2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Lütfen böyle olumsuz endişelerle strese girmeyin. Maalesef hepimizin belki yaşayabileceği olumsuz durumlar, ama dışarı çıkınca araba çarpıp ölebileceğimiz gibi ihtimaller bunlar da. Bunca sağlıklı insan nasıl dünyaya geliyor onu düşünün. Değiştiremeyeceğimiz şeyler hakkında düşünmenin anlamı yok. Önce tedbir sonra tevekkül.

Niye yaaa gecenin nesi kötü ki, bir de siyah uzun saçlı kız demek, kime ne zararı var ben Leyloş diye çağırırım diyordum, kızınca Leyla derim sadece, o da sayılır mı
Aaa tanıdığım tüm Leylalar inanılmaz güzel ve ağırbaşlı. İsmine de yansıdığını düşünüyorum karakterin

Bu arada Ela harika bir isim ama Leyla Ela olmaz, "lelelelele" der gibi oluyor, çocuk habire halaya durmasın
Ha
Ha
Ha
Çocuğu türkiyeden çıkarırsın ama içindeki halayı çıkaramazsın bence bi daha düşün, belki bu bi işarettir
İkinci isim olarak kesin düşünmüşsündür ama şunlar nasıl universal söyleniş bakımından?
Suzan
Yasemin
Zeynep
Hazal
Deniz

Ben bir de Mavi’yi beğeniyorum uniseks isim ama yani anası babası kara saçlı kara gözlü insanlar, çocuk neresi mavi yaaauvv diye yadırganır örselenir o yüzden listeme bile eklemedim

Aa mavi’yi hiç erkek duymamıştım. Ela’da öyle gözü kahverengi adı Ela. Yada Eylül’de doğmayan çocuğa Eylül ismi vermek. Nisan’a denk gelirse Nisan konulabilir onun da anlamı yok ama

Deniz'i o kadar cok seviyorum ki. Kaybettigim bebegime koymustum, hamileligimde neredeyse hep denizdeydik cünkü, aslinda ikinci isim olarak erkek de olsa kiz da olsa koymak isterim ama iste bilmiyorum. Sanirim koyamam.

Mavi cok güzelmis ya, hic düsünmemistim. Almanya'da "Maafi" diye teleffuz ederler ama heheh

Aa mavi’yi hiç erkek duymamıştım. Ela’da öyle gözü kahverengi adı Ela. Yada Eylül’de doğmayan çocuğa Eylül ismi vermek. Nisan’a denk gelirse Nisan konulabilir onun da anlamı yok ama
Ben galiba Nisan koyacagim Leyla'ya ek, kiz olursa tabi. Ama düsünüyorum tutup martta gelecegi tutar

Ben de erkekte duymadım ama uniseks bence, bana ne
Mevsim isimlerini anlıyorum ben, Nisan ve Mayıs severim mesela bana hep güzel şeyler çağrıştırdıkları için ama dürüst olalım birincisi kızım olmayacak ikincisi muhtemelen mart sonunda doğurucam o zaman anlamsız

Evet ya erkek olacak bizim Biz dün akşam Bartu’ya karar verdik.
Ben galiba Nisan koyacagim Leyla'ya ek, kiz olursa tabi. Ama düsünüyorum tutup martta gelecegi tutar
Ben Leyla ismini yalnız bırakırdım. Kendi başına çok güzel bir isim

Canım benim, istemeden üzülmene sebep olduysam özür dilerim

ay bende öyle hissediyorum dünden beri keşke okumasaydım o yazıyı
O yazı benim 6 haftadır kontrole gitmemem üzerine verilmiş bir cevaptı sık gidiyorsanız sıkıntı etmeyin kızlar ben de okuyunca kötü oldum önce ama eşimle konuştum rahatladım. Allah’ın ömür yazmadığı bir canlıyı saat başı kontrole giderek bile hayatta tutamayız. Yaşayacak ömrü varsa da gelir. Biz anne adayları olarak içimizde büyüyen bu yavruları bildiğimiz zararlardan zaten koruyoruz. Zarar bilmediğimiz yerden gelirse de kendimizi suçlamamıza ya da acaba zarar gördü mü diye kuruntu yapmamıza hiiiç gerek yok. Allah hepimizin bebişlerini korusun her türlü beladan

amin canım haftaya perşembede benim kontrolüm var herşey nasip elbette

O zaman kahve tadelle cikolata yada sade cikolata yiycem cunku her gittigimde uyuyordu zhsh

Kizlar Anne Bebek cantalari niye bu kadar pahali ya almicam bakiyorum sadece ama masallahi var yani... Ucuz alsak sokulur eder kaliteli olsa cok pahali.. Bu gidisle posete koyarim ben bebegin esyalarjnj
Ben muca marka tek çanta kullandım hep hafif ve çok şey alıyor ama fiyatlar gerçekten 2 yılda 2 kat artmış.

Niye yaaa gecenin nesi kötü ki, bir de siyah uzun saçlı kız demek, kime ne zararı var ben Leyloş diye çağırırım diyordum, kızınca Leyla derim sadece, o da sayılır mı
BEnim Leyla yengem var. En sevdiğim yengemdir. Aşırı iyi ve düşünceli bir kadındır, çalışkandır. Ama neden istemiyolar bilemedim ben de, vardır bişler. Biz kendimizce anlamını seveceğimiz bir isim olsun isrtiyoruz, öyle analizci filan karıştırmadan.

Canım bebeğini kaybeden benim hiç belirtim olmadı herşey bizler için olumsuza odaklanmak yerine olumluya odaklanmayı dene sadece Dr kontrollerimizi ihmal etmeyelim diye kendimden örnek vermiştim ölmüşle olmuşa çare yok maalesef tevekkül edelim biz bu sefer bebeklerimiz sağlıkla gelecek güzele odaklanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…