2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız doktordan iyi mi bilicez, o bir sorun görmediyse yoktur. Böyle durumlarda doktor ne diyorsa ona güvenicez hiç başka ek bilgiyle kafamızı kurcalayıp kendimizi yok yere strese sokmıycaz
Ben de öyle dedim ya ilkinde de çok takılmamıştım onda direkt üçlü yapmıştı doktor sonuca bakmadım bile sorun yok diyince
Canım sen ne hissediyosun evdeki kız mı erkek mi
Evdeki erkek, bunu da erkek diye tahmin ediyorum ya da erkeğe alıştım kıza yakıştıramıyorum mu ama kız olaydı bu iyiydi kapatırdık defteri

Kız hissettiğinizi eşime sölesem sevinir erkek diyenlerle birdaha konuşma düşünceleri kendilerine kalsın diyor bende öyle çok becerdiğime değil YouTube den baka baka örüyorum
Benim eşim de kız istiyordu.Diğer ihtimali düşünmüyordu. Erkek olursa napıcan sevmiycen mi diyordum yok canım sağlıklı olsun falan filan diyordu. Şimdi diyorum aslan kocam erkek adamın erkek çocuğu olur bilmem ne.Çok hoşuna gidiyor. Kız olsaydı da derdim babasının prenses kızı en güzel rol model erkeği. Nabza göre şerbet veriyorum.
Valla bakıp örmek bile yetenek helal olsun.

Haha güzel taktikmiş erkek olursa bende öyle derim o zman kocişime

3 dilim sucuk yedim inşallah bisi olmaz. Bi doktor az yiyebilirsiniz demiş
Ben yenmez denilen her şeyi yedim şu 3 ayda ya sucuk da yedim maydonoz da yedim hiç bir şey ayırmadım şükür bir sorun da olmadı ama tabi abartmadan kıvamında olduğundan sorun olmadı diye düşünüyorum

Biraz daha rahatladı icim, bende 3 de yattım şimdi kalktım uyumuş kalmışım, çok gergindim ya uyuyunca rahatladım valla

Bence kız Nasıl örüyorsunuz aklım almıyor ya acayip yetenek maşallah

Ben amigurumiden oyuncak yapmak istiyorum, ipini aldım bugün ama cesaret edip başlayamadım, aslında hamile kalmadan önce bir sürü oyuncak yapmıştım, kardan adam, kız bebek, sevimli ayıcık, tavşan, minik bir top, şimdi de mavi renk aldım, başlarım inşallah

kaç haftadır ilaç dışında su içemedim bugün artık tak etti canıma kussam da ölsem de bir sürü içicem diye gün boyunca abartısız üstü üste dört beş bardak su içtim sudan sonra göbeğim bi çıktı ki bide be yesem gaz oluyor sancı oluyor ne yapim bilmiyorum artık

Ayy bende youtube baka baka ayıcık yaptım bebişime çok tatlı oldu
Birde amigurumiden çıngırak ve isimli emzik askısı yapıyolar o da çok hoş cinsiyeti belli olsa ona göre bende yapcam

Ayy bende youtube baka baka ayıcık yaptım bebişime çok tatlı oldu
Birde amigurumiden çıngırak ve isimli emzik askısı yapıyolar o da çok hoş cinsiyeti belli olsa ona göre bende yapcam

Evet, çok güzel oluyor gerçekten, bir koloni silsilesi halinde yan yana koyup fotoğraf çekiyordum onlara, sonra kaldırdım hepsini, çok tatlı oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…