- 3 Kasım 2022
- 2.280
- 2.040
- 33
Ek gıdaya başladığında veririm çok da gerekli değilmiş su zaten şuanNe zaman içirceksiniz
Ne kadar içiriyorsun acaba gunluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ek gıdaya başladığında veririm çok da gerekli değilmiş su zaten şuanNe zaman içirceksiniz
Ne kadar içiriyorsun acaba gunluk
Terliyo osman gönülala biri sormuştu vücudu çok sıcaksa bebekler ısıyı ayaklardan atarken terlermişSizin bebeklerinizin ayakları terliyor mu
Evet hatta o yuzden genelde sogukSizin bebeklerinizin ayakları terliyor mu
Kız pekmez bile sürdüm:))) emmek istemiyor bugün daha iyi amaBenimkisi de full uyumuştu uyku yapmıştı aşı memeyi de çok az emmişti bende korkmuştum ama ertesi gün normale döndüydü:)
Ay benimkide yatmaz yatağında gündüz hahahaGündüz neden yatağa karşı bu bebekler ya nerden anlıyorlar nerede uyuduklarınıasla gündüz yatağında yatmıyo yere atsan rahatsız demez orda yatar ama yatak aslaaa
Bepanthol sensiderm sür canım kaşıntı önleyiciKızlar bugün sabah kalktığımda elini kafasıyla oynarken gördüm ilk başta saçıyla oynuyor dedim ama kaşıdığını sonra anladım pul pul dökülmüştü böyle deri kurumuş gibi elini kafasına götürüyor sürekli bebe yağı sürüp taradım ama uyurken bile kafasında oynayıp duruyor.
Çığlık atıyor:)Kızlar bebekleriniz bağırıyor mu dün ses denemeleri yapıyordu bütün gece bağırdı ama ağlama değil keyfine bağırıyor
Memede öğürür gibi hareket yapıyor mu benimki bazen yapıyo çok kırılıyorum kendimi pis gibi hissediyorumKız pekmez bile sürdüm:))) emmek istemiyor bugün daha iyi ama
Burun açıcı mi kuzum bize dr burnu tikaninca şunu vermişti bak rhinfant .fakat kucağına al aynaya doğru bakın serum suyunu 5 ml şırınga çek aynaya bakarken burnuna hepsini sık korkma sonra aspiratör ile çektim ben bir kaç güne düzeldi.Kızlar emziren analar otrivine kullanabiliyo mu bilginiz var mı
Evet yapiyor böyle bide çiğner gibi yapıyor suratını burusturuyor beğenmiyor hahahaMemede öğürür gibi hareket yapıyor mu benimki bazen yapıyo çok kırılıyorum kendimi pis gibi hissediyorum
Yok kuzucum kendim için sordum çok fena hastayım burnum tıkandıBurun açıcı mi kuzum bize dr burnu tikaninca şunu vermişti bak rhinfant .fakat kucağına al aynaya doğru bakın serum suyunu 5 ml şırınga çek aynaya bakarken burnuna hepsini sık korkma sonra aspiratör ile çektim ben bir kaç güne düzeldi.
Ayyy rencide edici bir hareket yaaEvet yapiyor böyle bide çiğner gibi yapıyor suratını burusturuyor beğenmiyor hahaha
Canım sen de serum fizyolojikle aç bence otrivini boşverYok kuzucum kendim için sordum çok fena hastayım burnum tıkandı
Erkek anaları bebegınızın bacaklarında falan kıllanmalar başladı mı