- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Bence kızEn son 8+6 da gittik canım
Bu salıya randevum var 12+5 olacakinşallah gösterir merakımdan çatlıcam birsürü tulum battaniye modelliri var cinsiyetine göre onları örnek için sabırsızlanıyorum
Ben de öyle dedim ya ilkinde de çok takılmamıştım onda direkt üçlü yapmıştı doktor sonuca bakmadım bile sorun yok diyinceKız doktordan iyi mi bilicez, o bir sorun görmediyse yoktur. Böyle durumlarda doktor ne diyorsa ona güvenicez hiç başka ek bilgiyle kafamızı kurcalayıp kendimizi yok yere strese sokmıycaz
Evdeki erkek, bunu da erkek diye tahmin ediyorum ya da erkeğe alıştım kıza yakıştıramıyorum mu ama kız olaydı bu iyiydi kapatırdık defteriCanım sen ne hissediyosun evdeki kız mı erkek mi
Benim kayınvalide gibi oldu
İki seçenek var zaten herkese bi şey diyince karışıyor hatlarBenim kayınvalide gibi oldu
Kız hissettiğinizi eşime sölesem sevinirBence kızNasıl örüyorsunuz aklım almıyor ya acayip yetenek maşallah
Benim eşim de kız istiyordu.Diğer ihtimali düşünmüyordu. Erkek olursa napıcan sevmiycen mi diyordum yok canım sağlıklı olsun falan filan diyordu. Şimdi diyorum aslan kocam erkek adamın erkek çocuğu olur bilmem ne.Çok hoşuna gidiyor. Kız olsaydı da derdim babasının prenses kızı en güzel rol model erkeği. Nabza göre şerbet veriyorum.Kız hissettiğinizi eşime sölesem sevinirerkek diyenlerle birdaha konuşma düşünceleri kendilerine kalsın diyor bende öyle çok becerdiğime değil YouTube den baka baka örüyorum
Haha güzel taktikmiş erkek olursa bende öyle derim o zman kocişimeBenim eşim de kız istiyordu.Diğer ihtimali düşünmüyordu. Erkek olursa napıcan sevmiycen mi diyordum yok canım sağlıklı olsun falan filan diyordu. Şimdi diyorum aslan kocam erkek adamın erkek çocuğu olur bilmem ne.Çok hoşuna gidiyor. Kız olsaydı da derdim babasının prenses kızı en güzel rol model erkeği. Nabza göre şerbet veriyorum.
Valla bakıp örmek bile yetenek helal olsun.
Grup ilk defa bugün canlandı sen hep konuşBugün çok konuştum helal edin ağrılarım hafifledi magnezyumu almaya başladığımdan beri ondan çenem düştü. Uzun zaman sonra arkadaşlarla buluşcaz onlar alır artık gazımı
Bizim ailede de tek erkek diyen KVAy bana da kv ve yandaşları hep erkek diyorama eşim aşırı kız istiyor açıkçası bende eşimin tarafını ters köşe yapmak istiyorum
EvetAy pardon afra ya mı demiştim erkek
Olur mu olur valla zaten 2 de 1 ihtimal varBizim ailede de tek erkek diyen KVBir de o tutturuyormuş.
Ben yenmez denilen her şeyi yedim şu 3 ayda ya3 dilim sucuk yedim inşallah bisi olmaz. Bi doktor az yiyebilirsiniz demiş
Biraz daha rahatladı icim, bende 3 de yattım şimdi kalktım uyumuş kalmışım,Ben yenmez denilen her şeyi yedim şu 3 ayda yasucuk da yedim maydonoz da yedim hiç bir şey ayırmadım şükür bir sorun da olmadı ama tabi abartmadan kıvamında olduğundan sorun olmadı diye düşünüyorum
Kendimi gördüm bende sankiAhahahaha o kadar komik ki gülmemi durduramıyorum baktıkça gülüyorum
Kızlar şaka gibi ama oğlum geliyor @Mavihali
Bence kızNasıl örüyorsunuz aklım almıyor ya acayip yetenek maşallah
Ayy bende youtube baka baka ayıcık yaptım bebişime çok tatlı olduBen amigurumiden oyuncak yapmak istiyorum, ipini aldım bugün ama cesaret edip başlayamadım, aslında hamile kalmadan önce bir sürü oyuncak yapmıştım, kardan adam, kız bebek, sevimli ayıcık, tavşan, minik bir top, şimdi de mavi renk aldım, başlarım inşallah
Ayy bende youtube baka baka ayıcık yaptım bebişime çok tatlı oldu
Birde amigurumiden çıngırak ve isimli emzik askısı yapıyolar o da çok hoş cinsiyeti belli olsa ona göre bende yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?