ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
- 53
Bence kız12+6’dan selamlaaar
Cinsiyet tahmini var mıdır?
Güle güle kullanın canım, biz kabin boy bir araba alıp başka araba almamayı planlıyoruz öyle daha makul oluyor gibi bizim için ama bakalımBir yıl sonra bastona geçeriz zaten. Açıkçası bugün baktık yine niyetimiz chicco almaktı hem kabin hem travel sistem olan. Ama kuzum bizim bagajlar hep çok dolu sandalye masa ıvır zıvır bir de çocuk olunca düşünemiyorum. diğerlerinde iskeleti bagaja koymak lazım. E uzun insanlar da değiliz. Başka olumsuz yorum duymadıysanız bize uygun gibi
Kuzum kardeşinle konuşsan? Çünkü küçük değil. Benimki de 18 yaşında. Yazın doktor bana yatacaksın dediğinde bana bakmıştı yani. Ama tabi söyledim ben yapamıyorum yatmam lazım diye. O şekilde yazdım etti sağolsun. Sen de kötüyüm vs diye konuşsan?Kızlar anneme mesaj attım sonunda çok sinirlendim çünkü söyledim anneme midem bulanıyor oğlun durmadan kızartma vs zararlı şeyleri istiyor, kendime kahvaltı hazırlayacak halim yok ekmege yag suruyorum, ona sigara börekleri kizarityorum her sabah farklı bisi istiyor yoruldum dedim , gına geldi yani 17 yaşında kardeşim anlamıyor halden , odada 4 tane bardak yerde koltukların yanında hep yeter ben onun g.tunu nasıl toplayayım bu halde kazık kadar oldu. Ve ben baştan uyardım bak bana kv geldi halim yok diye evi topladı yemek yaptı dedim. Ona rağmen böyle umarsızca davranıyor. Yemek yapıyorum sevmediği yemek diye disardan yemek falan söyledi dün sinirden kudurucam artık az kaldı.
ya güzelim sen neden her şeye kurulup canını sıkıyosun, boşversene? koskoca adam olmuş bir zahmet sabah kalkıp kendine kahvaltı hazırlayabilecek yaşta, bardağını çanağını da toplayıverir sen kendini sıkıntıya sokmadan söyle ve yaptır, kendin yapıp iyice sinirlenme. Gerekiyorsa yapana kadar söyle ve başında bekle. Dışarıdan söylemek istiyorsa da söylesin yesin, sana ne bırak ayol.Kızlar anneme mesaj attım sonunda çok sinirlendim çünkü söyledim anneme midem bulanıyor oğlun durmadan kızartma vs zararlı şeyleri istiyor, kendime kahvaltı hazırlayacak halim yok ekmege yag suruyorum, ona sigara börekleri kizarityorum her sabah farklı bisi istiyor yoruldum dedim , gına geldi yani 17 yaşında kardeşim anlamıyor halden , odada 4 tane bardak yerde koltukların yanında hep yeter ben onun g.tunu nasıl toplayayım bu halde kazık kadar oldu. Ve ben baştan uyardım bak bana kv geldi halim yok diye evi topladı yemek yaptı dedim. Ona rağmen böyle umarsızca davranıyor. Yemek yapıyorum sevmediği yemek diye disardan yemek falan söyledi dün sinirden kudurucam artık az kaldı.
Kız sen değil miydin benim kv iyi geline denk gelmiş ben olsam haşlarım diyen. Katlanmazsın sen bunlara. Ağzına geleni söyle sana dert olacağına ona dert olsun aaa koca adam olmuş başlatmasın kızartmasına yemeğine. Bırak aç kalsın al ekmeğini kaşar domatesini ekmek arası yapsın yesin. Akşam da ne varsa onu yesin. Belki hayatında tadını çıkaracağın en güzel zamanlar. Sıkma güzel canınıKızlar anneme mesaj attım sonunda çok sinirlendim çünkü söyledim anneme midem bulanıyor oğlun durmadan kızartma vs zararlı şeyleri istiyor, kendime kahvaltı hazırlayacak halim yok ekmege yag suruyorum, ona sigara börekleri kizarityorum her sabah farklı bisi istiyor yoruldum dedim , gına geldi yani 17 yaşında kardeşim anlamıyor halden , odada 4 tane bardak yerde koltukların yanında hep yeter ben onun g.tunu nasıl toplayayım bu halde kazık kadar oldu. Ve ben baştan uyardım bak bana kv geldi halim yok diye evi topladı yemek yaptı dedim. Ona rağmen böyle umarsızca davranıyor. Yemek yapıyorum sevmediği yemek diye disardan yemek falan söyledi dün sinirden kudurucam artık az kaldı.
