Kız olursa biz de Arven’i düşünmüştük dün anlamına baktık savaşçı demekmiş. Ay savaşmasın çocuğum savaşmak zorunda kalmasın her işi kolayca aksın gitsin şanslı olsun o yüzden vazgeçtikSağol kuzumAslında aklımda Mila vardı. Ama kv ismine çok yakın sırf bu yüzden vazgeçtim. Söyleyeceklerini tahmin etmek zor değil bir de Arven ve Arya vardı. Arya daha güzel geldi bana. Erkek olsaydı net Arden olacaktı
Ben de vazgeçtim ondan zaten. Şuan aklımdaki Arya. Aslında Pera da hoşuma gidiyor da eşim beğenmediKız olursa biz de Arven’i düşünmüştük dün anlamına baktık savaşçı demekmiş. Ay savaşmasın çocuğum savaşmak zorunda kalmasın her işi kolayca aksın gitsin şanslı olsun o yüzden vazgeçtik
İkisi de çok güzelBen de vazgeçtim ondan zaten. Şuan aklımdaki Arya. Aslında Pera da hoşuma gidiyor da eşim beğenmedi
Çok mantıklı. Ben ismin kesinlikle karakter üzerine etkili olduğuna inanıyorum. Benim kardeşimin adı da böyle savaş anlamına geliyor. Yemin ederim normal bir iletişimimiz kesinlikle yok, sürekli savaş halindeyizKız olursa biz de Arven’i düşünmüştük dün anlamına baktık savaşçı demekmiş. Ay savaşmasın çocuğum savaşmak zorunda kalmasın her işi kolayca aksın gitsin şanslı olsun o yüzden vazgeçtik
Ya dimi. Anlamının güzel olmasına kafayı taktım bu aralar ben de. Sanırım hiçbir zaman seçemeyeceğimÇok mantıklı. Ben ismin kesinlikle karakter üzerine etkili olduğuna inanıyorum. Benim kardeşimin adı da böyle savaş anlamına geliyor. Yemin ederim normal bir iletişimimiz kesinlikle yok, sürekli savaş halindeyiz
Adam isminin hakkını veriyor o yüzden iyi düşünmek lazım anlamı da olumlu olsun kulağa da hoş gelsin
Merak etme yalnız değilsinYa dimi. Anlamının güzel olmasına kafayı taktım bu aralar ben de. Sanırım hiçbir zaman seçemeyeceğim
Amin kuzum inşallah hepimizinkilerİkisi de çok güzelSağlıkla gelsinler inşallah
Sana ne zamandır yazcam geçen görmüştüm coook sevindim bebişin olacağı için sağlıkla sıhhatle hayırla kavuşmak nasıp olsun hepimizeEvet evet Arya gerçekten çok güzel. Biz de başlarız artık isim seçmeyecinsiyeti bekliyorduk. Ay kız annesi oluyoruz
Yeaaa yirim sağol birtanemSana ne zamandır yazcam geçen görmüştüm coook sevindim bebişin olacağı için sağlıkla sıhhatle hayırla kavuşmak nasıp olsun hepimizeAğustos grubundan hatırlıyorum
Ben kendime hayran kaldım bu süreçte hergün göbüşüme bakıyorum yaSiz de göbeğinize baktıkça heheh diye gülüyo musunuz? Çok şirin ya ayva göbeği gibi ama daha büyük, kavun göbeği denilebilir
15 dakika önce yaptimSiz de göbeğinize baktıkça heheh diye gülüyo musunuz? Çok şirin ya ayva göbeği gibi ama daha büyük, kavun göbeği denilebilir
Benim bayagi büyük, vücudum bayagi hamile vücudu oldu artik.Ben kendime hayran kaldım bu süreçte hergün göbüşüme bakıyorum yaama kavun değil daha birde çizgi oluştu bende sizde de var mı çizgi
Bugün durdum karnımı izledim yarım saat bi hareket bi işaret görür müyüm diyeBen kendime hayran kaldım bu süreçte hergün göbüşüme bakıyorum yaama kavun değil daha birde çizgi oluştu bende sizde de var mı çizgi
Zayıf mısın belki ondan karnın hemen çıkmıştırBenim bayagi büyük, vücudum bayagi hamile vücudu oldu artik.
Cizgi de var, iki üc haftadir. O bayagi erken oldu ama cok koyu degil.
Haha şimdiden hareket mii çok güldüm bunaBugün durdum karnımı izledim yarım saat bi hareket bi işaret görür müyüm diyeve evet çizgim var ve evet kavunun büyük hali
Allah ona uzun ömür, sağlık versin canım. Öbür melek için çok üzüldüm kardeşim allah Sabır versinGünaydın kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınız içinbu arada diğer bebeğimin cinsiyeti erkekmiş @Mavihali
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimizin
Bebeklerimiz sağlıkla gelsin de çekeriz canımİlaç kullan hiç olmazsa kusmazsın miğdem bulanmaya devam ama çıkmıyor bişiler miğdemde kalıyor kustugumda artık kan geliyordu ilaca mecburum belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?