklığı normalmiş. Alerji ilaçları burun spreyleri kullandırtmadı. Sterimar tuzlu su kullanıyorum, vicks sürüyorum. Bir de bende migren var bazen baş ağrısı yapıyor, o zaman da buz koyuyorum, azaltıyor baya. Geçmiş olsun size, doktora astımı sorarsınız.Burnum cok tıkanıyor ve bazen vok zor nefes alıyorum size de oluyor mu yoksa astımım var dıye mı oluyor
Evet kuzum hepsi normalmiş be bende de var. Gündüzleri de ders anlatırken nefes nefese kalıyorumBende çok tıkanıyorum akşamları özellikle daha da kötü oluyor nefesim de kesiliyor. Burnum da çok kanıyor benim hepsi için normal deniliyor ama hayatı da zorluyor tabi.
Aynen canım çok şükür normal. Bebeklere ve kendimize yaptığımız şu stres o kadar üzücü ve yorucu kiBenim yaşım 31 dediğim gibi yaşla alakalı olmayabiliyor.evet sadece ihtimaller dizisi çok güvenilir bir test olduğu söylenemez genelde doktorlar kendi güvencesi için hastalara yapıyor illa hani bir problem çıkarsa test yapıldı diye.sen içini ferah tut ense kalınlığı vs normaldi değil mi
Annelik böyle birşey demek ki daha doğmadan endişeler başlıyor hepimiz aynıyız emin ol bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız inşAynen canım çok şükür normal. Bebeklere ve kendimize yaptığımız şu stres o kadar üzücü ve yorucu ki
Canım tamamen geçti mi kokusu hassasiyeti falan sabah uyanır uyanmaz mide bulantısı kaçıncı haftada rahatladın?İnşallah ama hala devam ediyor işte ben de. Bulantılarım bitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?