Kavga ettik konuşmuyoruz o yüzden sinirliyim ya zaten ? Ağzıma geleni söyledim odasına çekildiKız sen değil miydin benim kv iyi geline denk gelmiş ben olsam haşlarım diyen. Katlanmazsın sen bunlara. Ağzına geleni söyle sana dert olacağına ona dert olsun aaa koca adam olmuş başlatmasın kızartmasına yemeğine. Bırak aç kalsın al ekmeğini kaşar domatesini ekmek arası yapsın yesin. Akşam da ne varsa onu yesin. Belki hayatında tadını çıkaracağın en güzel zamanlar. Sıkma güzel canını
Sende niye kalıyor kardeşinKavga ettik konuşmuyoruz o yüzden sinirliyim ya zaten ? Ağzıma geleni söyledim odasına çekildi
Memleketim manisa, ben 10 saatlik uzakliktayim beni görmeye geldi özlediği için. 2 hafta kalacakti ama ben ne ilgilenebiluyorum ne bisey. Dermanim yok çünkü.Sende niye kalıyor kardeşin
16+1 suan cnmKaç haftalik
Korktum bide su kv dedigi seyler beynimde yankilanior daha dun bile kiz oldugu icin sevinirken hemen amann he bisi alma bisii olurrr filannn delircem yaCanımm kesinlikle cihazın kalitesinden. 3 doktorun ultrasonuna girdim görüntülere inanamazsın. Birinde bebeği bile ayırt edemiyorsun. Birinde parmakları bile sayılıyor.Eh artık bebişler de büyüyor haliyle tam dolduruyor hacmiyle keseyi.
Aaaa kaynana yılan her dediği yalan. Su da içmeyelim belki boğazımıza kaçar ölürüzKorktum bide su kv dedigi seyler beynimde yankilanior daha dun bile kiz oldugu icin sevinirken hemen amann he bisi alma bisii olurrr filannn delircem ya
Para harcatmamak için yapıyorlar. Bana da lohusa takımı falan alcam dedim de niye alcan ne gerek var dedi. Ay sanane kadddınnnnn demedim tabii ki. Alacağım tabi dedim, 3 takım hemde, bazen içlerine şeytan kaçıyor, bazen de analık duyguları kabarıyor bilmiyorum. Çocuğu erkek olanlar mutlu mu gergin mi merak ediyorum , ben çok gerginim ya enerjim hep düşük depresyona ha girdim ha giricem.Korktum bide su kv dedigi seyler beynimde yankilanior daha dun bile kiz oldugu icin sevinirken hemen amann he bisi alma bisii olurrr filannn delircem ya
Çok güzel bi duygudur darısı başımızaKizlar resmen ben bugun bebegi hissettim ve ciddi sekilde cok heyecanlandim disari cikmistik ypruldugum icin biraz oturdum bildiginiz bisi kimildiorduo kadar duygulandim ki
Ben ilk kardeşin sürekli sizde kalacak zannettim ama zaten 2 haftaymış be canım 2 hafta dayanamadım mı tamam hani sağlıksız şeyler yemememiz lazım ama ona kızartma yapıyorsan kendine de yumurta falan haşlamak zor olmazdı galibaMemleketim manisa, ben 10 saatlik uzakliktayim beni görmeye geldi özlediği için. 2 hafta kalacakti ama ben ne ilgilenebiluyorum ne bisey. Dermanim yok çünkü.
Benim kafama taktığım sadece bu değil ki . İlgilenemiyorum çocukla, bu yüzden de çok vicdan azabı yapıyorum. Ben ona gelmeden dedim ki bak hiç halim yok, kendime ekmeğe yağ sürüyorum bir de benim mide bulantilarim bi geldi mi gitmiyor, kızartma yaparken kusacak gibi oluyorum, o gün kötüysem normalde yemek yapmam ama kardeşim var, bütün gün uyukluyorum vicdan azabı çekiyorum vakit geciremiyoruz diye. Üzülüyorum yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum , biz babasız büyüdük annem kardeşim ben varız bu kadarız, o benim canım , yemeğe çok düşkün, senede 1 kere geldi ben ona patates yemeği yapıyorum, söz de hiç dinlemiyor 1 günde 2.5 litre kola iciyor kızıyorum laf dinlemiyor diye. Hormonlar mi bilmiyorum ama böyle işte.Ben ilk kardeşin sürekli sizde kalacak zannettim ama zaten 2 haftaymış be canım 2 hafta dayanamadım mı tamam hani sağlıksız şeyler yemememiz lazım ama ona kızartma yapıyorsan kendine de yumurta falan haşlamak zor olmazdı galibagerçi odadyı dağıtması getirdiğini götürmemesi kötü o konuda haklısın ama kalp kırmadan konuşsan belki daha iyi olurdu sen de bu kadar kafaya takmazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?