2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bu kadar hevesin kırıldıysa eşine söyle bence ve tekrar gidin mutlaka, o da anlamamıştır bence o an düşünememiştir. bir şeye heves etmişsin kursağında kalmış yazık üzülme kıyamam
Zaten yaptığına yapacağına pişman ettim geri dönmeyi ya da önümüzdeki diğer özele girmeyi teklif etti de kabul etmedim çocuk gibi geri döneceğim bir de ya da öteki hastaneye bir ton para vereceğim eşşek kadarız muhabbete bak

12+2’de kontrole gittim doktor gördü cinsiyeti eşimin yüzünden söylemedi o kadar sinirliyim ki bütün hevesim kaçtı hepinizden sonra öğrenirim cinsiyeti artık

Gavga etmen guzum

Saka bir yana icinde kaldiysa bir daha git. Ya da bosver. Ben de saldim. Burada 11de 12de ogrenenleri gorunce oha diyorum, burada insani ortadan catlatmak icin yasal süre var resmen 20. haftaya kadar "hmmm demeyek en iyisi" gibi. Doktorlar da nasil tutuyorlar kendilerini ya. Ben doktor olsam zart diye söylerdim, icimde tutup kanser olacagina disimda konser olsun (konser büyük ihtimal yasayi cignememin sonuclari olurdu bu arada).

sizde de bel agrısı var mı acep bende 12+3 te basladı 12+5 im
Bende hamileligin basindan beri var. Ama bende yatkinlik vardi oncesinden de. Uzun oturdugum ya da ayakta kaldigim zaman ama en cok oturdugum zaman agriyor, uzaninca geciyor. Eger o günleri görmek nasip olursa ben bittim lol

Meleğim erinmezsen bir iki sayfa geri gider misin? Şimdi anlattıkça sinirlenip, sinirlendikçe anlatmayayım
Tamam kuzum sinirlenme merak ettim okudum zaten cinsiyet sorunu yaşamışssın anladıgım kadarıyla eşin ve doktor yüzünden seni çok iyi anlıyorum hamilelikte ayrı bir sinir oluyor. Ben cinsiyet zamanı tek gidecem kimsenin haberi olmadan ögenip süprüz yapcam benim yerime onlar sinir olsun

Saldım saldım, Almanya mıydı orası? Severim Alman disiplinini ama 20’de el insaf ya sen de gurur yapıp doğumda öğren jdjdk. Ben de herhalde burdan etkilendim herkes öğreniyor ben de öğrenirim kafasıyla gittim

En mantıklısıymış bilemedim

Kuzum tam ne zaman yapılıyor bende daha araştırmadım sanırım 20. Haftalarda perinatolog yada bu uzmanlığı olan doktorlar yapıyor diye biliyorum. Ben mesela doktoruma sordum ben yapmıyorum perinatoloji ye yönlendircem dedi. 40-45 dk kadar sürüyor bütün iç organlara özellikle kalp damar beyin böbrek gibi organlara ayrıntılı bakılıyor, organların tam oluşmasını bekliyor olabilirler, tabi 20. Hafta ise… (bu benim yürüttüğüm mantık yani bilmiyorum neden öyle açıkçası )bende salı günü inşaAllah gidince ne zaman yaptırmam gerek diye soracağım inşaAllah

Son düzenleme:
Gene de baya var elbet derler su zaman dıye bekleyelım bakalım ay ne guzel heycanlar masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…