Resmen kızlar arap atı gibi arkadan geliyolar sonradan açıldılarMerhaba hanımlar, fetal dna sonucum geldi çok şükür temiz veeee bi kız daha ekleyebiliriz listeyeHali
Doktor şimdiden nasıl gününü verdi kuzum. Daha erken değil miSezeryan olursam 30 mart doğumum
Benim ikinci gebeliğim canımDoktor şimdiden nasıl gününü verdi kuzum. Daha erken değil mi
Erkeklerde pipi faktöründen dolayı erkekler önce belli ediyor kendiniYalnız bir teorim var. Aynı haftada gidenler çoğunlukla aynı cinsiyette bebişe sahip oluyo olabilirler mi acaba. Bir süredir erkekti şimdi kıza döndü çünkü.
Kuzum erkekler hemen gösteriyor, Kızlar göstermiyor o yüzden başta hep erkek duyuyoruz yaniYalnız bir teorim var. Aynı haftada gidenler çoğunlukla aynı cinsiyette bebişe sahip oluyo olabilirler mi acaba. Bir süredir erkekti şimdi kıza döndü çünkü.
Benim ilki sezeryan ya otomatik sezeryan dedi hesapladı şu tarihte alırız dediBilmediğim için soruyorum yanlış anlama. İkincilerde bu zamanlardan mı belirleniyormuş tarih. Şaşırdım.
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun melek olmus cennette bekliyor seni insallahCanım benim iyi niyetle mı kötü niyetle mı diyorlar onu sen daha iyi bilirsin tabi söylemeleri hoş olmuyor ...maalesef benim başıma geldi canım herşey hazırdı ama bebeğim eve gelmedi şimdi tekrar hamileyim hani deyim yerindeyse bir çöp bile almaya niyetim yok rabbim büyük eve sağlıkla gelsin de eşyaları almak kalsın tek derdimiz canını sıkma dün benim de kaynanam bu bebeğin doğarsa ölen bebeğinin adını koyma o da ölür dedi cahillik diz boyu ama ailemiz işte yapacak bir şey yok
YaaaaO tabloya bi kız ekleyebilirmiyiz Amine Eylül
Oncelikle gecmis olsun kuzum suan iyi olmana sevindim.. Erkek bebisin olcak demek cok tatli oluyor erkek bebeklerHanımlar 14+5den selam. Geçen hafta kaza yaptım foruma giremedim. Bebişle bende bir şey yok çok şükür. Bugün ikili sonuçlarımı almak için doktora gittik. Ense,boy ölçümü,kalbe giden damarlara, uzuvlara hepsine tekrar baktı. Her gittiğimizde kontrol ediyor. Her şey yolunda. Erkek olduğunu tekrar teyit ettik. Ultrasonla karnıma bakarken ilk kez ağrı ve acı hissettim doktora sordum. Genişlemeden kaynaklı olduğunu, eğer hamilelik boyu ağrılarım olursa ve dayanamazsam magnezyum alabileceğimi söyledi(ocean extramag).Şuan kullandığım takviyeler pregnacare multivitamin, ocean d vitamini ve ocean magnezyum.Çok pişmiş yumurta yiyemiyorum az pişmiş yiyebilir miyim dedim hiç yeme,yemek zorunda değilsin dedi. Hayvansal ürünleri iyi pişmiş yemelisin dedi. Diş temizliğini sordum. Enfeksiyon riskine karşı hamilelikten sonra yaptırmalısın dedi. Bel fıtığının normal doğuma engel olmadığını sadece bebek büyüdükçe bazen sinirlere baskı yapabildiğini fizik tedavi doktoruyla görüşerek yol aldığını söyledi. Benim 10 yıldır kıllanma sorunum yoktu lazerliyim. Fakat iki aydır ciddi artma yaşadım. Ev tipi lazerim var kullanabilir miyim dedim. Lazerde hiçbir sakınca yok dedi. Durumlar böyle 3-4 hafta sonra gelebilirsin dedi. Ben tabiki 3 hafta sonra damlarım yineBu arada ben ıslak mendil dışarıda kullanmak için çok az alacağım.dikdörtgen bebek pamuklarından buldukça stokluyorum Kaynamış su ile onları ıslatıp kullanacağım. Bez prima kullanacağım. Islak mendil kullanmayacağım için pişik sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. Bu yüzden stok yapıcam. Buldukça zıbın,emzik askısı, emzik ne bulursam alıyorum. Odasını çilek mobilyadan alacağız yine büyüyen modellerden. İnşallah hepimizin her şey yolunda ve düşündüğümüz gibi gider . Bizde durumlar böyle.
Cok pahalı her seyCanım ilk 7 ay chicco next to me magic kullandım. Duruyor hatta 2. Bebeğimede kullanıcam inşallah. Sonra park yatağa geçirdim. Birde chicco yeni birşey çıkarmış next to me forever diye 0-4 yaş diyor onu araştırıyorum ama fiyatlar inanılmaz yükselmiş.
Canım senın bilgilerin yok tanloda ekletmemıssın ya da ben goremıyorum baktım ama iyiceHali 14+1 cinsiyeti kız bebek olarak ekleyebilir misiniz :)
aa ben baktığımda görüyorum aslında anlamadım nedenCanım senın bilgilerin yok tanloda ekletmemıssın ya da ben goremıyorum baktım ama iyice
Eski kullanıcı adım difficultwomen di belki sende öyle görünüyodurCanım senın bilgilerin yok tanloda ekletmemıssın ya da ben goremıyorum baktım ama iyice
aa ben baktığımda görüyorum aslında anlamadım neden
Yok canım varmıs anca gordum:)Eski kullanıcı adım difficultwomen di belki sende öyle görünüyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?