- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Bebeğin seninle olur canım surekli emzirecegin için oda yaparsan git gel zor olurBen size şey sorucam, şimdi benim ailem 10 saatlik yoldan gelecek, misafir odamız var bizim orda da çift kişilik yatak var, ailem 40 gün kalır diye odayı yapmayı düşünmüyorum, zaten bizimle yatak odasında yatar daha küçük olduğu için, sizce mantıklı mı yoksa oda yapayım mı? Odayı yaparsam çift kişilik bazayi kayinvalideme götürmek zorunda kalacağız tabii ki bu seferde annemler yatılı kalacağı için oturma odasında yatmak zorunda kalacaklar. Bana sadece anne yani beşik almak mantıklı geliyor öyle mi yapayım?
1 yaşına kadar bebek odasını hiç kullanmadık giysi dolabı hariç anne yanı yatak en önemlisiydi bana göre. Bebek odası, kendi tecrübeme göre 1 yaşına kadar çok gerekli değil. Kıyafetlerini, bezlerini, örtülerini koyacak bir dolap ve anne yanı yeterli bence.Ben size şey sorucam, şimdi benim ailem 10 saatlik yoldan gelecek, misafir odamız var bizim orda da çift kişilik yatak var, ailem 40 gün kalır diye odayı yapmayı düşünmüyorum, zaten bizimle yatak odasında yatar daha küçük olduğu için, sizce mantıklı mı yoksa oda yapayım mı? Odayı yaparsam çift kişilik bazayi kayinvalideme götürmek zorunda kalacağız tabii ki bu seferde annemler yatılı kalacağı için oturma odasında yatmak zorunda kalacaklar. Bana sadece anne yani beşik almak mantıklı geliyor öyle mi yapayım?
He ben onu unutmuştum baska bisi yok sanıyorum safcanaBilemiyorum ama şu 13-21 haftalar arası çok bisi yok asıl olay ayrıntılı ultrasonhem zaman geçsin istiyorum hem istemiyorum çok garip
Anne yanı yatak park yatak olarak mı canım1 yaşına kadar bebek odasını hiç kullanmadık giysi dolabı hariç anne yanı yatak en önemlisiydi bana göre. Bebek odası, kendi tecrübeme göre 1 yaşına kadar çok gerekli değil. Kıyafetlerini, bezlerini, örtülerini koyacak bir dolap ve anne yanı yeterli bence.
KizCinsiyetiniz ne çıktı canım
Sende gözükmüyor büyük ihtimal, bende gözüküyorAy ilk sayfada cinsiyetlerimiz artmaya başladıbu hafta kimlerinki belli olacak bakalım.
Bebişim bu arada ilk sayfadaki kız ların yanındaki kalp hiç birinde belli değil. böyle gözüküyolar.Hali
Eki Görüntüle 3318351
Ana bende niye gözükmüyo pembiş kalpler. Eneteresan. Bilgisayardan grdiğim için mi acaba.Sende gözükmüyor büyük ihtimal, bende gözüküyor Eki Görüntüle 3318352
Ben de pembe kalp gorunuyorAy ilk sayfada cinsiyetlerimiz artmaya başladıbu hafta kimlerinki belli olacak bakalım.
Bebişim bu arada ilk sayfadaki kız ların yanındaki kalp hiç birinde belli değil. böyle gözüküyolar.Hali
Eki Görüntüle 3318351
1 . Sayfaya bas canımBu ekranı nerden bulucam
Eklıyorum yazmıstım ama eklemısız onceden:)
258 yazan yere tikla, çıkan yere 1 yazBu ekranı nerden bulucam
Hayır sıra almana gerek yok tahlil gostereceksin çünkü. Doktorun yanına gir hasta çıkarken, tahlil göstereceğim ne zaman gireyim yanınıza diye sorKızlar merhaba,
İkili taramamı devlet hastanesinde yaptırmıştım. E nabızdan baktım sonuçlar çıkmış yarın akıp doktora göstereceğim ama randevu almadım, almama gerek var mı bilen var mı?
Ay hadi inşallah sonuç gösterme bahanem aslında kendi doktoruma da gösterebilirim ama en son gittiğimde devletteki erkek demişti kendi doktorumda 2 gün sonra kız demişti. Şimdi ne diyecekler merak ediyorumHayır sıra almana gerek yok tahlil gostereceksin çünkü. Doktorun yanına gir hasta çıkarken, tahlil göstereceğim ne zaman gireyim yanınıza diye sor
Tahlili nerede yaptirdiysan o doktora randevusuz girebilirsin diye biliyorum benAy hadi inşallah sonuç gösterme bahanem aslında kendi doktoruma da gösterebilirim ama en son gittiğimde devletteki erkek demişti kendi doktorumda 2 gün sonra kız demişti. Şimdi ne diyecekler merak ediyorum
Tamamdır çok teşekkür ederimTahlili nerede yaptirdiysan o doktora randevusuz girebilirsin diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?