2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar ben cuma günü ögrendigimden beri oglum dedikce agliyorum ya icim cok degisik oluyor, sidiklinin teki oldum ciktim.

Arkadaslar ben cuma günü ögrendigimden beri oglum dedikce agliyorum ya icim cok degisik oluyor, sidiklinin teki oldum ciktim.
Bana da doktor haber vermek için aradiginda oglunuz nasil dediginde ben de hemen hüngür şakır ağlamıştım çok değişik bir duyguymuş ya, kız olsun erkek olsun ama zaman geçtikçe bazı detayları öğrendikçe daha farklı hissediyormuş insan..

Ben 10 haftalik gebeyim ve tokso igm + çıktı. Çaresizim. Ilac başladık. Siz nasıl geçirdiniz bu süreci
Çok üzüldüm canım ya ama böyle durumda tekrardan test vs istiyorlar diye biliyorum belki senin yalancı pozitiftr. Bende çok korkuyordum kedimiz var diye

Ayy çok geçmiş olsun. Ben de geçenlerde metroda bayıldım. Kahvaltı yapıp çıkmıştım evden ama tansiyonum düştü sanırım. Ayaktaydım bi anda soğuk terlemeye başladım bayılıcam galiba dedim ki daha önce hiç bayılmamıştım. Gözümü açtığımda oturuyodum etrafımdan su poğaça uzatanlar falan Allah razı olsun bi kız metrodan inince koluma girdi birlikte yürüdük bi süre. Sonra ayran alıp içtim kraker yedim falan toparladım. Artık kahvaltı yapsam da yapmasam da dışarı çıkınca ilk işim ayran içmek ve yürürken metrodayken falan devamlı ufak ufak kraker yemek. Ben böyle çözüm buldum size de faydası olur belki

Cybex in Libelle modeli var baston 2 sene once kuzenimin cocugu icin gayet kullanisli minnacik oluyor katlaninca

Ben dıyordum burda bebek arabası modelı paylasırlar onu alırım anlamıyorum cunku bir kac model baktım pıerre cardın falan 7 8 di bunlar 15 20 cok pahalı degıl mı ya

Hanımlar 13haftalık oldum hatta doktorumun deyimiyle bi hafta da önce gidiyor ama miğde bulantılarım geçmiyor ilaca rağmen kustum kusacagım hep bu durumdayım bu haftaları geçmiş ve düzene girmiş kimse varmı acaba

15. haftada kesildi benim ama çok dikkat ediyorum hala ve hiç midemi zorlayacak şeyler tüketmiyorum

17.haftada düzeldim kuzum şükür
Daha çok var rabbim Yardım et dayanma gücü ver miğdem yine çok kötü ağzım deli gibi su üretiyo kızım geçen babasına annemin salyası varmış diyo moralim bozuluyor valla

15. haftada kesildi benim ama çok dikkat ediyorum hala ve hiç midemi zorlayacak şeyler tüketmiyorum
Bişi tüketemiyorum diğer hamileliklerımdede kusuyprdum ama yiyordum da bunda giyemiyorum miğdem kaldırmıyor hemen böyle bulantılarım başlıyor bir ay var daha beklicem rabbim cümlemize yardım etsin

Ben dıyordum burda bebek arabası modelı paylasırlar onu alırım anlamıyorum cunku bir kac model baktım pıerre cardın falan 7 8 di bunlar 15 20 cok pahalı degıl mı ya
Türkiye’den alırsan malum vergiler sebebiyle çok pahalı, yurt dışından getirme imkanın varsa yarı fiyatına getirebiliyorsun yani aslında çok pahalı değil, bizim ülkemizde pahalı. Bir de tamamen kendi konforun ve hayat stiline göre bir model seçiyorsun yani sana ne uygun ve mantıklı geliyorsa gibi düşün. ekstra bir özelliği olmasına gerek yok itince yürüsün diyorsan ona göre seçersin, ne bileyim benden sonra kardeşim rahat ederek kullansın diyorsan ona göre, bebeğimin konforu en mühimi diyorsan ona göre, ben kullanayım satarım diyorsan ona göre gibi gibi..

Daha çok var rabbim Yardım et dayanma gücü ver miğdem yine çok kötü ağzım deli gibi su üretiyo kızım geçen babasına annemin salyası varmış diyo moralim bozuluyor valla
Ben 15. haftaya kadar dakka başı lavaboya tükürerek geçirdim ki bizim evde yemek bile pişmiyordu düşün. Alt kattan üst kattan gelen kokulardan rahatsız oluyordum. Ailen vs yakınlardaysa rica etsen onlarda pişip size gelse, sen de evde kokusuz şeyler yapıp yesen?

Maglesef onlar İstanbul’da ben tekirdağdayım çağırdım kimse gelmedi işleri varmış bi gün iyi gibiysen diğer güne kötüleşiyorum sabır diyelim rabbim bebeklerimize sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…