Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız anaparamdan geriye sadeece anam kaldı dedıklerı yerdeyım uyumak yemek 30 saat anca etrafı izleseYaa deme öyle ben 4 ay bitsin diye gün sayıyorum amaa
Cok zor uyuyup beslenıyor uzun suruyor ıkısı de sureklı bir reddetme varAyy niye
Tam tecrübelendik diyoruz daha zoru geliyor. Sanki bilgisayar oyunu oynuyoruz her level i geçince daha zoru geliyorCok zor uyuyup beslenıyor uzun suruyor ıkısı de sureklı bir reddetme var
Ayyyy bir kere daha düşünün biz aldığımız havadan bile keyif alamadık çok zorduKızlar gözümü korkuttunuz heee bizde eylülde gidelim diyoruz azcık toparlamis olur bebisim diye ama bilemedim şimdi bu tatile de çok ihtiyacım var iki ucu ...
Bak bu ben tüm gün uyutma çalışmaları ile geçti akşamda uykusuzluktan deliye dondu aman yarabbimBugün 6 defa uyutma girişimim oldu 10 dk uyuyıp uyanıyo saçlarımı yolmak istiyorum gerçekten o kadar sinirlerim bozuldu ki bittim ya uyku gerilemesi mi bu nedir
Bende fitik var zaten korkuyorum çocuk kucagimdayken kitlenip kalicam diye mümkün olduğunca yattığı yerden sebeklikler yapıyorumUyurken sürekli yan dönmeye çalışırken uyandırıyo kendini imdat ya imdat bel fıtığı oldum full kucakta etraf izlemek istiyo merakla
1 haftayaa razıyım19 hafta atağı mi acaba yoksa o daha gelmedimi
Kız hep ılerı aylar tünelin ucu b.mb.k gelmeyın yazıyolarTam tecrübelendik diyoruz daha zoru geliyor. Sanki bilgisayar oyunu oynuyoruz her level i geçince daha zoru geliyor
Benımkı donmuyor dahaUyurken sürekli yan dönmeye çalışırken uyandırıyo kendini imdat ya imdat bel fıtığı oldum full kucakta etraf izlemek istiyo merakla
Yatağın üzerinde döndüre döndüre yuvarlayın hoşuna gider o da yapmaya çalışır benimki öyle yuvarladıktan sonra dönmüştü bi ara sürekli dönüyodu sonra unuttu geçen yine yuvarladım hatırladı heralde yine dönüyoBenımkı donmuyor daha
Ama tummy tıme yapmayı sevmıyor ona bagladım daha cok egzersız yaptırcam artık
Onu da deneyım canım:)Yatağın üzerinde döndüre döndüre yuvarlayın hoşuna gider o da yapmaya çalışır benimki öyle yuvarladıktan sonra dönmüştü bi ara sürekli dönüyodu sonra unuttu geçen yine yuvarladım hatırladı heralde yine dönüyo
Geçecek ki daha beterleri gelsin ama hakkaten geçecek canim bitek güzel gunleri kalicak aklımızda1 haftayaa razıyım
Bakayım kaçıncı haftaymısız
Anaaa gerçekten 19. Hafta içindeyız daha dolmadı cuma dolcak
Onceden de oluyordu bunlar 1 2 haftadır ama bu hafta cok beter
Atak dıye bir sey var
Bak bu ben tüm gün uyutma çalışmaları ile geçti akşamda uykusuzluktan deliye dondu aman yarabbim
Benim dizlerim çok kötü doktora gittim doğum yorgunluğu dedi pilates ya da yoga yapcaksın dedi nasıl yapcam vakit yok kifelfenayımmm uyku konusu beni bitirdi bi de kakasında 2 gündür kan var bugün doktora gidicez bakalım o ne çıkıcakBende fitik var zaten korkuyorum çocuk kucagimdayken kitlenip kalicam diye mümkün olduğunca yattığı yerden sebeklikler yapıyorum